Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 ναι, οτι με αυτά τα νούμερα (που είναι μόνο απο μία πηγή atm) εσένα σου κάνει για optimized Καθήστε ρε να βγεί, λίγες ώρες ακόμα. Μην κάνουμε ότι repost βρούμε στο νετ. - το λέω και για μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Αν δεν θροιζει το χορταρι και να κουναει φυσικα δεν μπορω , παει το ιμμερσιον περιπατο . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Αχά, να, ορίστε το post μου από τότε! Και από κάτω φυσικά το κράξιμο της Master Race. Είπαμε, άσπρο και μαύρο δεν υπάρχει στη ζωή. Η αλήθεια είναι πάντα κάπου στη μέση. Επειδή δηλαδή η CDPR ήταν η μόνη που δεν έβγαζε console ports, έπρεπε σώνει και ντε ό,τι κάνει να είναι σωστό. Εγώ θα επαναλάβω την "προφητεία" μου ότι περιμένω μια από τα ίδια και για το 3 και ελπίζω να διαψευσθώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δεν δέχομαι να πιστέψω ότι το game είναι unoptimised μετά από downgrade και delay...patience young witchers p.s. Ektelion relax εγώ ακόμα το ίδιο pc έχω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Αμάν 13fps η 660GTX???? (άστο για από φθινόπωρο που θα πιάσουν τα κρύα/ θα πέσει η τιμή / θα βγουν και patch). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Ρε guys ffs μην δίνετε σημασία στo review build...μπορεί όντως να είναι έτσι αλλα its impossible το know for sure μέχρι αύριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ondine Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δεν κάναμε καλή αρχή. Η retail δεν είναι καθόλου όμορφη και μοιάζει φτηνή σε σχέση με τα δύο προηγούμενα. Το παιχνίδι ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ επειδή περιμένω το day-1 patch. Έτσι είναι το drm-free σου τώρα gog; Είμαι σίγουρος πως οι εκδόσεις του θείου θα παίζουν ήδη. Το steelbook μπόνους προπαραγγελίας που μου έταξε το Public δεν το βλέπω πουθενά. Στο δισέλιδο manual έχει κωδικό για gog, οπότε δίνουν digital backup όπως και στα προηγούμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μακάρι να μην είναι τέτοια τα νούμερα, δεν νομίζω τότε να τίθεται θέμα eye candy, αλλά playability, καθώς ένα μεγάλο μέρος του κοινού δεν θα μπορεί να το παίξει καν ομαλά. Κι εγώ θέλω να πιστεύω πως δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα, καθώς είναι εξωφρενικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Καλά για να μην υπερβάλλουμε κιόλας αν διάβασα σωστά αυτά αφορούν ultra και max resolution. Αν χρειαστεί χαμηλώνετε κάτι και κερδίζετε fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Οριστε οι γερμανοι λενε οτι τελικα πιανει τα 60 fps στα 1080p ..... αν εχεις Nvidia Geforce GTX Titan X/12G και μια μερα για να κανεις configuration παρε Performance & Tweaking Guidehttp://www.geforce.com/whats-new/guides/the-witcher-3-wild-hunt-graphics-performance-and-tweaking-guide ποιος ειπε οτι δεν εχουν humor ?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Είπαμε, άσπρο και μαύρο δεν υπάρχει στη ζωή. Η αλήθεια είναι πάντα κάπου στη μέση. Witcher consenquence style. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θρασύμαχος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Έχει γούστο να βγουν να πουν πως δεν υπάρχει καμία υποβάθμιση επειδή το παιχνίδι θέλει Titan για να τρέξει εξηντάρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Αν ισχύουν όντως αυτά τα νούμερα εσύ περιμένεις με patch, EE plus drivers να κερδίσεις κανά 30αρια frames ας πούμε (η 970 παλεύει στα mid 40 τώρα). Βασικα εγω δεν περιμενω καθολου,τα witcher για μενα ηταν ωραιες ιστοριες με κακο γκειμπλει αν δεν κανανε κατι πανω σε αυτο και σε ενα χρονο να το παιξω κλαιν ειμαι σε ηλικία που το hype δεν με ακουμπαει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 p.s. Ektelion relax εγώ ακόμα το ίδιο pc έχω Α οοοοοοχι, δεν ηρεμώ! Τόσα χρόνια περίμενα τη δικαίωση, τώρα θα το γλεντήσω :Ρ BTW, χθες έβαλα ξανά το δύο μπας και το τερματίσω επιτέλους και πάλι δεν έχω το frame rate που θα ήθελα στα Ultra με i5-4690K @ 3.5GHz, AMDHD 7870 2 GB GDDR5 και 8 GB RAM και 10,5 GBs patches αργότερα. ΟΚ, όχι και high end, αλλά δεν περίμενα να είχα πρόβλημα με παιχνίδι του 2011! Μια από τα ίδια και με το πρώτο Crysis που κόλλαγε στην 5490 μου τότε, και μιλάμε για παιχνίδι του 2007 έτσι; Άρα το ηθικό δίδαγμα είναι ότι τα μεταξωτά βρακιά (= uber realistic awesome gfx) χρειάζονται και μεταξωτούς κώλους (=βαρβάτη μηχανή γραφικών, καλό optimization). Ναι και μια φορά που χαίρομαι που έχω μείνει πίσω στις gaming υποχρεώσεις μου και θα απολαύσω το Witcher 3 σε όλη την enhanced του μεγαλοπρέπεια :-Ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 http://www.pcgameshardware.de/The-Witcher-3-PC-237266/Specials/Grafikkarten-Benchmarks-1159196/ Αν ισχύουν τα benchmarks και το οπτικό αποτέλεσμα είναι αυτό που έχουμε δει στα last gameplay videos, είναι καραport του κέρατά και από τα ξημερώματα βλέπω να κλειδώνει τo official forum, μην πω και οι πόρτες του μαγαζιού μπας και μπουκάρουν με τα δόντια οι "πελάτες" τους. Άμα τρέχει έτσι με τα Nvidia Hairworks μας βλέπω να τρέχουμε με τα Nvidia Pitchforks. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα