Spartan117 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 καλά αυτός πως πάιζει στο pc απο τώρα; streamer = exposure = early release για άτομα που κάνουν (σχεδόν) free advertising Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Moderators Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Αυτός ανέφερε ότι η κόπια του δόθηκε από τους developers, μαζί με την άδεια να κάνει stream το gameplay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Λέτε το 1gb της κάρτας μου, να μου φτάσει τελικά για medium/high σε 1080; Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά για αγορά της retail απο τα seven με δώρο το μπρελοκάκι, αλλά λέω να περιμένω λίγο γιατί σίγουρα το release build θα έχει μπόλικα bugs κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Θα ξέρουμε οταν βγουν τα πρώτα benchies, αλλα μαλλον κομπλε θα εισαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 για high λιγο δυσκολο αλλα για medium ειναι πιθανο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Ας ελπίσουμε ότι θα έχει σωστό benchmark in game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Πολύ χάλια τα controls. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 κατι αλλο που ειναι πολυ χαλια ; βρε τους πουλημενους τους reviewers ψεματα λενε και βαζουν τα 10αρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 κατι αλλο που ειναι πολυ χαλια ; βρε τους πουλημενους τους reviewers ψεματα λενε και βαζουν τα 10αρια Μέχρί τώρα μόνο αυτό. Μπορεί να έφταιγε και ο τύπος που ήταν ψιλοάχρηστος βέβαια. Θα δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 ε αμα είναι χάλια να μην το πεί; δλδ απαγορεύεται να ξαναπεί κανείς οτιδήποτε αρνητικό για το παιχνίδι; έγινες αυτό που ειρωνευόσουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 εδω και 50 σελιδες μονο γκρινια βλεπω για το παιχνιδι . τελος παντων σε 1 μερα βγαινει και θα το δουμε απο πρωτο χερι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Τα control πως ακριβώς μπορείς να καταλαβεις όταν δεν έχεις... control? Πάνω κατω ίδια με το W2 μου φαίνονται εμένα και μπορείς να κανεις remap τα πάντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Αύριο 6 η ώρα θα το έχω παιδιά!! Θα μπορώ να παίξω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Καλά εγώ θα το παίξω με χειριστήριο xbox one. Μου φανηκέ καλύτερο με χειριστήριο που έπαιζαν προχθές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Και εγω με XboxOne θα το επαιζα αν η M$ δεν ειχε καθυστερησει τοσο πολυ να βγαλει τον καταραμενο ανταπτορα για Wireless αρα τωρα θα βολευτω με το F710. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα