Tobajara Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 "SPOILERS* Geralt of Rivia continues his quest to spread chlamydia to every woman he meets." Να γιατί το παιχνίδι θα κρατάει 100 ώρες...
>-Nosakos<- Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μου θυμίζει Pokemon φάση "Πρέπει να τις καρφ*σω όλες"! Επίσης προσοχή, δεν ξέρω αν είναι καινούργιο νέο αλλά έχουν διαρεύσει κάποια end game spoilers, που παραλήγω πριν λίγο πήγα να την πατήσω διαβάζοντας σχόλια.
aekoupoli Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Στην κατω εικονα δεν πρεπει να εχει διαφορα απο το witcher 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Εδώ είναι όλα τα συγκριτικά μαζεμένα: The Witcher 3 – Gameplay Reveal 2013 Trailer versus 2015 Build – Comparison Shows Downgraded Visuals Περιμένω να το δω να τρέχει στο PC μου, αν δω όντως τέτοιο downgrade θα μπούνε κι' αυτοί στη μαύρη λίστα.
labrosviz Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δυστυχώς οι κονσόλες φρενάρουν την εξέλιξη απο τι φενεται για ακομα μια φορα...και θα την φρενάρουν για πολύ καιρό ακομα...δυστηχως 1
Prospector8 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Χαλαρώστε να βγει το game και βλέπουμε.. Προτιμώ downgrade και stability, παρα αυτα που δειχνανε και να ειχαμε συνέχεια πρόβληματα. Οχι αλλο WD/Unity! Οποτε ας δούμε τουλάχιστον οτι τρεχει καλα στα Pc και μετα ξανασυζυταμε. Οτι μας κρατάνε πισω οι κονσόλες κανει μπαμ, αλλα και πάλι η CDPR και η καθε εταιρία, maximum κέρδος θελει να βγάλει, προσφέροντας ομως ποιοτικα games η συγκεκριμένη , αρα το να βγει και σε αυτες ηταν μονόδρομος πιστεύω. Μας ξινησε λιγο που πηρε τον δρόμο των DLC αλλα ισχύει οτι ανέφερα απο πανω. Εγω πιστεύω οτι θα ειναι παιχνιδαρα και θα αξίζει καθε little cent που δώσουμε. 4
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Χαλαρώστε να βγει το game και βλέπουμε.. Προτιμώ downgrade και stability, παρα αυτα που δειχνανε και να ειχαμε συνέχεια πρόβληματα. Εγώ πάλι προτιμώ να μη μας κοροϊδεύουν Τα clipάκια που έδειχναν παλιά με αυτό που βλέπουμε σήμερα είναι εντελώς άλλο πράγμα. Γιατί πιστεύεις ότι έδειχναν εξωπραγματικά γραφικά και εν τέλει αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν αυτή την οδό; Εγώ λέω για να προκαλέσουν hype και μόνο. Επειδή εγώ αυτή τη συμπεριφορά πλέον παύω να την ανέχομαι, το Witcher 3 δεν θα είναι day-one αγορά για μένα, όσο κι αν με «πονάει». Είχα σκοπό να το αγοράσω full-price day-one, όπως και τα προηγούμενα, αλλά για μένα η κοροϊδία είναι game-breaking feature. Θα μπει κι αυτό στη λίστα με τα παιχνίδια που θα αγοράσω κάποια στιγμή σε τιμή χώμα (σε κανά δυο χρόνια θα παίζει σε προσφορά για κανά 5ευρω, όπως το Witcher 2, μπορώ να περιμένω). Βεβαίως, όλα τα παραπάνω ισχύουν αν και εφόσον τα γραφικά είναι τόσο εκτρωματικά όσο δείχνουν τα screenshots. Αν στην PC έκδοση υπάρχει επιλογή για αναβαθμισμένα textures κλπ, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να πλησιάζει στα παλιά κλιπάκια, φυσικά και θα αγοραστεί κανονικά το παιχνίδι. 3
Fulgore Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Απο μενα προσωπικα δεν θα ειναι Day One αγορα κυριως λογω των Expansion pack .Να τα πληρωσω απο τωρα και να περιμενω τελη του χρονου για το ενα και απο το 2016 για το αλλο,ε ας περιμενω μια και καλη να τα παρω ολα μαζι.
shadowlike Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Τραγικό, καινουργια ubisoft μας βρήκε. Και εγώ απο τον θείο θα το τσιμπησω και κατόπιν αυστηρής διαδικασίας approval θα αποφασίσω αν θα επενδύσω το 50ρικο. Τα ίδια θα γίνουν και στο division. Δείχνουν next gen γεαφικά στα trailers και μετά τα κάνουν downgrade στα current gen. To σscreenshot παραπάνω είναι για κλάματΑ, η ακρη του τοίχου ingame σε σχέση με το trailer είναι απλα τραγική, θέλω να κλάψω... 1
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Ε, 'ντάξει, η λύση είναι απλή παιδιά, μην αγοράζετε day-one και αγοράζετε μόνο σε προσφορές. Υπόσχονται παιχνίδι με γραφικά 2015, αλλά τελικά έχει γραφικά 2012; Ε πληρώστε το όσο θα πληρώνατε ένα παιχνίδι του 2012 και όχι 50-60 ευρώ, όσο θα δίνατε κανονικά για έναν νέο ΑΑΑ τίτλο. Δώστε 5-7-10 ευρώ μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Πρέπει κάποια στιγμή να μάθουν να υπολογίζουν και τους pc gamers. Να καταλάβουν ότι δίνουμε κι εμείς λεφτά για κάρτες γραφικών που να τρέχουν τα ΑΑΑ παιχνίδια τους. 4
Prospector8 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μαζι σας σας αυτα που λέτε, αλλα αμα φανούν άξιοι των περιστασεων, οχι μονο στα γραφικά αλλα στο σύνολο,θα ήθελα να επισημάνω πως εφόσον φανουνε οτι ειναι εντάξει απέναντι μας, θα πρέπει και εμεις οι pc gamers να ειμαστε εντάξει με αυτούς, δλδ να αφήσουμε την πειρατικη έκδοση και να δώσουμε το οποιο ποσο επιθυμούμε σε αυτούς για τον κοπο των ανθρώπων που συνέβαλαν στην δημιουργία του game αυτού. Γιατι το να το παιξεις φιλε οποιεδηποτε το παιχνίδι τζαμπε ολε, δεν σε κανει μαγκα αλλα είσαι μια απο τις αιτίες της κακης κατάστασης που βρίσκεται το Pc Gaming τα τελευταία χρόνια.. 3
Hellraiser76 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Ειστε τραγικοι απλα....μιλαμε για ενα τεραστιο open world rpg με απειρους χαρακτηρες και αλληλεπιδρασεις και υποτιθεται οτι σας κοροιδευουν γιατι δεν φαινονται το ιδιο καλα τα βλητα και οι κοτρωνες στους τοιχους. Ο αλλος λεει δεν θα το παρει γιατι ειπανε οτι θα βγαλουν expansions....ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ! Σε τελικη αναλυση κουρασατε και εχει παψει πια να εχει πλακα....το ειπατε μια,δυο,σαραντα φορες!Αφηστε το thread καθαρο να σχολιαζουν αυτοι που θα ΠΑΙΞΟΥΝ το παιχνιδι,το εχουν ΗΔΗ αγορασει και θα κοιταξουν το gameplay και οχι τα fps για να επιβεβαιωσουν τον αντρισμο της πανακριβης καρτας γραφικων τους! 17
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα