Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μήπως θα ήταν επίσης καλή ιδέα να ανοίξει ένα mega-thread στο οποίο θα γράφονται πράγματα για τις επιδόσεις των παιχνιδιών; Γιατί το μόνο σίγουρο (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα), είναι πως οι περισσότεροι μιλάνε για τεχνικά θέματα και ξεχνάνε αν υπάρχει παιχνίδι..

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγω θα πω το εξης, το Witcher III με αυτα τα γραφικά σε 1080p μια 980 gtx θα παιζει 60 fps. 

Εαν με τα γραφικα που εδειχναν πριν γινει το downgrade, η 980gtx επαιζε στα 30 fps, τι θα λεγατε ? 

Θα σας πω εγω τι θα λεγατε, οτι το παιχνιδι δεν εχει σωστο κωδικα και οτι μας κανουν να δωσουμε 600 ευρω για να παιξουμε 30 fps σε 1080p ενα Witcher III. Tα θυμάμαι και με το Crysis το 2007. 

Aρα το 90% των pc gamer παλι θα κατηγορούσε την εταιρία. 

Θα σας πω να περιμένετε και να το κρίνεται μετα. Με βαση τα μηχανηματα σας.

• Like 3

Υπάρχει και το ignore για όσα σχόλια δεν θέλουμε να διαβάζουμε. Δεν μας εμποδίζει κάτι για να σχολιάσουμε το οτιδήποτε έχει να κάνει με το game. Οπότε deal with it.

Kαι όσοι δεν ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί που θα μας πρήξουν με το benchmarking; Θα βγει καμιά λίστα να ξέρουμε; Και αν πχ εγώ σε κάνω ignore και γράψεις γαμώ τα ποστ για κάτι που θα σου κάνει εντύπωση στο lore του παιχνιδιού, γιατί να το χάσω;

Πιο εύχρηστο μου φαίνεται να υπάρχουν 2 θρεντς.

• Like 2

Εγω θα πω το εξης, το Witcher III με αυτα τα γραφικά σε 1080p μια 980 gtx θα παιζει 60 fps. 

Εαν με τα γραφικα που εδειχναν πριν γινει το downgrade, η 980gtx επαιζε στα 30 fps, τι θα λεγατε ? 

Θα σας πω εγω τι θα λεγατε, οτι το παιχνιδι δεν εχει σωστο κωδικα και οτι μας κανουν να δωσουμε 600 ευρω για να παιξουμε 30 fps σε 1080p ενα Witcher III. Tα θυμάμαι και με το Crysis το 2007. 

Aρα το 90% των pc gamer παλι θα κατηγορούσε την εταιρία. 

Θα σας πω να περιμένετε και να το κρίνεται μετα. Με βαση τα μηχανηματα σας.

Το θέμα είναι οι εταιρίες να μην κοροϊδεύουν τους αγοραστές, ειδικά όταν παρουσιάζουν videos και υπάρχει pre-order.

Από την άλλη και αυτοί είναι καλυμμένοι βάζοντας ένα "graphics/gameplay under development and can change any time".

Εγώ βλέπω πόσοι ήμαστε εδώ στο insomnia με τις 970.. Ενα μέρος της κοινωνίας δεν ήμαστε και εμείς; Δεν μας λες και λίγους.

Οπότε θα έπρεπε να υπολογίζουν και αυτούς που τα σκάνε στις καινούριες gpu και να τους δώσουν αυτό που είχαν δείξει.

Θα πω και εγώ την γνώμη μου πάνω στο θέμα.

Δυστυχώς από ότι φαίνεται (και θα φανεί) η CD Projekt προδίδει τον ίδιο της τον εαυτό με όλο αυτό και δίνει βάση στις κονσόλες, για αυτό έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Κάνει δηλαδή ότι κάνουν και όλοι οι υπόλοιποι.

Μια εταιρεία πίστευα ότι δεν θα μας την κάνει και τελικά μας την έκανε.

Η ubi όλο αυτό το ονομάζει parity.

Αυτοί πώς θα το πουν άραγε;

Ελπίζω σε μια έκπληξη με ultra texture pack κτλ, μπας και σωθεί κάτι, γιατί αλλιώς έχουν μπει μαύρη λίστα από μένα και αυτοί.

Ας είναι παιχνιδάρα αυτό δεν έχει να κάνει...

Κατά τη γνώμη μου μόνο αυτό "έχει να κάνει".

Ναι είστε κομμάτι και του forum και γενικότερα του gaming community αλλά μήπως έχετε μπλέξει λίγο τις προτεραιότητες σας σε σχέση με το gaming? Τα παιχνίδια υποτίθεται είναι...παιχνίδια και ούτε eye-candy ούτε benchmark demo για την εκάστοτε κάρτα γραφικών.

Το λέω τελείως φιλικά ότι είναι απαράδεκτο σαν gamers να ρίχνετε άκυρο σε παιχνίδια λόγω γραφικών και μόνο. Όχι για την εταιρία και την τσέπη της. Για σας που μπορεί να απορρίψετε παιχνιδάρες επειδή έχουν "γραφικά κονσόλας".

Και οκ ας πούμε κάναν downgrade. Γιατί το κάναν? Για να τους κράζει το κομμάτι του community που αντιπροσωπεύετε? Αν για κάποιο λόγο αυτό που είχαν παρουσιάσει παλιότερα ΔΕΝ μπορούσαν να το κάνουν optimise να τρέχει σε normal fps και στις δικές σας κάρτες και στις υπόλοιπες τι να κάνουν δηλαδή? 

• Moderators

Σιγά μη θέλει και Titan Quad-SLI για να τρέξει αυτά τα γραφικά σε 1080@60.

δεν ξερω αν εχει ξαναμπει αν εχει θα το διαγραψω.παντως πραγματικα καλη ιδεα ηταν να υπαρξει ενα αλλο tread το οποιο θα ασχολειται με τις αποδοσεις των παιχνιδιων. επισης θα μπορουν να ρωταν ατομα για βοηθεια αν κατι δεν τους τρεχει καλα. γιατι τωρα αν θελει καποιος να δει για το παιχνιδι το μονο που θα διαβασει ειναι οτι το χορταρι ειναι καπως ''χλωμο''. ετσι θα ειμαστε ολοι χαρουμενοι . 

• Like 1

Ναι ρε παιδιά, σε κάποιους μας αρέσει να βλέπουμε όμορφα χορτάρια και πέτρες, τί ζόρι τραβάτε και εσείς πάλι; Όταν το μισό παιχνίδι θα είναι δρομάκια, λιβάδια, βουνά και δάση εγώ θέλω τα χόρτα μου 4Κ για να τα απολαύσω.

Άντε λοιπόν, πείτε εσείς κάτι για το gameplay και το story, περιμένουμε.

• Like 1

Ναι ρε παιδιά, σε κάποιους μας αρέσει να βλέπουμε όμορφα χορτάρια και πέτρες, τί ζόρι τραβάτε και εσείς πάλι; Όταν το μισό παιχνίδι θα είναι δρομάκια, λιβάδια, βουνά και δάση εγώ θέλω τα χόρτα μου 4Κ για να τα απολαύσω.

Άντε λοιπόν, πείτε εσείς κάτι για το gameplay και το story, περιμένουμε.

Εγώ πάντως έχω λιγότερες απαιτήσεις απ'τα "χόρτα" μου για να τα απολαύσω.

• Like 2

Εδώ έναν modder μόνο του βλέπεις και κάνει παπάδες σε σύντομο χρονικό διάστημα, λες ολόκληρο studio να πρέπει να κουραστεί πολύ για να βάλει σούπερ-ντούπερ textures κλπ ; Απλά δεν θέλουν για να πουλήσουν μπόλικες κόπιες στις κονσόλες.

Ο modder κανει παπάδες αλλά δεν ειναι λιγες οι περιπτώσεις που χρειάζεσαι και "τρεις κάρτες γραφικών" για να παιξεις το παιχνίδι με αποδεκτο frame rate, για να τα λέμε όλα, γιατί υπάρχει και η αλλη όψη του νομίσματος.

• Like 1

Εγώ πάντως έχω λιγότερες απαιτήσεις απ'τα "χόρτα" μου για να τα απολαύσω.

Μπράβο σου, εγώ όμως έχω περισσότερες, γιατί να μην μπορώ;

Τα αρχικά βίντεο με κάλυπταν, δεν ζήτησα να τα φτιάξουνε απο την αρχή, απλά να βάλουν άλλη μια ρύθμιση στα γραφικά.

Μπράβο σου, εγώ όμως έχω περισσότερες, γιατί να μην μπορώ;

Τα αρχικά βίντεο με κάλυπταν, δεν ζήτησα να τα φτιάξουνε απο την αρχή, απλά να βάλουν άλλη μια ρύθμιση στα γραφικά.

Δε νομίζω ότι βγάζει κάπου αυτή η κουβέντα. Κύκλους κάνουμε. Ούτως ή άλλως κανένας δε θα σας ορίσει τις απαιτήσεις σας.

Αυτό είναι το παιχνίδι, κοστολόγησέ το βάση των απαιτήσεων και κρίνε αν θα το πάρεις ή όχι. Το μόνο που είπα είναι τελείως φιλικά θα ήταν κρίμα ΑΝ είναι παιχνιδάρα (θα κριθεί όταν βγει) και είναι στα γούστα σας το GAMEPLAY να το χάσετε επειδή το σταυρώσατε λόγω χορταριού.

Εδώ έναν modder μόνο του βλέπεις και κάνει παπάδες σε σύντομο χρονικό διάστημα, λες ολόκληρο studio να πρέπει να κουραστεί πολύ για να βάλει σούπερ-ντούπερ textures κλπ ; Απλά δεν θέλουν για να πουλήσουν μπόλικες κόπιες στις κονσόλες.

Οριστε ολο το ζουμι....αν καποιοι δε μπορουν να το κατανοησουν,η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα

Δυστυχως με το που ειπαν οτι θα ναι multi-platform το Witcher 3 αυτο ακριβως φοβομουν και αυτο ακριβως εγινε δυστυχως....η ιδια ιστορια over and over 

Κατά τη γνώμη μου μόνο αυτό "έχει να κάνει".

Ναι είστε κομμάτι και του forum και γενικότερα του gaming community αλλά μήπως έχετε μπλέξει λίγο τις προτεραιότητες σας σε σχέση με το gaming? Τα παιχνίδια υποτίθεται είναι...παιχνίδια και ούτε eye-candy ούτε benchmark demo για την εκάστοτε κάρτα γραφικών.

Το λέω τελείως φιλικά ότι είναι απαράδεκτο σαν gamers να ρίχνετε άκυρο σε παιχνίδια λόγω γραφικών και μόνο. Όχι για την εταιρία και την τσέπη της. Για σας που μπορεί να απορρίψετε παιχνιδάρες επειδή έχουν "γραφικά κονσόλας".

Και οκ ας πούμε κάναν downgrade. Γιατί το κάναν? Για να τους κράζει το κομμάτι του community που αντιπροσωπεύετε? Αν για κάποιο λόγο αυτό που είχαν παρουσιάσει παλιότερα ΔΕΝ μπορούσαν να το κάνουν optimise να τρέχει σε normal fps και στις δικές σας κάρτες και στις υπόλοιπες τι να κάνουν δηλαδή? 

Κανείς από τους προηγούμενους αλλά και εγώ δεν είπαμε ότι δεν θα το αγοράσουμε/παίξουμε. Εκφράζουμε την δυσαρέσκεια μας και εμείς για τον οπτικό τομέα που άλλα μας είχαν δείξει και άλλα τελικά βλέπουμε.  Το Witcher 3 θα ήταν υποτίθεται εκτός από ένα πολύ καλό open world game, ένα eye candy για να ξεδιψάσουμε και εμείς που περιμένουμε χρόνια να δούμε μια οπτική επανάσταση και ας μην καταφέρει να το τρέξει το pc μας σε ικανοποιητικά frames. Όταν δηλαδή βλέπεις μεταξύ low και ultra και δεν βλέπεις την διαφορά που θα περίμενες, κάπου αισθάνεσαι και βλάκας που έχεις δώσει χρήματα για το οτιδήποτε στο pc σου.

Αν οι κονσόλες κατάφερναν να το βγάλουν με 60 fps εκεί θα έπεφτε ακόμα περισσότερο γέλιο στο comparison.

• Like 1

Αν έφαγε downgrade για τον οποιονδήποτε λόγο τι αλλάζει σε αυτά που είπα? Το αγόρασες τη μέρα της διαφήμισης και σε κορόιδεψαν? 

Την ημέρα κυκλοφορίας του game θα παρουσιάσουν ένα προϊόν. Αν σ'αρέσει πάρτο αν όχι μη το παίρνεις.

δηλαδη συγγνωμη για να εχεις ιδεα αν ενα προιον ειναι ωραιο η οχι πως θα το καταλαβεις?Θα μυρισεις τα δαχτυλα σου η θα αγγιξεις το κουτι του παιχνιδιου και θα χεις οραματα?....Το μαρκετινγκ και το advertising ειναι το 90% των πωλησεων και πλεον εχουν ξεπερασει καθε ηθικο γραγμο,αρκει να γραψει το κοντερ των πωλησεων λιγο παραπανω....εσενα μπορει να σαρεσει αυτο,εμενα προσωπικα οχι παντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...