Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν διαφωνώ αλλα πως το ξες?! Έχεις διαβάσει τα βιβλία?

Όχι καθολου. Απλα απ'οτι εχω καταλαβει ο emperor πρεπει να ειναι ιδια παστα με τον Lannister, κακος δολοπλοκος και ολοι ειναι γατακια μπροστα του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Sounds about right ;) κάποια στιγμή πρέπει να διαβάσω και τα βιβλία για αυτό και ρώτησα μπας και είχες κάνα σχόλιο. Με την ευκαιρία τα έχει διαβάσει κανεις?!

Καλή επιλογή.

Το The last wish πάντως αξίζει να το διαβάσει κάποιος. Το Blood of the elves μου είναι αρκετά καλό αλλά κατά τη γνώμη μου ελαφρώς χειρότερο. Όταν θα έχω χρόνο θα διαβάσω και το 3ο που έχει βγει σε αγγλική μετάφραση.

• Like 1

Είναι διαφορετικά βιβλία, το The Last Wish είναι ο πρώτος τόμος που παρουσιάζει το Geralt και είναι συλλογή διηγημάτων, ενώ το Blood of Elves είναι το πρώτο βιβλίο της κύριας "σειράς" που περιέχει 5 ή 7 τόμους. Παράλληλα εκδόθηκαν και άλλες συλλογές, μέχρι το θάνατο - όπως όλοι ξέρουμε - του Geralt. Το παιχνίδι εξελίσσεται μετά το λογοτεχνικό του θάνατο.

Εδώ ένα περιεκτικό link

http://witcher.wikia.com/wiki/Witcher_saga

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Τι ακριβως ειναι αυτο fur tech που ριχνει τοσο πολυ τα fps? Αντε Nvdia φερε μας το Maxwell. Λογικα με μια 870 η 880 που θαρω δεν θα εχω προβλημα να το παιξω σταθερα με ολα φουλ σε dx1 με fur tech σε 1280χ1024 σταθερα στα 60 fps.

Τι ακριβως ειναι αυτο fur tech που ριχνει τοσο πολυ τα fps? Αντε Nvdia φερε μας το Maxwell. Λογικα με μια 870 η 880 που θαρω δεν θα εχω προβλημα να το παιξω σταθερα με ολα φουλ σε dx1 με fur tech σε 1280χ1024 σταθερα στα 60 fps.

Το έριξες το δόλωμα... Να δω ποιος θα τσιμπήσει.

Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος στην γη που δεν ξέρει σε τί ανάλυση παίζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...