BigBOSS Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) 99% για το downgrade φταίει ότι θα βγει port σε κονσόλες,όλο το dumb-down στα παιχνίδια γίνεται για τις κονσόλες... οτι βγαίνει μόνο σε pc δεν σημαινει οτι έχει υπεργραφικά, το αντίθετο θα έλεγα και αυτό ισως για να μπορούνε να παιζουνε περισσοτερα άτομα σε περισσοτερα συστηματα και όχι το 1% με GTX 980 και Titan X (πεταμένα λεφτά ουσιαστικά). Bigi σε βρίσκω υπερβολικό ειδικά για το 1ο ουτε το Red Dead ηταν αψεγάδιαστο αλλά το θεωρώ ισως το καλυτερο open world που έχω παιξει χωρις να έχω παιξει GTAV και φυσικά Witcher 3 υπο την έννοια του ποσο πειστικος ειναι ο κοσμος του παιχνιδιού και ποσο σε απορροφάει. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2015 από BigBOSS 4
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Είναι γεγονός ότι η ατμόσφαιρα του RDR, ήταν πολύ καλή. Είχε και όλα τα Western tropes / cliches. Μόνο καυγά στο μπαρ δεν μπόρεσα να κάνω, χωρίς να φάω μόνο εγώ σφαλιάρες. 3
CarbonFibre Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Ας περιμένουμε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα και λέμε τα θέματά μας μετά. Περιμένω ότι το W3 θα είναι πολύ καλό παιχνίδι αλλά η Cd project red έχει πέσει στα μάτια μου σαν pc gamer. Μας πούλαγαν παραμύθι ότι είναι Pc gamers κλπ και τώρα άρχισαν τα καμώματα όλων των "μεγάλων" εταιριών όπως το ότι το παιχνίδι φτιάχνεται για κονσόλες πρώτα και άρχισαν τα "expansion". Στο επόμενο παιχνίδι περιμένω day one dlc.
Bigi444444 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Ντάξει παιδιά, δε χρειάζεται να επιβάλουμε τη γνώμη μας στον άλλον.Ούτε να αρχίζουμε τις ειρωνίες εάν κάποιον ενοχλεί κάτι που εμάς δε μας ενοχλεί ενώ υπάρχει.Όποιος θεωρεί φυσιολογικά τα δέντρα και τη φυσική τους στο βίντεο με τον τύπο που υποτίθεται παίζει με 980, ας δει λίγο καλύτερα το quest που ξεκινάει στο 4:55 περίπου.Και εάν εξακολουθεί να επιμένει ότι είναι φυσιολογική αυτή η φυσική, παρακαλείται την επόμενη φορά να το δει ξεμέθυστος.Τώρα εάν τον πειράζει αυτό και εάν του δίνει σοβαρό λόγο να γίνει και πειρατής είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.Το ίδιο και οι λεπτομέρειες στα κτίρια και οι γραμμές από τις σκιές που εμφανίζονται στα 2 μέτρα από το γόη μας. Θα το παίξω το παιχνίδι (κααάαποια στιγμή), θα το ευχαριστηθώ σίγουρα και θεωρώ σχεδόν δεδομένο ότι θα είναι εξαιρετικός τίτλος συνολικά.Συγγνώμη όμως που βλέπω κάποια πράγματα και λέω ότι θα ήθελα να τα έχουν βελτιώσει εδώ και τόσα χρόνια, όταν μάλιστα τα κουβαλάνε αυτούσια από τα προηγούμενα της σειράς. Κι εγώ carbon fibre είμαι περίεργος να δω πώς θα κινηθούν μελλοντικά.Δε θα έλεγα ότι αισθάνομαι ριγμένος ήδη, απλά νομίζω ότι βλέπω μία αλλαγή στο γενικότερο τρόπο που ενεργούν.Λογικό βέβαια, από ένα σημείο κι έπειτα, αλλάξανε πολλά πράγματα γι' αυτούς.Είμαι όμως περίεργος να δω πώς θα το χειριστούν. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Όσο δεν έχουν publisher από πάνω τους το πιο λογικό είναι μην αλλάξει τίποτα, και λογικό είναι ότι μεγάλωσαν οι στόχοι τους μετά από τέτοια επιτυχία...αλλα προσωπικά προτιμώ αυτό που έγινε με το GTA, βγάλαν την έκδοση για consoles και μετά το φτιάξαν για pc, φυσικά με τα λεφτά που έχει η Rockstar άνετε μπορούσε να κάνει παράλληλο develpment, αλλα δυστυχώς η CDPR δεν μπορεί, ίσως μετά από αυτό το game. Άμα χάσουμε πιστη και σε αυτούς ποιος έμεινε δηλαδή?!
Alastor192 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 sorry για το offtopic Οσο δεν αναβαθμιζονται οι κονσολες σε γραφικα αυτα θα παιρνεις, δεν γινεται να σου βγαλουν σουπερ ντουπερ γραφικα σε pc, το οποιο θα το φερει στους περισσοτερους ο "θειος", και να νιωθουν οι κονσολακιδες αδικημενοι κακα τα ψεμματα οι εταιριες εκει εχουν το καλο τζιρο, μονο οταν δεις directx 12 σε exclusive για pc παιχνιδι στο μελλον θα δεις ισως κατι περισσοτερο, προς το παρων εμεις οι pcακιδες ειμαστε σε γραφικα υπο περιορισμο! ετσι ακριβως,συν του οτι oi developers εχουν κανει το συγκεκριμενο target group να υπερασπιζεται μεχρι θανατου το consolization της εποχης και αρμεγουν τα φραγκα τους χωρις να διαμαρτυρονται,ενω γενικοτερα στο gaming οι επιπτωσεις του ειναι πασιφανεις.Μεχρι να αλλαξουν γενια οι κονσολες ειχαμε κολλησει σε γραφικα 2008,αν ειναι ποτε δυνατον..... αν μας τα λεγαν πριν μια δεκαετια αυτα,θα τον περνουσαμε για τρελο αυτον που μας τα λεγε
spartan29gr Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 ετσι ακριβως,συν του οτι oi developers εχουν κανει το συγκεκριμενο target group να υπερασπιζεται μεχρι θανατου το consolization της εποχης και αρμεγουν τα φραγκα τους χωρις να διαμαρτυρονται,ενω γενικοτερα στο gaming οι επιπτωσεις του ειναι πασιφανεις.Μεχρι να αλλαξουν γενια οι κονσολες ειχαμε κολλησει σε γραφικα 2008,αν ειναι ποτε δυνατον..... αν μας τα λεγαν πριν μια δεκαετια αυτα,θα τον περνουσαμε για τρελο αυτον που μας τα λεγε Ε τοτε για πιο λογο θα πρεπει να επενδυουμε ολοι μας σε καινουργιες καρτες γραφικων αφου υπαρχει αυτο το καθεστως?)Μηπως φταιμε και εμεις λιγο παραπανω με το τυρακι που τσιμπαμε τοσο ευκολα? 2
pappous_soulis Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Πέραν του downgrade που έφαγε το παιχνίδι, ένα πράγμα που με ξενίζει απίστευτα είναι ο κορεσμός των χρωμάτων. Από τα αρχικά τρέιλερ όπου φαινόταν να του έχουν αποδόσει ένα πιο φυσικό τόνο, ξαφνικά επιστρέψαμε στη καρτουνίστικη παλέτα του Witcher 2. 3
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 τέλεια από το instant-gaming που είχα κάνει προπαραγγελία,μου έστειλαν email και μου είπανε ότι δεν θα είναι για steam το κλειδί,αλλά για gog.... Τώρα τους έχω στείλει email για refund,για να δω που θα επιστρέψουν τα λεφτά,γιατί εαν τα επιστρέφουν στο site μέσα,καλά κρασά!
Alastor192 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ε τοτε για πιο λογο θα πρεπει να επενδυουμε ολοι μας σε καινουργιες καρτες γραφικων αφου υπαρχει αυτο το καθεστως?)Μηπως φταιμε και εμεις λιγο παραπανω με το τυρακι που τσιμπαμε τοσο ευκολα? Εγω θυμαμαι πριν 10 χρονια αγοραζα νεα καρτα για να παιξω σε αλλη βαθμιδα settings τα τοτε υπαρχοντα παιχνιδια,Τωρα πλεον δυστυχως για το gaming και προς ωφελος των κερδων τους, οι developers φτιαχνουν το κυριο μοντελο του παιχνιδιου βασιζομενο στις δυνατοτητες των κονσολων,οποτε το PC κατεληξε να μας προσφερει ουσιαστικα μονο καλυτερη αναλυση και framerates Δε μπορει να κατηγορησει κανενας τις εταιριες hardware που προχωρανε την τεχνολογια τους καθε χρονο.Το αν θα αρχισουν οι devs να βγαζουν software ανταξιο του hardware θα πρεπει να μας προβληματιζει και εκει πιστευω ειναι το ολο προβλημα των τελευταιων ετων στον χωρο του gaming Οσον αφορα το γιατι επενδυουμε συνεχεια σε καρτες γραφικων,εγω προσωπικα ειχα να αγορασω καρτα γραφικων 5 χρονια.Δυστυχως πλεον δεν αξιζει να δινεις λεφτα στο PC gaming οπως εδινες παλιοτερα με την κατασταση που επικρατει τωρα Οπως λεει και η απληστη Ubisoft τα 24 fps ειναι πιο κινηματογραφικα
michsof Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Πέραν του downgrade που έφαγε το παιχνίδι, ένα πράγμα που με ξενίζει απίστευτα είναι ο κορεσμός των χρωμάτων. Από τα αρχικά τρέιλερ όπου φαινόταν να του έχουν αποδόσει ένα πιο φυσικό τόνο, ξαφνικά επιστρέψαμε στη καρτουνίστικη παλέτα του Witcher 2. Θα συμφωνήσω μαζί σου για την χρωματική παλέτα αλλά η πρώτη φωτογραφία φέρνει στο νου φθινόπωρο , ενώ η δευτερή άνοιξη. Δεν γνωρίζω αν εκτός από εναλλαγή ημέρας - νύχτας υπάρχει και εναλλαγή εποχών. Δηλαδή αν επισκεφτείς το ίδιο μέρος μετά από έξη μήνες ingame χρόνου να έχει αυτές τις αλλαγές στο περιβάλλον. Πάντως τώρα που το σκέφτομαι αν ισχύει θα είναι απίστευτο !!!
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Εγώ βλέπω ότι το Draw Distance έχει φάει τρελό downgrade και τα χόρτα στην πρώτη είναι πολύ καλύτερα. 1
BigBOSS Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Πέραν του downgrade που έφαγε το παιχνίδι, ένα πράγμα που με ξενίζει απίστευτα είναι ο κορεσμός των χρωμάτων. Από τα αρχικά τρέιλερ όπου φαινόταν να του έχουν αποδόσει ένα πιο φυσικό τόνο, ξαφνικά επιστρέψαμε στη καρτουνίστικη παλέτα του Witcher 2. ΓΤΠ γραφικά σε σχέση με αυτό 1
pappous_soulis Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Απόλυτα φυσικά χρώματα, βεβαίως.Πάρε δω ένα screenshot του GTA V. Αν ήταν στο Witcher 3 θα'ταν κάπως έτσι. Κάποιους μπορεί να μη τους ενοχλεί, σε κάποιους όμως χτυπάει πολύ άσχημα στο μάτι. Άμα σας αρέσει μαγκιά σας, γούστα είναι αυτά άλλωστε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα