Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το UI (για εμένα πάντα) είναι για τα κλάματα.

Στο 2 "έδενε" με την "εποχή".

Εδώ τα πάντα είναι σα να τα βλέπεις από την οπτική του Cyberpunk (pun intended) ή του Crysis.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κάτι μου λέει ότι θα είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι (σενάριο-quests), αλλά από αυτά που έχω δει σε gameplay videos το σύστημα μάχης το βλέπω μέτριο στην καλύτερη, σαν να μην έχουν δουλέψει πάνω του αρκετά και τα γραφικά έχουν downgrade 100% και θα ήταν καλύτερα να το παραδεχτούν παρά να το καλύπτουν μέχρι την τελευταία μέρα με δικαιολογίες του στύλ ακόμα δεν έχετε δει τα ultra κτλ. Αυτή η τακτική παραπέμπει σε nubisoft και όχι σε εταιρείες που μέχρι Χθές σέβονταν σε τεράστιο βαθμό τον καταναλωτή.

Μακαρι να εχεις οντως γματο σεναριο και γενικα ιστορια και χαρακτηρες,καλυτερα και απο του 2. Παιχνιδι βασισμενο σε βιβλιο ειναι και εγω προσωπικα αυτο κυριως ζηταω απο αυτο. Αλλωστε το Witcher 2 δεν το αγαπησα τοσο πολυ για το συστημα μαχης του.

Δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις και ούτε έχω γνώσεις πάνω σε 3d γραφικά οπότε το πιθανότερο είναι να ρωτήσω χαζομάρα.

Εφόσον το W3 χρησιμοποιεί την ίδια μηχανή με το W2 (έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος σε αυτό ?) ποιοι παράγοντες συντελούν στο να είχε Ν φορές καλύτερα γραφικά από το W2 και όχι ολόιδια ? Είχε δηλαδή η μηχανή εξαρχής μεγαλύτερες δυνατότητες και απλά στο W2 δεν αξιοποίησαν στο 100% τις δυνατότητες της ώστε να μην χρειάζεται τρελό hardware ?

Βασικα ας βγει το παιχνιδι και μην φαει και αυτο Delay να παιξουμε επιτελους ενα σοβαρο παιχνιδι το 2015 γιατι ως τωρα δεν μπορω να πω οτι εχουμε εντυπωσιαστει απο την ποιοτητα και την ποικιλια των 2015 παιχνιδιων. Ακομα και το GTA V ειναι μασημενη απο το 2013 τροφη εν μερη,δεν το λες και νεο παιχνιδι(βεβαια ειναι μακραν το καλυτερο παιχνιδι ως τωρα στο PC).

Πιστευωντας πως το παιχνιδι θα γαμησει συμπαντα,ομολογω οτι το με καθε καινουριο trailer που μας βγαζουν το downgrade σε σχεση με τα trailer πριν 1-2 χρονια ειναι πασιφανες....

.

Εδω και καιρό με τα 60 frames στο YouTube δεν μπορεί να σου πει ο άλλος τώρα "Δεν βλέπω διαφορά 30-60". Θα πρέπει να κάνει πως δεν την βλέπει, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...