Prospector8 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Well... FUCK!! Απο reddit το βρήκα αυτο και πέθανα με ενα σχόλιο: "Η το κουτι ειναι Τεράστιο ή ο τύπος ειναι hobbit!" Χαχαχαχα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Εγώ θα παίξω κατά τον Ιούλιο να έχει τελειώσει η εξεταστική. Well fuck. Αν και λέω να το γιορτάσω με μια καινούργια vga Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Έτσι και αλλιώς θες μια νέα καρτούλα, αλλά δες και το θετικό της υπόθεσης. Μέχρι τότε θα έχουν βγει patches που θα διορθώνουν αρκετά προβληματάκια που σίγουρα θα έχει το παιχνίδι όταν βγει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Yy αυτό θα λέω για να απαλύνω τον πόνο μου. Σκέφτομαι να δώσω καμια 300αρα παιχνίδι + vga. Αλλά θα δείξει μέχρι τότε είναι 2 μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labrosviz Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Εγώ παντως παρόλα όσα εχω δει κρατάω και μια επιφύλαξη... Το 2 το περίμενα σαν τρελός θυμάμαι αλλά τελικά μου έμεινε σαν ένα καλό παιχνιδι...μακάρι να ειναι τρομερό το 3...θα δούμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Να φανταστω τα κουτατα δεν εχουν Steam key? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Εύκολα πιστεύω θα φτάσει τις 300£ μετα το release στο ebay.Μην μου βάζεις ιδέες να την κρατήσω σφραγισμένη..!! Όχι, δεν έχουνε Steam key, αλλά μπορείς να το καταχωρήσεις στο GOG να πάρεις τα καλούδια. edit : κι άλλο κουτί γίγας απο collector's... για να δούμε είναι μεγαλύτερο απο Crysis 2 Nano? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 το www.instant-gaming.com με πίστωσε στο site τους,στο account μου μέσα...και δεν τα μεταφέρει στο paypal μου...που σημαίνει ότι αναγκαστικά θα πάρω το παιχνίδι από αυτούς,και θα είναι για GOG. Φάγανε κράξιμο άσχημο,και η δικαιολογία τους ήταν ότι επειδή πλήρωσα με paysafe δεν μπορούν να κάνουν refund σε paypal...λες και δεν πήρανε τα λεφτά..Anw...μικρό το κακό έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 To hype εχει χτυπησει κοκκινο....14 μερες ακομα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 38.99 στο GMG atm Απο το ουκρανικο GoG πηρε κανεις?Δουλευει ακομα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Κάτι μου λέει ότι θα είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι (σενάριο-quests), αλλά από αυτά που έχω δει σε gameplay videos το σύστημα μάχης το βλέπω μέτριο στην καλύτερη, σαν να μην έχουν δουλέψει πάνω του αρκετά και τα γραφικά έχουν downgrade 100% και θα ήταν καλύτερα να το παραδεχτούν παρά να το καλύπτουν μέχρι την τελευταία μέρα με δικαιολογίες του στύλ ακόμα δεν έχετε δει τα ultra κτλ. Αυτή η τακτική παραπέμπει σε nubisoft και όχι σε εταιρείες που μέχρι Χθές σέβονταν σε τεράστιο βαθμό τον καταναλωτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 The Witcher 3: Wild Hunt – Four New Screenshots Released Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Όσο πλησιάζουν οι μέρες και βγαίνουν περισσότερα screenshots, τόσο πιο πολύ φεύγει το wow από το στόμα μου για τα γραφικά του game. Από την άλλη ελπίζω να μην είναι τα ultra αυτά που μας δείχνουν. Γιατί αν είναι αυτά που βλέπω, έχει πέσει θύμα downgrade(και αυτό) για να μην πάθουν κατάθλιψη οι υπόλοιποι στις κονσόλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δεν νομίζω πως δεν είναι ultra αυτά που δείχνουν. Καλά οι κάτοχοι τωρινής γενιάς κονσολών, θα φάνε μεγάλη απογοήτευση απο το αποτέλεσμα σίγουρα όσο αναφορά τον οπτικό τομέα αναλογικά με αυτά που τάζανε πριν 2-3 χρόνια. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να είναι όπως πρέπει optimized στα pc. Αν κρίνουμε απο το releash του 2, αυτό θα πάρει κάποιους μήνες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Κάτι μου λέει ότι θα είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι (σενάριο-quests), αλλά από αυτά που έχω δει σε gameplay videos το σύστημα μάχης το βλέπω μέτριο στην καλύτερη, σαν να μην έχουν δουλέψει πάνω του αρκετά και τα γραφικά έχουν downgrade 100% και θα ήταν καλύτερα να το παραδεχτούν παρά να το καλύπτουν μέχρι την τελευταία μέρα με δικαιολογίες του στύλ ακόμα δεν έχετε δει τα ultra κτλ. Αυτή η τακτική παραπέμπει σε nubisoft και όχι σε εταιρείες που μέχρι Χθές σέβονταν σε τεράστιο βαθμό τον καταναλωτή. Θα συμφωνήσω, αυτό που έκαναν τα witcher εξαιρετικά games ήταν πάντα το σενάριο/διαλόγοι και κατ'επέκταση οι επιλογές που σου δίνει(που δεν είναι απλά good or bad) και φυσικά οι καλοφτιαχμένοι χαρακτήρες του παιχνιδιού(το οποίο βέβαια οφείλεται και στα αντίστοιχα βιβλία). Ποτέ για μένα δεν είχε το καλύτερο σύστημα μάχης, ήταν διασκεδαστικό στην αρχή αλλά υποφερτό συνολικά. Ειδικά το 2 που το είχα τερματήσει σε Medium και αργότερα dark difficulty ο σκοπός ήταν ένας, ασπίδα/roll, καμία άλλη στρατηγική, και μάλιστα midgame και μετά είσαι τόσο overpowered που σφάζεις τα πάντα με κλειστά μάτια. Παρόλα αυτά το ευχαριστήθηκα όσο λίγα games. Οπότε δεν περιμένω και πολλά σε αυτόν τον τομέα..ελπίζω απλα στο καλύτερο. Τώρα για τα γραφικά όπως έχω ξαναπεί δεν με πολυνοιάζει .. ακόμα και σαν το 2 να είναι θα είμαι ευχαριστημένος. Και δεν έχω καμια 980 για να δω τα ultra. Βέβαια άμα προσπαθούν να προωθήσουν το game για marketing λόγους με ψέυτικα στοιχεία το πώς θα είναι στο Ultra τα γραφικά αυτό ειναι άλλο θέμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα