Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλά το λες, δεν έχεις άδικο. Η αλήθεια είναι πως όταν έκανα το preorder είχα τη (λανθασμένη) εντύπωση πως και στις κονσόλες το παιχνίδι ήταν στα 60fps και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο. Άσχετα που τελικά δεν ίσχυε. Τελικά όμως μέτρησαν:

- η σχετική μικρή διαφορά στην τιμή (32 ευρώ σε PC έναντι 45 σε X1, από Hong Kong store). Το τελευταίο Mortal Kombat πχ. έχει 20 σε PC και κάπου 55 σε κονσόλα, οπότε ποτέ δεν θα το προτιμούσα στην τελευταία.

- η μεγαλύτερη οθόνη (55" TV vs 27" IPS μόνιτορ)

- εγκατάσταση home cinema στο σαλόνι

- δυνατότητα να παίξω και στο χωριό το καλοκαίρι (έστω τις πρωινές ώρες!), αφού την κονσόλα μπορώ να την κουβαλήσω, το PC όχι

- τα -ούτως ή άλλως- εξαιρετικά γραφικά που έχουν και οι κονσόλες, άσχετα αν είναι υποδεέστερα των PC

- το ότι το PC μου έχει μείνει λίγο πίσω σε τεχνολογία, αφού ναι μεν έχω σχετικά πρόσφατη κάρτα γραφικών (R290X/4GB) και 16GB μνήμη, αλλά ο επεξεργαστής είναι του 2011 (ι5-2500k@4,5GHz). Οπότε δεν θα μπορούσα να απολαύσω το παιχνίδι σε τέρμα γραφικά, ούτε και έχω σκοπό να αναβαθμίσω σύντομα.

Το αν έκανα καλά θα δείξει.

Σε οτι αναφερες δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Θα προβαλλω βέτο όμως στο θέμα του μηχανήματος σου. Και τα δύο είναι γαϊδουρακια.
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

- το ότι το PC μου έχει μείνει λίγο πίσω σε τεχνολογία, αφού ναι μεν έχω σχετικά πρόσφατη κάρτα γραφικών (R290X/4GB) και 16GB μνήμη, αλλά ο επεξεργαστής είναι του 2011 (ι5-2500k@4,5GHz). Οπότε δεν θα μπορούσα να απολαύσω το παιχνίδι σε τέρμα γραφικά, ούτε και έχω σκοπό να αναβαθμίσω σύντομα.

Εχεις την καλυτερη μονη καρτα της AMD αυτη τη στιγμη και εναν επεξεργαστη που (στη συχνοτητα που τον τρεχεις) εχει παρομοιες επιδοσεις με τους πιο γρηγορους επεξεργαστες που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη σε στοκ συχνοτητες.

Εννοειται οτι δεν θα αναβαθμισεις συντομα καθως και οτι δεν θα εχεις κανενα προβλημα σε αποδοση για πολυ καιρο ακομα

• Like 1

Ευχαριστώ παίδες. Η αλήθεια είναι πως έχω καιρό να τρέξω βαρύ παιχνίδι στο PC (τελευταίο ήταν το Dragon Age Inquisition χωρίς κανένα patch και πιο πριν το... χάος), οπότε δεν είχα σαφή εντύπωση για τις δυνατότητές του. Ίσως τελικά κρατηθώ για το Season Pass μπας και το αγοράσω στο PC, μαζί με το ίδιο το παιχνίδι όταν θα έχει πέσει πια η τιμή του.

Τους λόγους τους παρέθεσα παραπάνω (δες το copy/paste του seithan σε αυτή τη σελίδα). Αν και παραδοσιακός PC fan, αυτή τη φορά προτίμησα για ένα τέτοιο παιχνίδι να παίζω στο σαλόνι με μεγαλύτερη οθόνη και surround ήχο. Αυτό δεν σημαίνει ότι ευχαριστήθηκα λιγότερο πχ. το Skyrim που το είχα καραλιώσει στο PC (μαζί με τα mods του), αλλά ήθελα κάτι διαφορετικό. Να βγάλει τα λεφτά και το Xbox που πλήρωσα 5 κατοστάρικα και από τότε για κάθε ένα μήνα που κάθεται στην ντουλάπα, ζήτημα να δουλεύει 2-3 ώρες...

Ε ναι μερικές φορές η αλήθεια είναι προτιμάς την καναπεδιά και big ass tv.

Επίσης ναι, κάποιοι εδώ έχουμε και κονσόλες που πρέπει κάπως, πέρα από exclusives, να βγάλουν τα χρήματα που έχουμε δώσει, οπότε θα πάρουμε και κανένα game εκεί, άσχημα δεν θα περάσουμε πιστέψτε το..

Το καλύτερο είναι βέβαια να τα έχεις all in one σε ένα δωμάτιο, δηλαδή πύργο-μόνιτορ/κονσόλα/κονσόλες/καναπέ/tv. Eκεί είσαι άρχοντας.

• Like 1

Εγώ το gaming pc το έφτιαξα για να παίζω τα παιχνίδια στην καλύτερη μορφή τους και τις κονσόλες (wiiu, ps4 και one) τις έχω για τα exclusives.Τη λογική οτι η κονσόλα θα βγάλει τα λεφτά της αγοράζοντας ενα παιχνίδι πιο ακριβά και παίζοντας το χειρότερα δε με βρίσκει σύμφωνο αλλα όπως τη βρίσκει κανείς. :P

Επισης ξέχασα να αναφέρω οτι και στο pc συνδεεται ο καναπες και η 50αρα και βλέπεις το 1080 σε ολο του το μεγαλείο. :P

• Like 1

Επισης ξέχασα να αναφέρω οτι και στο pc συνδεεται ο καναπες και η 50αρα και βλέπεις το 1080 σε ολο του το μεγαλείο. :P

Στο παλιό σπίτι ναι. Είχα μόνιμα συνδεδεμένο το PC στην TV και με είχε βολέψει πάμπολλες φορές (όχι μόνο για games, αλλά και για 3D με idx/sub υπότιτλους κλπ). Στο νέο σπίτι δυστυχώς υπάρχει μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, οπότε δεν μπαίνω καν στον κόπο να κάνω μεταφορές.

Το όλα-σε-ένα-δωμάτιο μάλλον είναι όνειρο ζωής για πολλούς από εμάς, αλλά εγώ προσωπικά δεν έχω καταφέρει ακόμα να το πραγματοποιήσω. Ένεκα έλλειψης χώρου και, κυρίως, του Παράγοντα Γυναίκα.

• Like 1

Ε ναι μερικές φορές η αλήθεια είναι προτιμάς την καναπεδιά και big ass tv.

Επίσης ναι, κάποιοι εδώ έχουμε και κονσόλες που πρέπει κάπως, πέρα από exclusives, να βγάλουν τα χρήματα που έχουμε δώσει, οπότε θα πάρουμε και κανένα game εκεί, άσχημα δεν θα περάσουμε πιστέψτε το..

Το καλύτερο είναι βέβαια να τα έχεις all in one σε ένα δωμάτιο, δηλαδή πύργο-μόνιτορ/κονσόλα/κονσόλες/καναπέ/tv/ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ. Eκεί είσαι άρχοντας.

Εγώ το gaming pc το έφτιαξα για να παίζω τα παιχνίδια στην καλύτερη μορφή τους και τις κονσόλες (wiiu, ps4 και one) τις έχω για τα exclusives.Τη λογική οτι η κονσόλα θα βγάλει τα λεφτά της αγοράζοντας ενα παιχνίδι πιο ακριβά και παίζοντας το χειρότερα δε με βρίσκει σύμφωνο αλλα όπως τη βρίσκει κανείς. :P

τι εννοάει ο ποιητής;;;;

50άρα και 1080p, μα γιατί;!;!

• Like 2

Kαι με pc μπορεις να παιξεις σε 40αρα οθόνη με 360 gamepad καναπεδάτος, αυτο οτι "μονο στις κονσολες παιζεις σε καναπέ" ειναι επιχειρημα του 2005. Ηδη το steam έχει και το καναπεδάτο UI για χειρισμό με gamepad. Επισης nzeppos δεν ξερω ποσο καλο θα φαινεται το 900p witcher 3 σε τοσο μεγάλη και προφανως 1080p hdtv.

Το να βγάλει η κονσολα κανα λεφτο και να δικαιολογησει την αγορά της το καταλαβαινω

• Like 1

Όσο καλά φαίνονται και τα GTA V, Fifa15, NBA 2k15, Forza5, Destiny κλπ.

Δηλαδή χειρότερα από PC αλλά και πάλι εξαιρετικά. Το ότι τα παίζω σε ελαφρώς μικρότερη ανάλυση δεν με έχει εμποδίσει καθόλου να τα ευχαριστηθώ στο έπακρο. Ίσως γιατί οι πρώτοι τίτλοι που είχα παίξει στη ζωή μου δεν ήταν σε 900p στις 55", αλλά σε 256×192 (ZX Spectrum) στις 14" και έμαθα να δίνω λιγότερη σημασία σε γραφικά/αναλύσεις και περισσότερη σε άλλα πράγματα.

ps: προφανώς μπορείς να παίξεις και με PC στον καναπέ (και είναι καταπληκτική φάση), αρκεί όμως αυτό να μην απέχει 25 μέτρα απ' το σαλόνι. Στα περισσότερα σπίτια, καλώς ή κακώς, ο κανόνας είναι πως PC και καναπές βρίσκονται σε διαφορετικά δωμάτια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...