aetos1988 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Ε, άρα, κι εγώ θα κοιτάξω το δικό μου κέρδος και θα αγοράσω το παιχνίδι σε τιμή χώμα. Αφού η XYZ εταιρεία έχει άλλη προτεραιότητα, θα αποκτήσω κι εγώ άλλες προτεραιότητες. Και αν κρίνω από τα fora του GoG.com δεν είμαι ο μόνος. Και πολύ καλά θα κάνεις
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δεν θα το έλεγα προδοσία γιατί λίγο έως πολύ ήταν γνωστό ότι θα συνέβαινε αυτό οι εταιρείες κοιτάνε μόνο το δικό τους κέρδος πως να το κάνουν ακόμα μεγαλύτερο και αυτή την στιγμή το προσφέρει η αγορά των κονσολών δυστυχώς... Προδοσία είναι, όταν έφτιαξαν τα πρώτα 2 Witcher με βάση το PC και τώρα το τρίτο με βάση τις κονσόλες. Κάτσε να δεις στο Cyberpunk 2077 τι γέλια θα πέσουν.. 2
shadowlike Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Tο συμπέρασμα είναι , βλέπετε gameplay trailer ανερχόμενου game; Kρατάτε μικρό καλάθι ή μάλλον καθόλου καλάθι και όλα θα είναι ok.
liakinen Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Βάζω τα χεράκια μου και βγάζω τα ματάκια μου η όλη φάση. Αν το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπω από τα τελευταία videos και pictures το τελευταίο κάστρο (εμπιστοσύνης,σεβασμού στον καταναλωτή,ποιότητας) θα δεχθεί ένα μεγάλο πλήγμα. Για να πέσει δεν το πιστεύω μιας και το παιχνίδι θα είναι εξαιρετικό (story -lore-quests) άποψη μου!!!. Αν από την αρχή έλεγαν θα σας προσφέρουμε ένα τεράστιο κόσμο με ελαφρώς καλύτερα γραφικά από το 2 τότε no problemo, day one αγορά. Αλλά μέρες πριν την κυκλοφορία να επιμένουν ότι δεν έχει γίνει downgrade μέγα φάουλ όσο και να τους γουστάρω σαν εταιρεία. Δόξα το θεό τα ματάκια μου τα έχω και αυτό που βλέπω είναι downgraded του κερατά, σε σημείο να ξεχωρίζει ελάχιστα από το 2. P.S Δεν έχω τέρας κάρτα (670 gtx), για να προλάβω μερικούς, ούτε φράγκα για αναβάθμιση, όμως σέβομαι και αυτούς που έδωσαν ένα σκασμό λεφτά και θα δούνε γραφικά βελτιωμένα του 2012. 1
Silverage Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Στις πέτρες και στα χόρτα είναι η μεγαλύτερη διαφορά. 1
Alastor192 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Εγώ πάλι προτιμώ να μη μας κοροϊδεύουν Τα clipάκια που έδειχναν παλιά με αυτό που βλέπουμε σήμερα είναι εντελώς άλλο πράγμα. Γιατί πιστεύεις ότι έδειχναν εξωπραγματικά γραφικά και εν τέλει αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν αυτή την οδό; Εγώ λέω για να προκαλέσουν hype και μόνο. Επειδή εγώ αυτή τη συμπεριφορά πλέον παύω να την ανέχομαι, το Witcher 3 δεν θα είναι day-one αγορά για μένα, όσο κι αν με «πονάει». Είχα σκοπό να το αγοράσω full-price day-one, όπως και τα προηγούμενα, αλλά για μένα η κοροϊδία είναι game-breaking feature. Θα μπει κι αυτό στη λίστα με τα παιχνίδια που θα αγοράσω κάποια στιγμή σε τιμή χώμα (σε κανά δυο χρόνια θα παίζει σε προσφορά για κανά 5ευρω, όπως το Witcher 2, μπορώ να περιμένω). Βεβαίως, όλα τα παραπάνω ισχύουν αν και εφόσον τα γραφικά είναι τόσο εκτρωματικά όσο δείχνουν τα screenshots. Αν στην PC έκδοση υπάρχει επιλογή για αναβαθμισμένα textures κλπ, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να πλησιάζει στα παλιά κλιπάκια, φυσικά και θα αγοραστεί κανονικά το παιχνίδι. Ετσι ακριβως,το false advertising ειναι το μεγαλυτερο μερος της ουσια και οχι το αν τα γραφικα ειναι εντελει σε επιπεδα κονσολας και οχι PC το αστειο ξερετε ποιο ειναι? οτι η CD Project θελει να κανει πολλες αμαρτιες ακομα για να μπει στη μαυρη λιστα οπως αλλες εταιριες.....και αυτο ειναι το τραγικο της εποχης μας :/ Παντως μιας και δε το αγορασεις day 1,προτεινω να περιμενεις να βγει το GOTY που θα βγει κατα 99% σε κανα 1μιση χρονο και θα ναι πολυ καλο πακετακι Γιατι το να το παιξεις φιλε οποιεδηποτε το παιχνίδι τζαμπε ολε, δεν σε κανει μαγκα αλλα είσαι μια απο τις αιτίες της κακης κατάστασης που βρίσκεται το Pc Gaming τα τελευταία χρόνια.. παρολο που ανοιγω μεγαλη συζυτηση βεβαια,η πειρατια φταει σε μικρο ποσοστο για την κατασταση που βρισκεται το PC gaming τα τελευταια χρονια...απλα οι εταιριες βρηκαν μια καλη αφορμη που πουλαει στα media για να επικεντρωσουν ολα τα λεφτα στο console market το οποιο εξαρχης ηταν το πιο βολικο για αυτους....Ποσο μαλλον απο τοτε που οι κονσολες εχουν online stores και μπορεις να αγορασεις DLC on the go,εκει πιστευω ηταν και ο "θανατος" του PC gaming υπο μια εννοια 1
Fulgore Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Ειστε τραγικοι απλα....μιλαμε για ενα τεραστιο open world rpg με απειρους χαρακτηρες και αλληλεπιδρασεις και υποτιθεται οτι σας κοροιδευουν γιατι δεν φαινονται το ιδιο καλα τα βλητα και οι κοτρωνες στους τοιχους. Ο αλλος λεει δεν θα το παρει γιατι ειπανε οτι θα βγαλουν expansions....ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ! Σε τελικη αναλυση κουρασατε και εχει παψει πια να εχει πλακα....το ειπατε μια,δυο,σαραντα φορες!Αφηστε το thread καθαρο να σχολιαζουν αυτοι που θα ΠΑΙΞΟΥΝ το παιχνιδι,το εχουν ΗΔΗ αγορασει και θα κοιταξουν το gameplay και οχι τα fps για να επιβεβαιωσουν τον αντρισμο της πανακριβης καρτας γραφικων τους! Απο μενα προσωπικα δεν θα ειναι Day One αγορα κυριως λογω των Expansion pack .Να τα πληρωσω απο τωρα και να περιμενω τελη του χρονου για το ενα και απο το 2016 για το αλλο,ε ας περιμενω μια και καλη να τα παρω ολα μαζι. Το δεν θα το παρει γενικα απο το δεν θα το παρω Day One εχει μεγαλη διαφορα ξερεις μην γραφουμε οτι να ναι.
Anastazio Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Οσο δικιο εχουν οσοι λενε οτι το γκειμπλει και το στορυ να γαμαει και απο γραφικα ας μη λεει,τοσο δικιο εχουν και αυτοι που κραζουν αν δεν εχει τα γραφικα που ταξανε,γιατι διαφορετικα ποιος ο λογος να υπαρχει αναπτυξη στις τεχνολογιες gpu cpu(βεβαια η ιντελ το χει τερματισει το ριμπραντινγκ χρονια τωρα και για αυτον τον λογο)αν το software μενει 2-3 χρονια πισω,βεβαια περα απο τις κονσολες οι εταιρειες εχουν οφελος και στα pc να μην ειναι βαρια τα games γιατι δεν μπαινουν ολοι στο τριπακι να αναβαθμιζουν αρα θα πουλησουν σε περισσοτερους αν το game τρεχει σε περισσοτερους...τωρα πως την βαφτισατε την cdpr αγια ενας θεος ξερει,εταιρεια ειναι,λευτα θελει να βγαλει,common sense,κανεις δεν θα ρισκαρει μια επενδυση εκατομυριων για να ικανοποιησει μια χουφτα hard cores,νομιζω μονο η kunos και η obsidian (gameplay wise και οχι με βαση τα γραφικα)μπηκαν σε αυτον τον κοπο με πολυ μικροτερα ρισκα στο προσφατο παρελθον,σιγουρα και καποιες αλλες μικρες indie παραγωγες. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Downgrade ή όχι, στα @@ μου, αλλά συμφωνώ με ένα από τα comments στο site του J2g, που λέει ότι τα χρώματα είναι πιο "cartoony" από όταν το πρωτοείδαμε που φαινόταν πιο "σοβαρό". Δεν θα κοιτάω το κάθε βράχο να δω πόσες γωνίες έχει, αλλά η γενική ατμόσφαιρα που δίνει το χρώμα, είναι κάτι που θα μου χτυπάει στην αρχή κάπως (έστω και αν με SweetFX "φτιάχνει"). Αnyways, δεν με σταματάνε καθόλου αυτά από το να παίξω το game, ακόμα το περιμένω πώς και πώς. 13
BigBOSS Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Υπόσχονται παιχνίδι με γραφικά 2015, αλλά τελικά έχει γραφικά 2012; Ε πληρώστε το όσο θα πληρώνατε ένα παιχνίδι του 2012 και όχι 50-60 ευρώ, όσο θα δίνατε κανονικά για έναν νέο ΑΑΑ τίτλο. Δώστε 5-7-10 ευρώ μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Δεν υπήρχε κανένα παιχνίδι το 2012 με την έκταση του Witcher 3 με τόσα καλά γραφικά, και γενικά δεν υπάρχει κανένα παιχνίδι ανοιχτού κόσμου με τόσα καλά γραφικά σαν το Witcher 3, το Witcher 2 ειναι τουλάχιστον μια κατηγορια κάτω, ουτε καν. Η επιτυχια των γραφικών του Witcher 3 θα κριθεί απο το αν καταφέρουν να σε πεισουν για τον κοσμο που λαμβάνει χώρα η ολη ιστορια και όχι απο το άν τα γρασιδιά σε very high έχουν 1024x1024 ανάλυση η 2048x2048. Απο την άλλη Witcher δεν αγοράζεις για να δεις τα καλυτερα γραφικά ολων των εποχών αλλά για το role playing, επειδή έχει cool πρωταγωνιστή, ωραίο lore και φυσικά σου αρέσουν τα role playing games. Διαφορετικά θα κάνεις 5-6 benchmark και μετά δεν θα ξαναασχοληθεις. Τέλος νομιζω ουδέποτε η βάση του hype του Witcher 3 ήταν τα γραφικά αλλά το γεγονος πως θα μπορεις να παιξεις ως Geralt σε μια τεράστια περιοχή όση 3 με 3.5 Skyrim διχως ιχνος loading. Γιατί όλα αυτά ; Για ποιο λόγο ; Μήπως δεν υπάρχουν GPU στο PC να το τρέξουν ικανοποιητικά με τα γραφικά της Ε3 ; Ναι με κοστος 1100 ευρώ και 2 GTX 980, o youtuber Πηγή: λέει οτι με μια GTX 980 ναι μεν παιζει με ολά τέρμα και 60fps με ελάχιστες πτώσεις αλλά με ενεργοποιημένα κάτι hairworks κτλ πεφτει η απόδοση αισθητά. Δηλαδή απο το να έχω καλύτερα γραφικά και το παιχνιδι να ψιλοσέρνεται και να έχω λιγο πιο πεσμένα αλλά πάλι πανέμορφα γραφικά και το παιχνιδι να τρέχει πολύ καλύτερα, προτιμώ το δεύτερο.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Βασικά με λάθος game το συγκρίνετε και εταιρία. Είναι όπως και το Dark Souls 2, κόψανε graphs αλλα έτρεχε άψογα και ήταν και γαμώ τα games. Το ίδιο θα γίνει πιστεύω και εδώ. Μην ξαναπείτε για Ubisoft plz... p.s. στο DS2 βγήκε dx11 έκδοση οποτε ίσως η ΕΕ να είναι φέρει τα E3 graphs... 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Ναι με κοστος 1100 ευρώ και 2 GTX 980, o youtuber Πηγή: λέει οτι με μια GTX 980 ναι μεν παιζει με ολά τέρμα και 60fps με ελάχιστες πτώσεις αλλά με ενεργοποιημένα κάτι hairworks κτλ πεφτει η απόδοση αισθητά. Δηλαδή απο το να έχω καλύτερα γραφικά και το παιχνιδι να ψιλοσέρνεται και να έχω λιγο πιο πεσμένα αλλά πάλι πανέμορφα γραφικά και το παιχνιδι να τρέχει πολύ καλύτερα, προτιμώ το δεύτερο. Όποιος θέλει eye-candy πληρώνει, γι' αυτό υπάρχουν τα Ultra settings υποτίθεται. Δεν είναι για κάρτες των 150-200 ευρώ.
Alastor192 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 δε νομιζω να δουμε ποτε τα γραφικα που ειχαμε δει στα trailers πριν 2 χρονια... το φαουλ της CD Project ειναι οτι αρνουνται οτι υπαρχει downgrade ενω το βλεπουν μεχρι και οι τυφλοι.... θα μπορουσαν να βγαλουν ενα statement του στυλ οτι τα αρχικα γραφικα δε θα μπορουσαν να τρεξουν επαρκως στο μεσο μηχανημα του καταναλωτη και αναγκαστικα επρεπε να κανουμε καποιο downgrade κλπ,εστω κατι να εχει μια βαση δικαιολογιας.... Το να αποδεχομαστε το false advertising με το σκεπτικο του οτι το τελικο game ειναι καλο ,θα δωσει πατημα σε ακομα περισσοτερες εταιριες να συνεχισουν αυτην την τακτικη στα επομενα χρονια....
BigBOSS Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 E κοιταξτε οταν πλέον σε πολλά games οι διαφορές μεταξύ maxed και low settings δεν ειναι τοσο μεγάλες οσο θα περίμενε κανεις και κάποιοι αγοράζουν 600 ευρω καρτα γραφικών προβλημα τους, και μ'αρεσει που απαιτούν και απο πάνω λες και τους έβαλε κανεις το πιστολι στον κροταφο να δωσουν τοσα λεφτά για μια GPU. Το τι επιπέδου γραφικά θα έχει ενα παιχνίδι εξαρταται απο πολλους και σημαντικούς παράγοντες σιγουρα πάντως όχι επειδή ενα 1% δινει 500,600, και 1000 ευρώ για μια καρτα γραφικών χωρις ακομη να έχει καταλαβει τι παιζει. Αν δεν έχει καταλάβει ειναι αφελές αυτο το 1% ή έχει την χρηματική δυνατοτητα για εξαιρετικά ακριβό hardware, enthusiast επιπέδου που ουσιαστικά δεν χρειάζεται.
JohnVani18 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Προδοσία είναι, όταν έφτιαξαν τα πρώτα 2 Witcher με βάση το PC και τώρα το τρίτο με βάση τις κονσόλες. Κάτσε να δεις στο Cyberpunk 2077 τι γέλια θα πέσουν..It's Crytek all over again. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα