nzeppos Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Αυτή τη στιγμή το παιχνίδι σε PC κοστίζει 32 ευρώ. Πάρτε το από κανα G2A δηλώνοντας (και καλά) EU registered business VAT για να έχετε 0% φόρο. Είναι ντροπή να κατεβάσουμε τέτοιο αριστούργημα από τορεντάδικο. Προσωπικά ψήνομαι να πάρω και το DLC Season Pass το νωρίτερο δυνατόν. Υποτίθεται ότι προσθέτει καμια 30αριά ώρες ακόμα στο παιχνίδι. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellraiser76 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Φανταζομαι τι βαθμολογιες θα επαιρνε το ρημαδι αμα οι απατεωνες Πολωνοι φτιαχνανε καλα τα νταμαρια και τα ραπανακια με 1000000 pixels! Φιλε nzeppos εξισου ντροπη ειναι που θα παιξεις τετοιο αριστουργημα σε κονσολα....,μπλιαχ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Φίλοι, το άγχος είναι μεταδοτικο. Μου έχει δημιουργηθεί άγχος αν το παιχνίδι θα ειναι η επιτομή του 21ου αιώνα ή όχι. Ούτε να φάω, ούτε να πιω, ούτε μα ουρησω δεν μπορώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Φιλε nzeppos εξισου ντροπη ειναι που θα παιξεις τετοιο αριστουργημα σε κονσολα....,μπλιαχ! Καλά το λες, δεν έχεις άδικο. Η αλήθεια είναι πως όταν έκανα το preorder είχα τη (λανθασμένη) εντύπωση πως και στις κονσόλες το παιχνίδι ήταν στα 60fps και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο. Άσχετα που τελικά δεν ίσχυε. Τελικά όμως μέτρησαν: - η σχετική μικρή διαφορά στην τιμή (32 ευρώ σε PC έναντι 45 σε X1, από Hong Kong store). Το τελευταίο Mortal Kombat πχ. έχει 20 σε PC και κάπου 55 σε κονσόλα, οπότε ποτέ δεν θα το προτιμούσα στην τελευταία. - η μεγαλύτερη οθόνη (55" TV vs 27" IPS μόνιτορ) - εγκατάσταση home cinema στο σαλόνι - δυνατότητα να παίξω και στο χωριό το καλοκαίρι (έστω τις πρωινές ώρες!), αφού την κονσόλα μπορώ να την κουβαλήσω, το PC όχι - τα -ούτως ή άλλως- εξαιρετικά γραφικά που έχουν και οι κονσόλες, άσχετα αν είναι υποδεέστερα των PC - το ότι το PC μου έχει μείνει λίγο πίσω σε τεχνολογία, αφού ναι μεν έχω σχετικά πρόσφατη κάρτα γραφικών (R290X/4GB) και 16GB μνήμη, αλλά ο επεξεργαστής είναι του 2011 (ι5-2500k@4,5GHz). Οπότε δεν θα μπορούσα να απολαύσω το παιχνίδι σε τέρμα γραφικά, ούτε και έχω σκοπό να αναβαθμίσω σύντομα. Το αν έκανα καλά θα δείξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Καλά τα reviews αλλά κανένας τους δεν σχολίασε το downgrade Σαν παιχνίδι πάντως σύμφωνα με τα λεγόμενά τους πρέπει να 'ναι έπος, βέβαια και το Inquisition τέτοια reviews είχε και δεν ήταν ΤΟΣΟ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Γι' αυτό μην παίρνετε τοις μετρητοίς τα reviews των "επαγγελματιών"... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Εγώ κρατάω πισινή, όχι ότι δεν θα 'ναι καλό, σίγουρα θα 'ναι. Απλά δεν ξέρω αν θα 'ναι ΕΠΟΣ όπως το βγάζουν τα reviews. Αν είχε τα γραφικά του VGX θα 'παιρνε 15/10 μάλλον. Πάντως να πω κάτι, το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει φάει τρελό hype ακόμα και από την ίδια την εταιρεία για τα γραφικά, με NVIDIA features trailer κλπ. Είναι απόλυτα λογικό η συζήτηση(Ειδικά τώρα που δεν έχει βγει) να είναι 90% για τα γραφικά. Το gameplay δεν νομίζω ότι σηκώνει ιδιαίτερη συζήτηση, παρόμοιο με του 2 είναι με λίγες μικροδιαφορές σε UI/talents. Πάλι θα θέλει X360 controller για να το παίξεις καλύτερα, όσο για το σενάριο, αυτή τη στιγμή ειδικά μόνο οι reviewers μπορούν να το σχολιάσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 - το ότι το PC μου έχει μείνει λίγο πίσω σε τεχνολογία, αφού ναι μεν έχω σχετικά πρόσφατη κάρτα γραφικών (R290X/4GB) και 16GB μνήμη, αλλά ο επεξεργαστής είναι του 2011 (ι5-2500k@4,5GHz). Οπότε δεν θα μπορούσα να απολαύσω το παιχνίδι σε τέρμα γραφικά, ούτε και έχω σκοπό να αναβαθμίσω σύντομα. Ο επεξεργαστής σου μαμεί και σπέρνει ακόμα. Τον έχεις και στα 4.5 OC, άντε να χάσεις 1 - 1.5 fps σε σχέση με έναν ολοκαίνουργιο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Ο επεξεργαστής σου μαμεί και σπέρνει ακόμα. Τον έχεις και στα 4.5 OC, άντε να χάσεις 1 - 1.5 fps σε σχέση με έναν ολοκαίνουργιο. Συμφωνω το μηχανημα σου ειναι πολυ καλο ακομα και πολυ πανω απο το μεσο ορο...Τωρα αν κοιτας και το 1-2 fps τι να σου πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellraiser76 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Ηδη μου ηρθε mail για preload....ω ρε μανα μου πως περνανε 7 μερες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Moderators Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Σε όλα τα reviews βλέπω πολλή χρήση του Igni. Πρέπει να έχει αλλάξει το Qwen μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μετά το Dragon Age: Inquisition που ούτε ένα θηλυκό δεν βλεπότανε στο παιχνίδι το Wild Hunt θα είναι μια φρέσκια ανάσα. Το ήξερα ότι θα ήταν αριστούργημα, οι Πολωνοί δεν με έχουν απογοητεύσει μέχρι στιγμής. Double dip steam + gog για άλλη μια φορα από εμενα Yen <3 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Συμφωνω το μηχανημα σου ειναι πολυ καλο ακομα και πολυ πανω απο το μεσο ορο...Τωρα αν κοιτας και το 1-2 fps τι να σου πω... Μάλλον το αντίθετο, αφού είμαι ο πρώτος που θα κράξει όσους ασχολούνται μόνο με τα fps και αγνοούν το gameplay. Δεν έχω δει τα recommended specs του παιχνιδιού, αλλά αν νομίζετε ότι το σύστημά μου θα αντέξει τότε να το σκεφτώ. Στο κάτω-κάτω η τιμή για PC λογικά θα πέσει σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Ειδα το βιντεο review του gamespot,το game φαινεται απιστευτο! (το εσωσα ελπιζω ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Το preload, αλλα δεν δουλεύει ακομα. Σβήστηκε ήδη το μήνυμα Είπαμε, είναι ντροπή να μιλάμε για μπάρμπες σε τέτοιο παιχνίδι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα