xtrmsnpr Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Στο Go Your Way trailer, όσοι ξέρετε δύο πράγματα για το τι εστί Yennefer προσέξτε την έκφρασή της στο 1.29 - 1.30. Όλος ο χαρακτήρας της σε μια στιγμή. Και εν τω μεταξύ περιμένω τη retail μου... btw να ρωτησω κατι,το εχω δωρο απο καρτα γραφικων εχω περασει τον κωδικο εδω και μηνες και περιμενα να το κατεβασω.Μπορω να το κατεβασω οποτε θελω η πρεπει να βιαστω όποτε θέλεις,στο account σου στο gog μέσα θα βρίσκεται με τα άλλα παιχνίδια που έχεις στο library Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Εγώ τα 'λεγα, εσείς επιμένατε για 02:00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Eγινε σε ευχαριστω.Εμενα παντως λεει 48 λεπτα ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAde Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 μαλλον εσεις ειστε οι τυχεροι εμενα λεει waitting for release release in less than an hour pfff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Κάνει update ! αααααααααα θα τρελαθώ! Όπου να ναι θα λιώσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 μαλλον εσεις ειστε οι τυχεροι εμενα λεει waitting for release release in less than an hour pfff δε χάνεις και τίποτα,είναι ένα παλιοdowngraded παιχνίδι,που το έφτιαξαν κλεφτες και πέσαμε από τον ουρανό γιατί δεν είχαν βγει καθόλου φώτος τον τελευταιό καιρό.. πλάκα κάνω σπάμαρα το φορουμ τους,ώστε να δημιουργήσω ένα ποστ και να μπορέσουμε να κάνουμε add ο ένας τον άλλον,αν είναι απαντήστε από κάτω ή κάντε με add. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 xtrm μπες ts παιζουμε witcher και μιλαμε Βαρυ ειναι παντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δεν τα έβαλα όλα φουλ (770 γαρ), αλλά καλά πάει, καλό φαίνεται και στην τελική, όταν μπαίνω στον κόσμο του, ξεχνάω πολλά πράγματα. Witcher's back! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 xtrm μπες ts παιζουμε witcher και μιλαμε Βαρυ ειναι παντως.. έρχομαι-έρχομαι,εαν δεν ακούγομαι,είναι από το downloading! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parapas Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δεν τα έβαλα όλα φουλ (770 γαρ), αλλά καλά πάει, καλό φαίνεται και στην τελική, όταν μπαίνω στον κόσμο του, ξεχνάω πολλά πράγματα. Witcher's back! Τρίχες έβαλες???? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ultra ολα και μου τρωει μονο 1.5 vram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 παίδες μέσα από οτ galaxy είδα αυτό εδώ: WITCHER 3: WILD HUNT, THE - FREE DLC PROGRAM μάλλον έτσι θα τα ενεργοποιούμε σώστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 pfff εγω τωρα ξεκινησα το update :@ ειχα την εντυπωση οτι στις 2 ανοιγε ~_~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 nvidia hairworks τρωει στο ανετο 15 fps .Οπότε μακρία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostool13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Το nvidia hairworks κόβει 20fps. Θα μου λείψει EDIT: Hairworksmind με τον Sakiz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα