Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτό είναι το βασικό στοιχείο των Witcher που τα κάνει να διαφέρουν από τα υπόλοιπα παιχνίδια, το ότι δηλαδή οι συνέπειες των επιλογών σου εμφανίζονται μετά από ένα μεγάλο διάστημα. Αυτό όμως πώς σχετίζεται με το αν είναι ή όχι ανοιχτός ο κόσμος;

Ε λογικά νομίζω ότι αυξάνει τις πιθανότητες να σου τύχει το παραπάνω. Δεν είναι απόλυτο αυτό που λέω αλλά αν με το μέγεθος που έχει είναι πάω όπου θέλω χάνεται η μπάλα λίγο. Ύστερα υποθέτω ότι τα side quests και η εξέλιξη τούς αφορά την συγκεκριμένη μεγάλη περιοχή τούς (έτσι έχω καταλάβει).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να ρωτήσω κάτι, όσοι το πήραν digital για Gog, όταν έβαλαν το Key σας έβγαλε μνμα οτι εχετε εισάγει την standard edition ή μετά σας κατέβασε το installer κατευθείαν?? 

κανεις?? :P Ουσιαστικα με νοιαζει αν σου βγαζει ενδειξη τι ειδος key βαζεις ή οχι.. Αν πατε στο gog σας λεει οτι ειναι standar edition ή σκετο Witcher?

Καλησπέρα. Διαβάζω το συγκεκριμένο νήμα για μια βδομάδα περίπου, καθώς παρακολουθώ όσο μπορώ τα του παιχνιδιού μέχρι την κυκλοφορία του, και αποφάσισα να κάνω λογαριασμό να πω κι εγώ τη γνώμη μου.

Προσωπικά, ένα μικρό ξενέρωμα το έχω υποστεί όσο αφορά το παιχνίδι καθώς άλλο περίμενα αρχικά και άλλο φαίνεται να έρχεται. Πέρα από την υποβάθμιση των γραφικών, το παιχνίδι δεν είναι ανοικτού κόσμου - ή, μάλλον, είναι στο περίπου. Από διάφορα που έχω τσιμπήσει δεξιά και αριστερά στο Διαδίκτυο αλλά και από αυτό το βίντεο (ίσως να έχει μικρά σπόιλερ), το παιχνίδι χωρίζεται σε μεγάλες ζώνες, δεν είναι δηλαδή ένας συνεχής ενιαίος κόσμος. Η μετάβαση από τη μία ζώνη στην άλλη γίνεται με οθόνες φόρτωσης. Με άλλα λόγια, φαντάζομαι πως είναι όπως και τα προηγούμενα παιχνίδια, μόνο που η κάθε περιοχή είναι τεράστια.

Όσο αφορά τώρα την υποβάθμιση των γραφικών, αν και πισάς, δεν με ενοχλεί ούτε η εξίσωση με τις κονσόλες ούτε το πώς φαίνεται τώρα. Με ενοχλεί όμως το γεγονός πως στα πρώτα τρέιλερ με μυνήματα όπως "in-game footage" άλλο παιχνίδι υπόσχονταν και άλλο παραδίδουν καθώς και η επιμονή της CDPR πως μπορούμε να κάνουμε το παιχνίδι να φαίνεται όπως σε αυτά, κάτι που σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε μοιάζει υπερβολικά χλωμό. Κοινώς, με ενοχλεί η παραπλανητική διαφήμιση.

Έχεις διαβάσει φαντάζομαι ότι, μία απο τις ζώνες του witcher 3 απ' οτι λένε φαίνεται ότι είναι μεγαλύτερη απ' όλο το skyrim, οπότε κατά την γνώμη μου μικρό το κακό εάν υπάρχει και ένα loading ανάμεσα στις ζώνες, Ξέρεις επίσης φαντάζομαι οτι μπαινω βγαίνεις σε σπίτια π.χ. χωρίς το παραμικρό loading, αντίθετα με το skyrim που σου έκανε τα νεύρα κορδέλες στο κομμάτι αυτό

• Like 1

κανεις?? :P Ουσιαστικα με νοιαζει αν σου βγαζει ενδειξη τι ειδος key βαζεις ή οχι.. Αν πατε στο gog σας λεει οτι ειναι standar edition ή σκετο Witcher?

Μηπως μπερδευεσαι απο τα Standard και Preorder που εμφανιζει εδω???http://www.allkeyshop.com/blog/buy-the-witcher-3-wild-hunt-cd-key-compare-prices/ γιατι απο οτι ειχα ρωτησει και πιο παλια δεν εχουν καμια σχεση αφου τα 16Dlc τα παιρνουν ολοι.

Έχεις διαβάσει φαντάζομαι ότι, μία απο τις ζώνες του witcher 3 απ' οτι λένε φαίνεται ότι είναι μεγαλύτερη απ' όλο το skyrim, οπότε κατά την γνώμη μου μικρό το κακό εάν υπάρχει και ένα loading ανάμεσα στις ζώνες, Ξέρεις επίσης φαντάζομαι οτι μπαινω βγαίνεις σε σπίτια π.χ. χωρίς το παραμικρό loading, αντίθετα με το skyrim που σου έκανε τα νεύρα κορδέλες στο κομμάτι αυτό

Όχι, δεν τα ξέρω αυτά. Έχεις κάποια πηγή για να τα μάθω;

Κι εγώ προτιμώ μεγάλες ζώνες αλλά με ψυχή και μεράκι, απ' το να είναι ένας κόσμος αλλά άψυχος και αδιάφορος σαν του skyrim.

• Like 1

Το loading δεν υπάρχει γιατί οι νέες κονσόλες έχουν κάμποση μνήμη, το Skyrim βγήκε για τις παλιές που είχαν 256MB και 512, οπότε λογικό είναι να είχε ένα σωρό loadings.

• Like 1

τα βρήκα τα βιβλία..και απότι έχω καταλάβει μόνο το 1ο έχει μεταφραστεί στα ελληνικά,όλα τα άλλα είναι στα αγγλικά,όπως είδα και στα public και παπασωτηρίου... :-(

witcher books

• Like 2

Όχι, δεν τα ξέρω αυτά. Έχεις κάποια πηγή για να τα μάθω;

Απο preview impressions στο youtube τα έχω δεί, αλλά δυστυχώς έχω δεί τόσα πολλά που δεν θυμάμαι σε πιο συγκεκριμενα για να σου βάλω λίνκ. 

τα βρήκα τα βιβλία..και απότι έχω καταλάβει μόνο το 1ο έχει μεταφραστεί στα ελληνικά,όλα τα άλλα είναι στα αγγλικά,όπως είδα και στα public και παπασωτηρίου... :-(

witcher books

Πιστεύεις αξίζει να διαβαστούν πριν πιάσουμε το παιχνίδι ;

Καλα σοβαρα η Collectors Edition για το XboxOne εχει μεσα το παιχνιδι με τις καρτες σε φυσικη μορφη και οι αλλες οχι????!!!WTF ρε γμτ.

ο τύπος έχει τρομερά αρνητική ενέργεια στον λόγο του και τις κινήσεις του!

σα να θέλει να μας πλακώσει στο ξύλο :mellow:

• Like 1

Επισης να αναφερω για οσους πανε για Retail αγορα οτι το Soundtrack που περιλαμβανεται μεσα στο παιχνιδι δεν ειναι ολοκληρο. Παρολα αυτα οπως και στην περιπτωση του GTA V η Retail εκδοση ειναι αξιοπρεπης,δηλαδη ερχεται με πραγματακια μαζι σε αντιθεση με τις περισσοτερες που ειναι σκετα αδεια κουτια μονο με το DVD του παιχνιδιου.

ο τύπος έχει τρομερά αρνητική ενέργεια στον λόγο του και τις κινήσεις του!

σα να θέλει να μας πλακώσει στο ξύλο :mellow:

Καλα ουτε εγω τον πηγαινω καθολου απο οταν πρωτοειδα την παρουσιαση που εκανε του XboxOne :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...