liakinen Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Βλέπω αρκετός κόσμος παίζει με κλειδωμένο 30αρι, αξίζει; Για εμάς τους φτωχούς (670oc) ή έχει τεράστια διαφορά με τα 60 fps; Ρε μάγκες κανένας; αύριο λέω να πάρω κλειδί αλλά φοβάμαι μην είναι choppy στα 30 fps, αν τα πιάσω και αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θρασύμαχος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Η HairWorks είναι πολύ εντυπωσιακή η άτιμη: https://www.youtube.com/watch?v=rgHDH3u74nw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluescorpion Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 ποια drivers της amd προτεινετε για το παιχνιδι παιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ρε μάγκες κανένας; αύριο λέω να πάρω κλειδί αλλά φοβάμαι μην είναι choppy στα 30 fps, αν τα πιάσω και αυτά Κοίτα, δεν θα έχει την ομαλότητα των 60 frames σαφέστατα αλλά απο το να μην το παίξεις δεν το συζητάω. Εδώ ο περισσότερος κόσμος (όσοι έχουν κονσόλα ή πιό αδύναμη/παλία gpu) θα το παίξει εκεί κοντά. Εγώ ακόμη και με τα ενδεχόμενα performance boosts απο τα update του game + drivers λογικά capped στα 30 θα το βάλω. Τώρα δυστυχώς ούτε τα 30 δεν έχω σταθερά σε μίξη low και medium και έχω αναβάλλει το να το ξεκινήσω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Κοίτα, δεν θα έχει την ομαλότητα των 60 frames σαφέστατα αλλά απο το να μην το παίξεις δεν το συζητάω. Εδώ ο περισσότερος κόσμος (όσοι έχουν κονσόλα ή πιό αδύναμη/παλία gpu) θα το παίξει εκεί κοντά. Εγώ ακόμη και με τα ενδεχόμενα performance boosts απο τα update του game + drivers λογικά capped στα 30 θα το βάλω. Τώρα δυστυχώς ούτε τα 30 δεν έχω σταθερά σε μίξη low και medium και έχω αναβάλλει το να το ξεκινήσω.. Από αυτά που διαβάζω και 40-45 να πιάνει η κάρτα το βάζουν στα 30 κλειδωμένο γιατί είναι ποιό ομαλή η κίνηση έτσι λεν, αν δω ότι πιάνει η κάρτα μου 30 σταθερά σε high μάλλον θα το πάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Εγω βάζω το witcher 1 να παίξω....και μετά το 2......και ύστερα το 3..Δεν θυμάμαι τίποτα,και δεν έχω και saves 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman69 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 http://sfx.thelazy.net/games/preset/3701/ Για δείτε αυτό. Τα ψυχραίνει λίγο και δίνει την αίσθηση των χρωμάτων που είχαμε δει στην e3 του 13. Πως το ενεργοποιώ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastixas Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Εγω βάζω το witcher 1 να παίξω....και μετά το 2......και ύστερα το 3..Δεν θυμάμαι τίποτα,και δεν έχω και saves OK. Τα λέμε του χρόνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Πως το ενεργοποιώ ? εγώ θα πήγαινα σε αυτό http://sfx.thelazy.net/games/preset/3693/ OK. Τα λέμε του χρόνου. χαχαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Πως το ενεργοποιώ ? Έχεις ξαναβάλει reshade σε game; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billys322 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Άκυρο το σχέδιο να παίξω από την αρχή τα witcher... είναι η μέρα με την νύχτα το 1 με τα άλλα 2,ας μείνει στην άκρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman69 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Έχεις ξαναβάλει reshade σε game; στο GTA και το ενεργοποιούσα με το scroll lock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Άκυρο το σχέδιο να παίξω από την αρχή τα witcher... είναι η μέρα με την νύχτα το 1 με τα άλλα 2,ας μείνει στην άκρη Δες την ιστορια στο youtube.Εχει ποσα βιντεο μονο το story. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δες την ιστορια στο youtube.Εχει ποσα βιντεο μονο το story. ναι όμως δεν έχω τα saves Πως το ενεργοποιώ ? http://sfx.thelazy.net/games/view/install/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα