imitheos Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Αν ήταν στο Witcher 3 θα'ταν κάπως έτσι. Κάποιους μπορεί να μη τους ενοχλεί, σε κάποιους όμως χτυπάει πολύ άσχημα στο μάτι. Άμα σας αρέσει μαγκιά σας, γούστα είναι αυτά άλλωστε. Τώρα που τα έχεις μαζί όντως χτυπάει άσχημα. Αν όμως το έβλεπα μόνο του, ίσως να μην το πρόσεχα και να μην μου φαινόταν άσχημο. Παρακολουθώ το νήμα και διαβάζω αυτά που λέτε για τις screenshots και ενώ σίγουρα θα έχετε δίκιο, προσωπικά δεν παρατηρώ τα προβλήματα και γενικά το downgrade. Ίσως είμαι πολύ γκαβούλιακας, ίσως προσέχω την ιστορία και δεν δίνω αρκετή σημασία στα γραφικά αλλά και στο W2 όταν έβλεπα μια screenshot σε normal και ultra ρυθμίσεις, ίδια μου φαινόταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Πιστεύω με λίγο sweetfx θα μπορέσεις να το αλλάξεις λίγο στις προτιμήσεις σου.. btw πάρτε και λίγο CIri!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Άμα χάσουμε πιστη και σε αυτούς ποιος έμεινε δηλαδή?! Δοκιμασμένη αξία, 2000 χρόνια τώρα 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Πιστεύω με λίγο sweetfx θα μπορέσεις να το αλλάξεις λίγο στις προτιμήσεις σου.. btw πάρτε και λίγο CIri!! Το evade που έλειπε από Shadow of Mordor!!! Τι καλά να είχε και ο Geralt κάτι τέτοιο, χίλιες φορες από το super unfuckingrealistic roll (fucking DS). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Έχετε να μου προτείνεται κάποιο site που μπορώ να βρώ κλειδί χαμηλού κόστους; Έχω βρει αυτό https://www.g2a.com/the-witcher-3-wild-hunt-cd-key-preorder-ru.html Είναι ασφαλές τα digital keys η είναι προτιμότερο η αγορά retail; Επεξ/σία 2 Μαΐου 2015 από zvarthangalos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 τελευταιο μηνα (μεχρι και χθες) εχω αγορασει καμια 10αρια keys απο g2a και μεσα σε ενα λεπτο τα ειχα ολα. μην ξεχασεις να παρεις το g2a shield καλου κακου. ειναι safety lock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Πιστεύω με λίγο sweetfx θα μπορέσεις να το αλλάξεις λίγο στις προτιμήσεις σου.. btw πάρτε και λίγο CIri!! ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!! Πραγματικα αν και 2 λεπτα video,οτι καλυτερο εχω δει ως τωρα πανω στο παιχνιδι και η μουσικη ταιριαζει απιστευτα αν ειναι οντως του παιχνιδιου. Πραγματικα μου εφτιαξες την μερα που λεμε Ειδικα αυτο το Dash μου αρεσει παρα πολυ καθως ταιριαζει απιστευτα στο παιχνιδι(παιζω αυτες τις μερες και το Dark Souls 2 και το λεω αυτο ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 την μποχα του gta 5 να μην εχει,και μια χαρα θα ειναι πιστευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ρε παιδες μια ερωτησουλα οσον αφορα την αγορα του παιχνιδιου και τα Pre orders. Δεν ειχε πει η εταιρια οτι ολα τα Dlc που θα βγαλουν εκτως των expansion θα ειναι δωρεαν για οσους αγορασουν το παιχνιδι απο οπουδηποτε???http://www.allkeyshop.com/blog/buy-the-witcher-3-wild-hunt-cd-key-compare-prices/ Εδω γιατι βλεπω σε καποια Site και λεει Pre order Bonus ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 δεν ισχυει κατι τετοιο ολα τα dlc ειναι δωρεαν για ολους. ουσιαστικα δεν υπαρχουν preorder bonus για το the witcher ειτε το παρεις τωρα ειτε οταν βγει παλι τα ιδια πραγματα θα εχεις .Προσωπικα το ειχα παρει μολις ανοιξαν τα Pre orders σε τιμη χωμα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellraiser76 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Οσο παει χειροτερευει το παιχνιδι....πρωτα ηταν οι βραχοι,μετα τα δεντρα και τωρα τα χορτα. Τρελη απογοητευση.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Οσο παει χειροτερευει το παιχνιδι....πρωτα ηταν οι βραχοι,μετα τα δεντρα και τωρα τα χορτα. Τρελη απογοητευση.... Ελιωσα Μετα θα πιασουμε και κανενα προβατο πως φενεται Μιας και πλεον ειμαστε σχεδον 2 εβδομαδες μακρυα απο το παιχνιδι και αφου το συγκεκριμενο ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που τουλαχιστον σου δινουν ενα λογο να το αγορασεις κουτατο(δωρεαν CD μουσικης,χαρτης κλπ)απο οτι φενεται απο συγκεκριμενα καταστημα δινεται δωρο για την προπαραγγελια ειτε Steelbookcase ειτε key chain με το γνωστο σημα του παιχνιδιου. Το Seven απο οτι βλεπω δινει δωρεαν key chain οπως φενεται και στην εικονα http://www.sevenspot.gr//gr/GamesInner/207dcd68c1379a5e55e589a0cb4e62da/610-40441.html Public και Πλαισιο με Steelbook case http://www.public.gr/product/gaming/games/pc-games/the-witcher-3:-wild-hunt-and-steelbook-pc-game/prod6250030pp/ http://www.plaisio.gr/games/preorder/pc-proparagelies/Namco-The-Witcher-3-Wild-Hunt-1058431.htm αλλα και 10ευρω ακριβοτερες οι εκδοσεις αρα εν μερη ειναι σαν να το πληρωνεις Για τα υπολοιπα σκρουτζομαγαζα για οσους ενδιαφερονται ας επικοινωνησουν με το κοντινο τους καταστημα να ρωτησουν αν δινουν καποιο pre order bonus,λογικα ή Steelbook ή key chain(μακαρι να υπηρχε ενα που να τα εδινε και τα δυο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Για τα υπολοιπα σκρουτζομαγαζα για οσους ενδιαφερονται ας επικοινωνησουν με το κοντινο τους καταστημα να ρωτησουν αν δινουν καποιο pre order bonus,λογικα ή Steelbook ή key chain(μακαρι να υπηρχε ενα που να τα εδινε και τα δυο ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 μην ξεχασεις να παρεις το g2a shield καλου κακου. ειναι safety lock. Για διαφώτησέ με λίγο παραπάνω τι είναι το g2a shield; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα