Moderators Malthador Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Ρε Malthador σου λένε launch στις 19/5 και σπάζεσαι που δε μπορείς να το παίξεις στις 18/5? Δε πιάνεστε από πουθενά όμως. Είναι παράξενο να μου κάνει εντύπωση που κάποιος έχει την retail στα χέρια του (μιας εταιρείας που διαφημίζεται για το DRM-free της) να μην μπορεί να παίξει και να διερρωτόμαι αν ισχύει το ίδιο για την console version; Εντάξει, είμαι πάνω από 6 χρόνια εκτός της retail αγοράς και δεν γνωρίζω τι ισχύει πλέον. Σταύρωσε με και για αυτό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 μου κανει εντυπωση που σου κανει εντυπωση οτι οταν μια εταιρια βγαζει ενα παιχνιδι στις 19/5 το βγαζει οντως στις 19 και οχι στις 18...βαζω στοιχημα οτι καποιοι εχουν το CD πολυ πριν τις 18 και αλλη το εχουν κανει preorder απο το 13-14 δλδ αυτοι να το ειχαν παιξει απο τοτε?τι λογικη ειναι αυτη/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 μου κανει εντυπωση που σου κανει εντυπωση οτι οταν μια εταιρια βγαζει ενα παιχνιδι στις 19/5 το βγαζει οντως στις 19 και οχι στις 18...βαζω στοιχημα οτι καποιοι εχουν το CD πολυ πριν τις 18 και αλλη το εχουν κανει preorder απο το 13-14 δλδ αυτοι να το ειχαν παιξει απο τοτε?τι λογικη ειναι αυτη/ Η λογική λέει να μην το είχαν στις 18 αφού κάνει launch στις 19. Την τελευταία φορά που πήρα retail (και μάλιστα ήταν και always-online παιχνίδι) ήταν το Diablo 3 και κανένας δεν το είχε νωρίτερα στα χέρια του. Εγώ το είχα πάρει από μαγαζί σε event στις 12 το βράδυ της ημέρας που κυκλοφορούσε και όχι νωρίτερα, παρόλο που είχα κάνει προ-παραγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μα και πάλι βασικά τι να έπαιζες?! Το day1 patch είναι must πια στην εποχή μας. p.s. Malthador το Diablo 3 το είχα μια μέρα πριν, έχω ποστάρει και pics στο thread so... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Η λογική λέει να μην το είχαν στις 18 αφού κάνει launch στις 19. Την τελευταία φορά που πήρα retail (και μάλιστα ήταν και always-online παιχνίδι) ήταν το Diablo 3 και κανένας δεν το είχε νωρίτερα στα χέρια του. Εγώ το είχα πάρει από μαγαζί σε event στις 12 το βράδυ της ημέρας που κυκλοφορούσε και όχι νωρίτερα, παρόλο που είχα κάνει προ-παραγγελία. Φαντάζομαι σου δίνουν την ευκαιρία να το προμηθευτείς και να το εγκαταστήσεις χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις λεπτό από τη στιγμή του launch? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Πάντως καμια σχέση η retail όντως, πριν έπαιρνες αυτό στα 10 euro πιο κάτω από τώρα...wtf?! Όπως θυμάσαι, σε παλιότερα παιχνίδια παίρναμε κάτι κουτάρες να (με το συμπάθειο) και είχαν μέσα παπάδες. Good times, good times. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Φαντάζομαι σου δίνουν την ευκαιρία να το προμηθευτείς και να το εγκαταστήσεις χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις λεπτό από τη στιγμή του launch? Δεν το είπα για να συγκρίνω τα παιχνίδια (δεν συγκρίνεται το always-online game με ένα single-player game άλλωστε). Το ανέφερα γιατί δεν ήξερα καν ότι γίνεται να έχεις το retail νωρίτερα από το launch του. Τέσπα, μάλλον λόγω του ότι είμαι εκτός της αγοράς μου φαίνεται παράξενο, αφού οι υπόλοιποι το βρίσκετε φυσιολογικό, ξεχάστε ότι το ανέφερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Ναι αλλα ξενέρα στην ξενέρα Ghost αρχίζω να πιστεύω είναι ιός... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Ναι αλλα ξενέρα στην ξενέρα Ghost αρχίζω να πιστεύω είναι ιός... Είναι. Αλλά αντιβίωση δεν έχουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ondine Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Αυτές τις κουτάρες μόνο η CDPR τις έδινε πια και για αυτό προτίμησα τη retail. Μη σκέφτεστε τις σαχλαμάρες συσκευασίες που ουσιαστικά έχουν ένα steam key, εδώ μιλάμε για την εταιρία που είναι το μέλλον, το drm-free και άλλα τέτοια παραμύθια. Δεν ξέρω πως είναι το παιχνίδι (δε δίνω σημασία σε youtube videos και jpeg screenshots για να το κρίνω τεχνικά) αλλά κλονίζεται η εμπιστοσύνη μου για το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ κάστρο του pc gaming. Πολύ αμφιβάλλω αν θα πάρω το Cyberpunk σε retail μετά από αυτή την αδιάφορη συσκευασία (και τα μη λειτουργικά δισκάκια, ήμαρτον). Νομίζω δεν αναφέρθηκε, αλλά κατά την εγκατάσταση βάζει και το gog galaxy μαζί και το παιχνίδι δεν τρέχει δίχως αυτό. Ναι, όλα αυτά δε θα έχουν σημασία σε 10 ώρες (wtf, δεν πάει με τα μεσάνυχτα της ζώνης μου; ) αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι άσχημες. edit. Επικοινώνησα με το Public και μου είπε πως έχουν πρόβλημα με τον προμηθευτή και θα μου φέρουν το steelbook αργότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Σύστημα 4.000€ + για 60fps σε 4k. Καλά πάει το PC Gaming... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θρασύμαχος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Το τσίμπησαν στο PC Gamer και γράφουν πρώτες εντυπώσεις για γραφικά και μενού επιλογών. http://www.pcgamer.com/witcher-3-graphics-options-performance-and-settings/ Δεν το είπα για να συγκρίνω τα παιχνίδια (δεν συγκρίνεται το always-online game με ένα single-player game άλλωστε). Το ανέφερα γιατί δεν ήξερα καν ότι γίνεται να έχεις το retail νωρίτερα από το launch του. Τέσπα, μάλλον λόγω του ότι είμαι εκτός της αγοράς μου φαίνεται παράξενο, αφού οι υπόλοιποι το βρίσκετε φυσιολογικό, ξεχάστε ότι το ανέφερα. Δεν θα 'πρεπε να το βρίσκουμε κανονικά φυσιολογικό αλλά τέλος πάντων... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δεν το είπα για να συγκρίνω τα παιχνίδια (δεν συγκρίνεται το always-online game με ένα single-player game άλλωστε). Το ανέφερα γιατί δεν ήξερα καν ότι γίνεται να έχεις το retail νωρίτερα από το launch του. Τέσπα, μάλλον λόγω του ότι είμαι εκτός της αγοράς μου φαίνεται παράξενο, αφού οι υπόλοιποι το βρίσκετε φυσιολογικό, ξεχάστε ότι το ανέφερα. Πολύ απλά τα δισκάκια γίνονται burn + print πολύ πιο πριν το release. Ένα τέτοιο να ξεφύγει κάπου και δεν έχει drm σημαίνει ότι οι πειρατές μπορούσαν να το έχουν 2-3 εβδομάδες πριν την official κυκλοφορία που είναι από τα πιο άσχημα σενάρια για έναν τέτοιο τίτλο. Στο X1/Ps4 δεν έχει τέτοιο cockblock drm γιατί απλά δεν υπάρχει πειρατεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θρασύμαχος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Όσο αφορά το θέμα με την εγκατάσταση πριν τις 19: http://en.cdprojektred.com/support/internet-access-when-installing/ (Προσπαθώ να ποστάρω το κείμενο αλλά μου βγάζει πως απαγορεύεται η δημοσίευση σε γκρηκλις.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) "We'll get into some more detailed framerate tests as our review progresses, but here's how it performs up on my office machine—GTX 970 GPU, i5-2500K CPU (4x3.3GHz), 16GB RAM. Ultra: 40 - 50 FPS, dropping to near 30 in some conversations. Disabling HairWorks immediately adds 5-10 FPS, dropping shadows down to from ultra to high in addition gives smooth close-to-60 performance. Medium: 70-100 FPS " μια χαρα μου ακουγεται ^ τωρα αμα λειπει η λεπτομερεια απο την βλαστηση το tesselation απο τους πετρινους τοιχους + τα λοιπα καλουδια που βλεπαμε πριν 2 χρονια στα trailer δεν εγινε και τιποτα, παιζει να χρειαζομασταν καρτες του 2017 για να κρατουσαμε 60αρι στα 1080p με αυτα ενεργοποιημενα. παλιοτερα ειχαμε games με "future graphic settings" βλεπε FEAR - oblivion - farcry, πλεον εχει γινει pc gamer και η κουτση μαρια - εχουμε γεμισει κομπλεξικους που αμα δεν παιζει σωστα σε ultra + 8x AA προτιμουν να κανουν uninstall παρα να πειραματιστουν λιγο με τα setting - το 1080p ειναι πια mainstream αναλυση και οχι τα 1280*1024 που ειχανε ολοι πριν 10 χρονια, ε αυτοι οι παραγοντες συμβαλλουν σε αυτο που γινεται σημερα. το πιο πιθανο εινα να βγει του του χρονου enchanced edition με εξτρα εφφε για τους κατοχους 1080gtx και 490x, ez game ez life Επεξ/σία 18 Μαΐου 2015 από SoFGR 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα