Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απο που θα το αγοράσετε εσείς?Στο g2a το βρίσκω στα 30 αλλά δεν είναι μέσω steam αλλά σε άλλη πλατφόρμα και δεν ξέρω αν αξίζει.

Το Witcher 3 δεν θα εχει Online,κοινως το αγοραζεις απο οπου θελεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Kαι όσοι δεν ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί που θα μας πρήξουν με το benchmarking; Θα βγει καμιά λίστα να ξέρουμε; Και αν πχ εγώ σε κάνω ignore και γράψεις γαμώ τα ποστ για κάτι που θα σου κάνει εντύπωση στο lore του παιχνιδιού, γιατί να το χάσω;

Πιο εύχρηστο μου φαίνεται να υπάρχουν 2 θρεντς.

Όταν θα βγεί προφανώς και πρέπει να σχολιάσουμε πως τα πάει τεχνικά, αν έχει θέματα (που πιθανότατα θα έχει) κτλ. 

Έπειτα λέμε και για το game. Όποιος θέλει ανοίγει thread για αυτό που λες, δεν τους εμποδίζει κανένας. Όμως και πάλι δεν θα γίνει κάτι γιατί πολύ απλά οι περισσότεροι εδώ θα γράφουν περισσότερο, δεν μπορείς να τους αναγκάσεις να ποστάρουν στο άλλο thread.

Ο modder κανει παπάδες αλλά δεν ειναι λιγες οι περιπτώσεις που χρειάζεσαι και "τρεις κάρτες γραφικών" για να παιξεις το παιχνίδι με αποδεκτο frame rate, για να τα λέμε όλα, γιατί υπάρχει και η αλλη όψη του νομίσματος.

αυτο που λες ισχυει,αλλα σκεψου οτι ο modder ειναι ενας η δυο-τρεις ενω οι αλλοι ειναι μια μεγαλη ομαδα εργαζομενων που κανει το επαγγελμα τους,οποτε οσον αφορα το optimization   εχουν ενα τεραστιο ελαφρυντικο,ετσι?

Επισης θα σου κανω μια ερωτηση,για ποιο λογο παλαιοτερα,τα ultra setting τα παιζαν μονο οι καλυτερες καρτες γραφικων και πλεον τα παιζουν μεχρι και οι mid-range? Για ποιο λογο η καρτα γραφικων που ειχα αγορασει το 2009 επαιζε μεχρι προσφατα στα μαξ settings ολα τα games(και την αλλαξα επειδη χαλασε,οχι επειδη ηθελα να κανω upgrade ;) )

Υπαρχουν 2 εκδοχες: Η παλιοτερα οι developers εκαναν κακο optimization στα παιχνιδια τους και τωρα το βελτιωσαν(λολ) η απλα πλεον δε τους ενδιαφερει να υπαρχει visual scaling στο PC αναλογα με το hardware της εποχης....

Τωρα αν πιστευεται οτι ειναι το πρωτο,εγω παω πασο

ΥΓ:Θελω να ξαναεπισημανω πως η μομφη μου ειναι γενικα προς τις τακτικες των εταιριων τα τελευταια χρονια,παρα στην CD Project που παραμενει η πιο gamer-friendly εταιρια επαναλαμβανω

Όταν θα βγεί προφανώς και πρέπει να σχολιάσουμε πως τα πάει τεχνικά, αν έχει θέματα (που πιθανότατα θα έχει) κτλ. 

140 σελίδες ήδη πριν βγει το game και πόσες από αυτές είναι για τα γραφικά και τα HD λάχανα!

Φαντάζομαι τί έχει να γίνει όταν βγει..

Θα έρθουν όλα τα παπαγαλάκια,με την πειρατική έκδοση και μη και θα αρχίσει ένα μπουρου μπούρου,και θα κουραστεί άλλο ένα θέμα!

Και κρίμα για εμάς,που θα θέλουμε να μιλήσουμε για την ιστορία και το gameplay,και θα βλέπουμε αν το μουστάκι της γάτας είναι HD μαζί με ολόκληρη την γάτα,και αν το σκατό που κάνει επίσης..Και θα χαθούμε..

Plz όντως από τους admins,ας ανοιχτεί ένα stick για να μπένουν εκεί να μιλάνε για το performance..

• Like 14

δηλαδη συγγνωμη για να εχεις ιδεα αν ενα προιον ειναι ωραιο η οχι πως θα το καταλαβεις?Θα μυρισεις τα δαχτυλα σου η θα αγγιξεις το κουτι του παιχνιδιου και θα χεις οραματα?....Το μαρκετινγκ και το advertising ειναι το 90% των πωλησεων και πλεον εχουν ξεπερασει καθε ηθικο γραγμο,αρκει να γραψει το κοντερ των πωλησεων λιγο παραπανω....εσενα μπορει να σαρεσει αυτο,εμενα προσωπικα οχι παντως

Δηλαδή συγγνώμη είναι τόσο παράλογο να περιμένεις να βγει το παιχνίδι, να δεις videos, reviews, actual gameplay στο youtube και μετά να το αγοράσεις? 

Ναι όντως πρέπει να βγει άλλο thread για τα visual performances γιατί πλέον αυτά πραγματικά δε διαβάζονται. Αν συνεχίσει έτσι θα φτάσει τις 200σελίδες και θα μπει κανάς δύσμοιρος να διαβάσει κανά comment για το παιχνίδι και θα χρειαστεί να διαβάσει 50σελίδες μέχρι να βρει κάτι σχετικό.

Όπως ας πούμε στο GTA 5 που το πήρα πρόσφατα και μπαίνω να διαβάσω κανά tip ή τέλος πάντως κάτι ενδιαφέρον για το παιχνίδι και το topic ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ απλά.

Ναι και όταν πούμε κάτι για το game θα πρέπει να μπει σε spoiler tag γιατί παίζει να μην θέλει να το διαβάσει κάποιος. Ignore guys, μόνο αυτό πρέπει να κάνετε και αφήστε τον καθένα να ασχολείται με ότι θέλει από το game. 

Δεν υπάρχει λάθος και σωστό εδώ.

Το Witcher 3 δεν θα εχει Online,κοινως το αγοραζεις απο οπου θελεις.

Καλά δεν έχει σχέση πώς δεν θα έχει online απλά είναι διαφορετικό να τα έχεις μαζεμένα.

• Moderators

Plz όντως από τους admins,ας ανοιχτεί ένα stick για να μπένουν εκεί να μιλάνε για το performance..

Συμφωνώ κι εγώ σε αυτό και μάλιστα θα ήταν ενδιαφέρον να γίνεται για όσα pc games έχουν (ή περιμένουμε να έχουν) βαρύτητα στον τεχνικό τους τόμεα. Να ανοίγεται ένα τόπικ για τον τεχνικό τομέα και ένα τόπικ για το lore/gameplay. Αυτό είναι το πιο σωστό, να παρακολουθεί καθένας όποιο από τα δύο (ή και τα δύο) τόπικς θέλει και να ποστάρει αναλόγως. Έτσι διασφαλίζεται η καθαρότητα σε κάθε νήμα και δεν σπάνε τα νεύρα κανενός.

• Like 6

Και εγώ είμαι σύμφωνος με την προϋπόθεση ότι όταν γράφω στο topic του Lore/gameplay πχ κάτι για το Story δεν θα υπάρχουν οι κλασσικοί ''γκρινιάρηδες'' να μας λένε να μην σποιλάρουμε κτλ.. 

Να γεμίσουμε δηλαδή ένα topic με γενικολογίες και spoiler tags..Σε αυτή την περίπτωση δεν...

Λες και δεν μπορούν απλά (λέω εγώ)να μην το διαβάσουν.

Είναι φαύλος κύκλος όλο αυτό που συζητάμε. Και τώρα μπορεί κάποιος να ρωτήσει κάτι που θέλει να μάθει για το game και θα απαντηθεί από κάποιο μέλος. 

Εγώ δεν έχω θέμα και έτσι όπως είναι να μείνει το topic, τώρα τι σας έχει πιάσει μερικούς να πάτε να αλλάξετε κάτι που είναι εδώ και χρόνια έτσι. Δεν είναι κακή μια αλλαγή γενικά αλλά δεν πάει να πει ότι είναι και η σωστή (ή και λάθος) επιλογή.

Και εγώ είμαι σύμφωνος με την προϋπόθεση ότι όταν γράφω στο topic του Lore/gameplay πχ κάτι για το Story δεν θα υπάρχουν οι κλασσικοί ''γκρινιάρηδες'' να μας λένε να μην σποιλάρουμε κτλ.. 

Να γεμίσουμε δηλαδή ένα topic με γενικολογίες και spoiler tags..Σε αυτή την περίπτωση δεν...

Λες και δεν μπορούν απλά (λέω εγώ)να μην το διαβάσουν.

Είναι φαύλος κύκλος όλο αυτό που συζητάμε. Και τώρα μπορεί κάποιος να ρωτήσει κάτι που θέλει να μάθει για το game και θα απαντηθεί από κάποιο μέλος. 

Εγώ δεν έχω θέμα και έτσι όπως είναι να μείνει το topic, τώρα τι σας έχει πιάσει μερικούς να πάτε να αλλάξετε κάτι που είναι εδώ και χρόνια έτσι. Δεν είναι κακή μια αλλαγή γενικά αλλά δεν πάει να πει ότι είναι και η σωστή (ή και λάθος) επιλογή.

Μπες ακριβώς στο από κάτω topic (GTA 5) και θα καταλάβεις ποιο είναι το πρόβλημα.

Δε διαβάζεται το thread απλά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν βγει off topic οι φίλοι στο gta,όπως και εμείς άλλωστε, κάνοντας υποδείξεις πως και γιατί πρέπει να είναι το topic κατά τα δικά μας γούστα και υποκειμενικά κριτήρια. 

Εκεί παρεμβαίνει η ομάδα των διαχειριστών, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό πέρα από μια μικρή παρατήρηση να μείνουν on topic. Και μετά θα σου πουν ότι έμμεσα γράφουν για το παιχνίδι. Άντε βγάλε άκρη.

Αφήστε το καλύτερα.. Δεν βγαίνει πουθενά όλο αυτό.. Απευθυνθείτε στην αρμόδια ομάδα διαχείρισης λοιπόν αν έχετε κάποιο πρόβλημα. I'm out και σορρυ στα υπόλοιπα μέλη για το off topic εδώ και μια σελίδα μιας που και εγώ μετείχα σε όλη αυτή την συζήτηση.

Επεξ/σία από Alex21121988

• Moderators

Έχουν βγει off topic οι φίλοι στο gta,όπως και εμείς άλλωστε, κάνοντας υποδείξεις πως και γιατί πρέπει να είναι το topic κατά τα δικά μας γούστα και υποκειμενικά κριτήρια.

Μα δεν υπάρχουν «υποκειμενικά κριτήρια».

Έχουμε ένα τόπικ για το Witcer 3. Άμα θέλω να συζητήσω για τις γκόμενες του Geralt θα το κάνω σε αυτό το τόπικ. Άμα θέλω να συζητήσω για τα χορτάρια του Witcher 3, πάλι σε αυτό το τόπικ θα το κάνω, αφού δεν υπάρχει άλλο. Όταν ο τίτλος είναι «Witcher 3» συζητάμε για τα πάντα που αφορούν το γκέιμ. Υπό αυτή την έννοια πρέπει να υπάρχουν διαφορετικά τόπικς.

• Like 1

140 σελίδες ήδη πριν βγει το game και πόσες από αυτές είναι για τα γραφικά και τα HD λάχανα!

Φαντάζομαι τί έχει να γίνει όταν βγει..

Θα έρθουν όλα τα παπαγαλάκια,με την πειρατική έκδοση και μη και θα αρχίσει ένα μπουρου μπούρου,και θα κουραστεί άλλο ένα θέμα!

Και κρίμα για εμάς,που θα θέλουμε να μιλήσουμε για την ιστορία και το gameplay,και θα βλέπουμε αν το μουστάκι της γάτας είναι HD μαζί με ολόκληρη την γάτα,και αν το σκατό που κάνει επίσης..Και θα χαθούμε..

Πες τα αδερφέ!!!

Το ψέμα και η εξαπάτηση δεν αλλάζουν. Ίσα ίσα που κανονικά θα έπρεπε η τελική έκδοση του παιχνιδιού να είναι ανώτερη στον οπτικο-ακουστικό τομέα από ότι τα παλιά builds.

Σου λένε , ξέρεις το παιχνίδι θα είναι Α και εσύ πωρώνεσαι κ ρίχνεις χρήμα και τελικά παίρνεις κάτι αρκετά λιγότερο.

Κοινώς σε εξαπάτησαν. Σαν να παίρνεις αμάξι για 200 άλογα κ τελικά να είναι 150.

Το ίδιο έγινε με το Sleeping dogs, το ίδιο με το PCars, το ίδιο με το Alien Isolation κτλ.

Εξαπάτηση κύριοι όσο και αν κλείνετε τα μάτια.

• Like 1

Εν τω μεταξύ αν τα γράφικα είναι τόσο βαριά που δε δύναται να τα σηκώσει καμία απ'τις υπάρχουσες κάρτες θα μπορούσαν απλά να χώσουν περισσότερα settings και να ξεκαθαρίζαν απλά πως σε full ρυθμίσεις θα μπορούμε να το δούμε σε κάνα δυο γενιές από τώρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...