Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κι εγω αγορασα απο origins 4.99 το TW2 EE και θα το αρχισω ( δεν εχω παιξει ποτε ομως το 1 ).Δεν ειχα καταφερει τοτε που ειχε βγει να το τερματισω εντελως οποτε τωρα ειναι η ωρα.Επισης δεν θελω να το κανουν το 3 σαν skyrim ή dragon age προτιμω να εχω ενα μεγαλο μερος να εξερευνω αλλα να εχει ορια οπως το TW2 γιατι ετσι δεν ειναι κουραστικο .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Blood...gore...mmm ^_^

@Skull

Καλό μου φαίνεται το αίμα για το σπαθί.
Στα μπουνίδια όμως, φαινόταν χαζό. :P

Last man fatality, would make sense. Άλλωστε έχουμε chopping στα ενδιάμεσα. ^_^

• Like 2

Οι higher vampires στον κόσμο του Witcher είναι κορυφαιά έμπνευση, γενικά ο Σαπκόβσκι αναποδογυρίζει τις συμβάσεις και τα στερεότυπα κάνοντας πλάκα στον αναγνώστη αλλά ΕΙΔΙΚΑ σε αυτό χτύπησε φλέβα, όταν διάβαζα τις αναλύσεις του Regis είχα σκάσει στα γέλια.

Για δώσε κανένα ψίχουλο παραπάνω...

https://www.youtube.com/watch?v=zFfTSs2309kOk hype levels are rising, ξαναπαίζω το TW2 μέχρι να βγει το 3. Το map του 3 συνολικά είναι μεγαλύτερο από το GTAV + RDR ή περίπου 4 φορες το Skyrim...

Πάει καήκαμε...μπαίνει που μπαίνει καλοκαίρι θα ανάψουμε για τα καλα...

Πέτρο

Το αίμα έχει την ίδια επίδραση και χρησιμότητα στον οργανισμό ενός βαμπίρ όπως αυτή του αλκοόλ στον άνθρωπο. δεν πίνουν αίμα για να επιβιώσουν αλλά επειδή τους προσφέρει ευφορία, αυξάνει τη δύναμή τους και οπως καταλαβαίνεις υπάρχουν κανονικά στους κύκλους τους οι έννοιες "πάμε για ένα ποτηράκι", "πάμε να τα σπάσουμε", "δικέ μου έγινα ζάντα ναούμ", αλκοολικοί, social drinkers κλπ. Εκτός των άλλων τα περισσότερα κλασσικά στοιχεία με σκόρδα, ασήμι, φωτιά, παλούκια, δάγκωμα που μετατρέπει σε βαμπίρ (είναι ξεχωριστό είδος που αναπαράγεται και γεννιέται σα βαμπίρ) κλπ είναι σκέτο φολκλόρ και δεν έχουν καμία επίδραση πάνω τους. Περισσότερα στο wiki αν θες, έχει κάποια λίγα spoilers για τα βιβλία

• Like 1

ρε πραγματικα ποσο ωραιο ειναι να παιζεις σε 60 fps....ολα φαινονται τοσο fluid και σου ξεκουραζει το ματι

το game εντελει ειναι οντως πανεμορφο(οχι βεβαια οπως τα πρωτα εξωπραγματικα trailers) και προβλεπεται ΠΟΛΥ καψιμο...το ταιμινγκ πριν την εξεταστικη ειναι οτι πιο σατανικο ειχε να μας προσφερει η CD Project....

Ελπιζω πραγματικα να γραψει ιστορια το παιχνιδι,επισης να σκισει στις πωλησεις η CD Project για να πεσει πολυ budget στο Cyberpunk 2077

24 μερες ακομα!!

πολυ καλο νεο αυτο!

αρα οι 970 ισως και οι 290 να χουν ελπιδες για 40αρια η θα πρεπει να ριξουν καποιο option?

εγω θα προτιμούσα να ριξω για να έχω 60fps, ισορροπια μεταξυ ποιοτητας και frames

• Like 1

Αμα το παιζω σε 1080p σε high/medium ή high και 60fps χωρις πολλά AA και ισως κάποια φιλτρα που δεν κάνουν και μεγάλη διαφορα αλλά τρώνε πολύ θα ειμαι ευχαριστημένος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...