hurin Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δεν διαφωνώ αλλα πως το ξες?! Έχεις διαβάσει τα βιβλία? Όχι καθολου. Απλα απ'οτι εχω καταλαβει ο emperor πρεπει να ειναι ιδια παστα με τον Lannister, κακος δολοπλοκος και ολοι ειναι γατακια μπροστα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Sounds about right κάποια στιγμή πρέπει να διαβάσω και τα βιβλία για αυτό και ρώτησα μπας και είχες κάνα σχόλιο. Με την ευκαιρία τα έχει διαβάσει κανεις?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liquidsnake Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Καλή επιλογή. Το The last wish πάντως αξίζει να το διαβάσει κάποιος. Το Blood of the elves μου είναι αρκετά καλό αλλά κατά τη γνώμη μου ελαφρώς χειρότερο. Όταν θα έχω χρόνο θα διαβάσω και το 3ο που έχει βγει σε αγγλική μετάφραση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Είναι διαφορετικά βιβλία, το The Last Wish είναι ο πρώτος τόμος που παρουσιάζει το Geralt και είναι συλλογή διηγημάτων, ενώ το Blood of Elves είναι το πρώτο βιβλίο της κύριας "σειράς" που περιέχει 5 ή 7 τόμους. Παράλληλα εκδόθηκαν και άλλες συλλογές, μέχρι το θάνατο - όπως όλοι ξέρουμε - του Geralt. Το παιχνίδι εξελίσσεται μετά το λογοτεχνικό του θάνατο. Εδώ ένα περιεκτικό link http://witcher.wikia.com/wiki/Witcher_saga 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 omg τι phail ταινία βγάλαν....ούτε το trailer δεν άντεξα να δω όλo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Το ψιλο παίζει assassin's creed βλέπω εκεί που βγάζει το μαχαίρι απο το μανίκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Παντως παιδες αν επιλεγανε να βγαλουνε ταινια cgi το witcher 3!!θα σπαγανε ταμεια. Υ.Γ Απιστευτο το βιντεακι απο το τρειλερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 The Witcher 3 story writer reveals unseen areas: “at any point you can go to a different location”The Witcher 3 story writer reveals unseen areas: “at any point you can go to a different location” Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 The Witcher 3′s Fur Tech Will Most Probably Bring Your GPUs To Their Knees Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Bring maxwell.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Τι ακριβως ειναι αυτο fur tech που ριχνει τοσο πολυ τα fps? Αντε Nvdia φερε μας το Maxwell. Λογικα με μια 870 η 880 που θαρω δεν θα εχω προβλημα να το παιξω σταθερα με ολα φουλ σε dx1 με fur tech σε 1280χ1024 σταθερα στα 60 fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gothrylos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Τι ακριβως ειναι αυτο fur tech που ριχνει τοσο πολυ τα fps? Αντε Nvdia φερε μας το Maxwell. Λογικα με μια 870 η 880 που θαρω δεν θα εχω προβλημα να το παιξω σταθερα με ολα φουλ σε dx1 με fur tech σε 1280χ1024 σταθερα στα 60 fps.Το έριξες το δόλωμα... Να δω ποιος θα τσιμπήσει. Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος στην γη που δεν ξέρει σε τί ανάλυση παίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Πως γίνετε μερικοί να ξέρουν να use internet αλλα όχι google...eh eh?! Πως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Back in my day, it was Altavista or Yahoo!. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα