Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν πιστεύω να χρειάζεται σχόλιο, όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Τώρα είδα ότι το έχει ανεβάσει ο Psycho στην προηγούμενη σελίδα. Πιστεύω όμως για ευνόητους λόγους δεν θα έχει πρόβλημα :) Το συμπέρασμα είναι ότι το ξεφτίλησαν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

κοινώς αγοράστε nvidia ..πφφ είμαι και εγώ απο αυτούς που λέω κάθε φορά Nvidia αλλά τελικά καταλήγω με ATI. Θα την βάλω εκεί που ξέρω την 290 τώρα απ'οτι φαίνεται με το witcher3 :(

Φαίνεται πως πέρα από το (όσο)downgrade, υπάρχει και αρκετά καλό Optimization ανεξάρτητα πλατφόρμας και "ειδικών χαρακτηριστικών".

Αυτό για μένα είναι το κυρίαρχο, το πώς κάνει scale σε διαφορετικά rigs και το πώς τρέχει σε low - medium μηχανήματα. Οπότε εγκρίνω τη δήλωση.

• Like 1

Από τα review που έχουν δει το φως μέχρι τώρα πρέπει να είναι παιχνίδι όχι μόνο χρονιάς αλλά δεκαετίας (ελπίζω τουλάχιστον). Όταν οι reviewers φτάνουν 100+ ώρες και έχουν αφήσει ένα κάρο side quests, άσε που είναι για τα πανηγύρια στο τρόπο παιχνιδιού οι περισσότεροι, μας βλέπω να φτάνουμε 250+ αν το ψάξουμε όλο. Βέβαια εγώ προσωπικά θα κάνω όλα τα side quests στην κανονική εξέλιξη του παιχνιδιού. Δεν ξέρω αλλά μου κάθεται στραβά να τελειώσω το main quest με όλη την κορύφωση, δράμα κτλ και μετά να γυρνάω από εδώ και από κει βοηθώντας τον καθένα. Θέλω να ζήσω ο λύκος να κάνω το σπιτικό μου :)

• Like 3

Παιδιά, σήμερα πήρα τηλεφωνάκι στο μαγαζί που ψωνίζω και το είχαν εκεί . Μου λέει το παλικάρι ότι ήρθε νωρίτερα !! 47.90Ε retail. Θα το πάρω μάλλον από Δευτέρα

Απορώ αφού την Τρίτη βγαίνει πως είναι έτοιμο σήμερα ; Preload ναι μπορεί να γίνει, αλλά preload σε retail δεν στέκει.

Παιδιά, σήμερα πήρα τηλεφωνάκι στο μαγαζί που ψωνίζω και το είχαν εκεί . Μου λέει το παλικάρι ότι ήρθε νωρίτερα !! 47.90Ε retail. Θα το πάρω μάλλον από Δευτέρα

Για πισι είναι η έκδοση που πήρες;

κοινώς αγοράστε nvidia ..πφφ είμαι και εγώ απο αυτούς που λέω κάθε φορά Nvidia αλλά τελικά καταλήγω με ATI. Θα την βάλω εκεί που ξέρω την 290 τώρα απ'οτι φαίνεται με το witcher3 :(

Μετά απο τα bay που ξήλωσα να μπεί επιτέλους η αντικατάσταση της R9 270 μου (R9 270X TriX), δεν κάνω τίποτα άλλο για κανέναν λόγο.. :P

ΠΑΝΤΑ :)

Ωραίος :)

Ναι preload σε retail δεν στέκει. Άρα μάλλον το έφεραν στην αποθήκη τους νωρίτερα.Είναι κοντά το μαγαζί στην περιοχή σου; Αν ναι είσαι ακόμα στο πληκτρολόγιο και δεν έχεις φύγει με τις παντούφλες :)

Ίσως λέω ίσως κάποια στιγμή θα πρέπει να αντιληφθούμε για ποιο παιχνίδι μιλάμε, σε ποια κατηγορία ανήκει και τι ζητάει κατά πάσα πιθανότητα το αγοραστικό κοινό του. Θα κάνω μια προσπάθεια να το εξηγήσω.

Μιλάμε για ένα open-world RPG και μάλιστα το 3ο σε μια σειρά.

- Τι πρέπει να έχει ένα καλό open-world RPG?

Καλό story, ατμόσφαιρα, σύστημα μάχης και character progress.

- Η ατμόσφαιρα δε πηγάζει από τα γραφικά?

Και ναι και όχι. Προφανώς και ένα όμορφα οπτικό αποτέλεσμα βοηθάει πολύ αλλά κατ'εμέ τα τοπία, οι χρωματικές παλέτες και το soundrack που θα επιλέξουν είναι πιο σημαντικά. Δεν είναι τυχαίο που είχαμε παιχνίδια με φοβερή ατμόσφαιρα 15 χρόνια πριν.

- Άρα τα γραφικά δε μετράνε στο κοινό που απευθύνεται?

Προφανώς και μετράνε αλλά το κοινό αυτό δεν είναι το ίδιο κοινό με το Crysis. Δε μετράνε σ'αυτό το κοινό όσο σ'αυτό των FPS/racing games. Είναι ενδεχομένως το τελευταίο που μετράει.

- Και το downgrade?

Οκ αντιληπτό το point σας και χίλια δίκια έχετε περί false advertisment αλλά όπως είπα πιο πάνω το κοινό που θα αγοράσει το παιχνίδι νοιάζεται πιο πολύ για την εμπειρία που θα του προσφέρει το παιχνίδι με ένα σωστό optimisation παρά για το αν θα κάνει το επόμενο βήμα στα γραφικά ή όχι. Αυτό είναι δουλειά συνήθως των εταιριών πίσω από την Cry Engine και την Unreal Engine.

Αυτά τα παραπάνω τριγυρίζουν στο μυαλό όσων τσιτώνουν με τη συνεχής σύγκριση γραφικών Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ και μας κάνουν να αναρωτιόμαστε πόση ακόμη έκταση θα πάρουν από 2-3 συγκεκριμένα άτομα. Δεν είμαστε ούτε fans της CDPR ούτε μέτοχοί της για να την υπερασπιστούμε. Απλά αδιαφορούμε για αυτά που γράφεται επανειλημένα.

Αν το καταλαβαίνουν οι moderators έχει καλώς γιατί από τον κάθε psycho δε το περιμένω. Διαφορετικά είναι βέβαιο ότι θα banαριστούμε άτομα χωρίς να φταίμε και θα συνεχίσει να κλειδώνει το thread απλά και μόνο για να μπορεί κάποιος το ίδιο και το ίδιο εδώ και 100 σελίδες. 

Δε μπορούσα να το εξηγήσω πιο όμορφα.

• Like 4

Ίσως λέω ίσως κάποια στιγμή θα πρέπει να αντιληφθούμε για ποιο παιχνίδι μιλάμε, σε ποια κατηγορία ανήκει και τι ζητάει κατά πάσα πιθανότητα το αγοραστικό κοινό του. Θα κάνω μια προσπάθεια να το εξηγήσω.

Μιλάμε για ένα open-world RPG και μάλιστα το 3ο σε μια σειρά.

- Τι πρέπει να έχει ένα καλό open-world RPG?

Καλό story, ατμόσφαιρα, σύστημα μάχης και character progress.

- Η ατμόσφαιρα δε πηγάζει από τα γραφικά?

Και ναι και όχι. Προφανώς και ένα όμορφα οπτικό αποτέλεσμα βοηθάει πολύ αλλά κατ'εμέ τα τοπία, οι χρωματικές παλέτες και το soundrack που θα επιλέξουν είναι πιο σημαντικά. Δεν είναι τυχαίο που είχαμε παιχνίδια με φοβερή ατμόσφαιρα 15 χρόνια πριν.

- Άρα τα γραφικά δε μετράνε στο κοινό που απευθύνεται?

Προφανώς και μετράνε αλλά το κοινό αυτό δεν είναι το ίδιο κοινό με το Crysis. Δε μετράνε σ'αυτό το κοινό όσο σ'αυτό των FPS/racing games. Είναι ενδεχομένως το τελευταίο που μετράει.

- Και το downgrade?

Οκ αντιληπτό το point σας και χίλια δίκια έχετε περί false advertisment αλλά όπως είπα πιο πάνω το κοινό που θα αγοράσει το παιχνίδι νοιάζεται πιο πολύ για την εμπειρία που θα του προσφέρει το παιχνίδι με ένα σωστό optimisation παρά για το αν θα κάνει το επόμενο βήμα στα γραφικά ή όχι. Αυτό είναι δουλειά συνήθως των εταιριών πίσω από την Cry Engine και την Unreal Engine.

Αυτά τα παραπάνω τριγυρίζουν στο μυαλό όσων τσιτώνουν με τη συνεχής σύγκριση γραφικών Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ και μας κάνουν να αναρωτιόμαστε πόση ακόμη έκταση θα πάρουν από 2-3 συγκεκριμένα άτομα. Δεν είμαστε ούτε fans της CDPR ούτε μέτοχοί της για να την υπερασπιστούμε. Απλά αδιαφορούμε για αυτά που γράφεται επανειλημένα.

Αν το καταλαβαίνουν οι moderators έχει καλώς γιατί από τον κάθε psycho δε το περιμένω. Διαφορετικά είναι βέβαιο ότι θα banαριστούμε άτομα χωρίς να φταίμε και θα συνεχίσει να κλειδώνει το thread απλά και μόνο για να μπορεί κάποιος το ίδιο και το ίδιο εδώ και 100 σελίδες.

Δε μπορούσα να το εξηγήσω πιο όμορφα.

Φιλικά πάντα άσε να μιλάνε κάποιοι για τα γραφικά, άλλοι για το story lore ότι θέλει ο καθένας φίλε μου.Εγώ θέλω να διαβάσω τα σχόλια του τάδε εσύ κάποιου άλλου και όλα όμορφα και ωραία. Ξέρουμε οι περισσότεροι τι αξίζει πχ στα rpg στα fps κτλ κάποιοι ήμαστε και παππούδες :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...