Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσωπικά για digital στο GOG θα πήγαινα. Στα κλειδάδικα έχει λιγότερο από 30€ πάντως:

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-the-witcher-3-wild-hunt-cd-key-compare-prices/

αν και τα άλλα 2 τα έχω στο gog...και είχα κάνει pre-order στα 27-28 από το instant-gaming που το έδινε για steam,μετά όταν άλλαξαν και είπαν ότι ήταν μόνο για gog μου ξύνισε..και ζήτησα refund

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν έχεις και τα άλλα 2 στο GOG σου κάνει αυτόματα έκπτωση 27% στο preorder από εκεί. Οπότε βγαίνει στα 43,79€ με δώρο το Neverwinter Nights + τα preorder bonus.

http://www.gog.com/game/the_witcher_3_wild_hunt_preorder

Θα πρότεινα να τα δώσεις στο GOG, μόνο και μόνο για να τιμωρήσεις τις πρόσφατες εξυπνάδες του Gabe. Έτσι κι αλλιώς και τα άλλα τα έχεις εκεί, οπότε...

• Like 1

Έχει εξαντληθεί.

http://www.public.gr/product/gaming/pre-orders/the-witcher-3:-wild-hunt-collectors-edition-pc-game/prod6270009pp/

Το ίδιο και στο πλαίσιο. Δεν το έχω βρεί πουθενά αλλού.

Εγώ το πρόλαβα στα 138 ευρώ.

Έχει εξαντληθεί.

http://www.public.gr/product/gaming/pre-orders/the-witcher-3:-wild-hunt-collectors-edition-pc-game/prod6270009pp/

Το ίδιο και στο πλαίσιο. Δεν το έχω βρεί πουθενά αλλού.

Εγώ το πρόλαβα στα 138 ευρώ.

Ευκαιρια! ( No offence!)

• Like 1

Στο GOG οι Πολωνοι παιρνουν μεγαλυτερο ποσοστο απο τις πωλησεις....αυτο τουλαχιστον για εμενα ειναι υπεραρκετο για να το αγορασει καποιος απο εκει.

Πρεπει να στηριζουμε ενα απο τελευταια studios που και ποιοτικα προιοντα βγαζουν αλλα και σεβονται τους πελατες τους....

• Like 3

Θα πρότεινα να τα δώσεις στο GOG, μόνο και μόνο για να τιμωρήσεις τις πρόσφατες εξυπνάδες του Gabe. Έτσι κι αλλιώς και τα άλλα τα έχεις εκεί, οπότε...

δεν είναι κακή ιδέα,και γω έχω σπαστεί με τις ''μαγκιές'' του steam.

να μου πεις ναι,δεν είναι κάποιος άξεστος client που δεν θυμάμαι ή δεν συμπαθώ..Έμαθα ότι τον κάναν και update τώρα!

Αν έχεις και τα άλλα 2 στο GOG σου κάνει αυτόματα έκπτωση 27% στο preorder από εκεί. Οπότε βγαίνει στα 43,79€ με δώρο το Neverwinter Nights + τα preorder bonus.

http://www.gog.com/game/the_witcher_3_wild_hunt_preorder

To έχω δει,λες;

Το σκέφτομαι,όπως λέει και το παιδί από πάνω,στο steam είναι 49€, 6ευρώ διαφορά δεν είναι και πολλά..όπως και στο μοναδικό ως τώρα κλειδάδικο που λέει ότι θα είναι για steam το βρίσκω στα 43€.

Εγώ δεν το βιάζομαι πάντως. Πρώτα θα δοκιμαστεί με τον δωρεάν τρόπο (για αρχή, μην παρεξηγηθώ) και αν είναι όπως πρέπει (που θα είναι) πάμε για retail.

Θα το πρότεινα και σε πολλούς από εσάς. Αν όχι με τον τρόπο που κάνω εγώ συνήθως, τουλάχιστον να περιμένετε για να μην υπάρχει η γκρίνια μετά.  Αν και την cd projekt μπορώ να πω ότι την εμπιστεύομαι, κρατώ πισινή για το perfomance.

Τα δεδομένα λένε πως θα ήμαστε σε playable φάση ακόμα και στα ultra στα 1080p όσοι ήμαστε με  GTX 780(και άνω) ή ανάλογη gpu της amd. Αλλά αν δεν μπει στο pc,  να παίξουμε και κάποιες ώρες,  δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω.

^Too late brah, απο τον Ιούνιο το έκλεισα.. :P

Κι εγώ αυτό που λές κάνω, δοκιμή και μετά αγορά. Το Witcher3 είναι απο τις ελάχιστες εξαιρέσεις.

• Like 1

Ισχύει 2 εξαιρέσεις ειχαμε για τα Preorder, GTAV και W3,στο πρώτο ουτε στιγμή δεν μετάνιωσα και ελπιζω το ίδιο και στο 2ο. :P

Btw, η collectoes του Pc, παρολο που θεωρείται πανάκριβη, ειναι εξαντλημενη εδω και μηνες στο εξωτερικό (για Pc αναφέρομαι)  και πριν 1 μήνα τελείωσαν και τα τελευταία κομμάτια απο Ελλάδα. Εύκολα πιστεύω θα φτάσει τις 300£ μετα το release στο ebay. 

Γενικά έχω σταματήσει να κάνω pre order οποιοδήποτε game στο pc διότι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη μου στους developers/publishers. Και στις κονσόλες δεν κάνω pre order με εξαίρεση το gta όπου είναι σχεδόν σίγουρο ότι τα λεφτά πιάνουν τόπο. Αν ήταν πχ μόνο για κονσόλες εννοείται πως και το W3 θα ήταν ήδη στα pre orders μου. 

Η cd projekt μέχρι τώρα έχει αποδείξει ότι είναι μια ευχάριστη εξαίρεση. Ελπίζω εδώ να μιλήσουμε και για το game, πέρα από τις πρώτες πολλές σελίδες (όταν βγει) όπου θα ασχοληθούμε με τα τεχνικά του θέματα κτλ. 

Προβλέπεται πολύ ανάλυση/βίντεο/φωτό μόνο για τα γραφικά του και το perfomance του. 

Λογικό είναι μιας και μιλάμε για ένα πολύ όμορφο μεν αλλά πολύ απαιτητικό για τα συστήματα game.

Θα το τιμήσω και αυτό αφού όμως δω πως θα τα πάει με το σύστημα μου. Να γίνει και stable με κάποιο patch γιατί δεν μπορεί, όλο και κάποιο θέμα/θέματα θα έχει. Open world είναι, όλο και κάτι θα προκύψει που θα θέλει fix.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...