Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πειτε μου αλλο παιχνίδι τοσο τεράστιο, 3,5 Skyrim, μεγαλύτερο ακόμη και απο το GTAV με τόσο καλο γραφικό :-D

Και πρεπει να λεμε ευτυχώς που τρεχει maxed 60fps σε μια κάρτα των 500+ευρώ, δηλαδή αν ήθελε χιλιάρικο μονο στην κάρτα για maxed και 60fps θα ήταν καλά; Το παιχνιδι σε πολλες περιπτώσεις ειναι σαν ζωφραφικος πινακας, πανέμορφο, γεμάτα βλάστηση τοπια και στο βάθος ψηλα χιονισμένα βουνά.

Το σημαντικοτερο πλέον εινα το παιχνίδι να ειναι έτοιμο στο launch και να μην έχει bugs όπως συνηθως έχουνε open world παιχνίδια τέτοιου μεγέθους.

max 60fps σε καρτα των 550ευρω αλλα σε 1080p αναλυση. Αν ειναι δηλαδη να  σκασεις 550ευρω για να παιζεις σε Ultra σε 1080p συχνα τοτε καλυτερα να ανεβεις αναλυση :P

Ειδα και το Dirt Rally και καλα PC exclusive με απαιτησεις ιδιες του Witcher 3 τα γραφικα του αντικειμενικα ειναι για γελια,ειδικα αν σκεφτουμε και οτι δεν ειναι καν Open world οπως το Witcher.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε παίδες έχει δοκιμάσει κανείς που έχει ήδη αγοράσει κλειδί για το παιχνίδι να το κάνει activate στο Steam ? γιατί εγώ είπα να το κάνω χθες και μου έβγαζε invalid code (έχω κλειδί απο την προσφορά της NVidia)

Μακάρι να τρολλάρει ο κολλητός και να μας δείχνει βίντεο από το xone του.Μου γεννά κάποια ερωτηματικά το γεγονός ότι δε δείχνει καθόλου settings και menus, ένας γνήσιος εκπρόσωπος της φυλής μας θα μας έδειχνε 2 ώρες τα settings του.

Δεν έχω αμφιβολία ότι θα είναι ένα πληρέστατο παιχνίδι, κοιτάζοντας όμως το βίντεο βλέπω από γραφικής απόψεως ένα witcher 2,5 και όχι ένα witcher 3.

Τρία είναι τα πράγματα που εξακολουθούν να με ενοχλούν πάντως σχετικά:

1) Εντελώς αφύσικη και κουραστική κίνηση των δέντρων και πάσης φύσης βλάστησης/φυλλωμάτων.

2)Έλλειψη αρκετών βασικών κινήσεων του χαρακτήρα που παραπέμπει σε παιχνίδια δεκαετίας τουλάχιστον.Δηλαδή οκ, ένα τυπικό animation ότι σκύβει να πάρει κάτι από το έδαφος ήταν τόοοοσο δύσκολο να βάλουν;Δε μου αρέσει σε τέτοιο επίπεδο παραγωγής το 2015 να πατάω να lootάρω, να βλέπω το μοσκιό μου όρθιο και απλά να ακούω έναν ήχο...

3)Φοβερά επιθετικό lod, λέγαμε για το unity.....Δείτε τις σκιές στον περιστεριώνα όταν μπαίνει στο χωριό και τις σκιές και τις λεπτομέρειες στις σκεπές των καλυβιών...

Η αλήθεια είναι πάντως ότι μου έρχεται δύσκολο να πιστέψω ότι αυτά είναι τα ultra settings από pc, έστω και σε 1080.Δηλαδή εκείνες οι εικόνες που μας δείχνουν σε τι ανάλυση είναι;Στα 45κ;

• Like 1

Ρε παίδες έχει δοκιμάσει κανείς που έχει ήδη αγοράσει κλειδί για το παιχνίδι να το κάνει activate στο Steam ? γιατί εγώ είπα να το κάνω χθες και μου έβγαζε invalid code (έχω κλειδί απο την προσφορά της NVidia)

Η προσφορά της Nvidia δίνει κωδικό GOG, όχι Steam.

Why The Witcher 3 Is the End of Geralt's Story

Μακάρι να τρολλάρει ο κολλητός και να μας δείχνει βίντεο από το xone του.Μου γεννά κάποια ερωτηματικά το γεγονός ότι δε δείχνει καθόλου settings και menus, ένας γνήσιος εκπρόσωπος της φυλής μας θα μας έδειχνε 2 ώρες τα settings του.

Δεν έχω αμφιβολία ότι θα είναι ένα πληρέστατο παιχνίδι, κοιτάζοντας όμως το βίντεο βλέπω από γραφικής απόψεως ένα witcher 2,5 και όχι ένα witcher 3.

Τρία είναι τα πράγματα που εξακολουθούν να με ενοχλούν πάντως σχετικά:

1) Εντελώς αφύσικη και κουραστική κίνηση των δέντρων και πάσης φύσης βλάστησης/φυλλωμάτων.

2)Έλλειψη αρκετών βασικών κινήσεων του χαρακτήρα που παραπέμπει σε παιχνίδια δεκαετίας τουλάχιστον.Δηλαδή οκ, ένα τυπικό animation ότι σκύβει να πάρει κάτι από το έδαφος ήταν τόοοοσο δύσκολο να βάλουν;Δε μου αρέσει σε τέτοιο επίπεδο παραγωγής το 2015 να πατάω να lootάρω, να βλέπω το μοσκιό μου όρθιο και απλά να ακούω έναν ήχο...

3)Φοβερά επιθετικό lod, λέγαμε για το unity.....Δείτε τις σκιές στον περιστεριώνα όταν μπαίνει στο χωριό και τις σκιές και τις λεπτομέρειες στις σκεπές των καλυβιών...

Η αλήθεια είναι πάντως ότι μου έρχεται δύσκολο να πιστέψω ότι αυτά είναι τα ultra settings από pc, έστω και σε 1080.Δηλαδή εκείνες οι εικόνες που μας δείχνουν σε τι ανάλυση είναι;Στα 45κ;

Μην λες τέτοια, θα σou πουν ότι νοιάζεσαι μόνο για τα γραφικά :P

Πέραν της πλάκας, ισχύουν αυτά που λες. Οι εικόνες που μας έδειχναν ήταν πριν πέσει το downgrade, μέχρι και οι ίδιοι δήλωσαν ότι κάποια πράγματα έφαγαν όντως downgrade και άλλα έγιναν καλύτερα αλλά μου φαίνεται τα σημαντικά έφαγαν downgrade και τα ασήμαντα βελτιώθηκαν ελαφρώς.

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι λενε μια 980 θα το παιζει στα ultra 60 fps ενω το witcher 2 enhanced edition τσιμα τσιμα με την 970 εμενα μ βγαζει μια 45 αρια, μπορει κ λιγοτερα καμια φορα.

99% για το downgrade φταίει ότι θα βγει port σε κονσόλες,όλο το dumb-down στα παιχνίδια γίνεται για τις κονσόλες...

sorry για το offtopic Οσο δεν αναβαθμιζονται οι κονσολες σε γραφικα αυτα θα παιρνεις, δεν γινεται να σου βγαλουν σουπερ ντουπερ γραφικα σε pc, το οποιο θα το φερει στους περισσοτερους ο "θειος", και να νιωθουν οι κονσολακιδες αδικημενοι κακα τα ψεμματα οι εταιριες εκει εχουν το καλο τζιρο, μονο οταν δεις directx 12 σε exclusive για pc παιχνιδι στο μελλον θα δεις ισως κατι περισσοτερο, προς το παρων εμεις οι pcακιδες ειμαστε σε γραφικα υπο περιορισμο! 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...