Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 The Witcher 3: Wild Hunt – Three More Screenshots Released 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Άψογο το combat, το αίμα πρέπει να μειώσουν...και το fatality δεν κατάλαβα ακριβώς είναι σαν Skyrim μονο τον τελευταίο κανεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ok hype levels are rising, ξαναπαίζω το TW2 μέχρι να βγει το 3. Το map του 3 συνολικά είναι μεγαλύτερο από το GTAV + RDR ή περίπου 4 φορες το Skyrim... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darkpipis Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Κι εγω αγορασα απο origins 4.99 το TW2 EE και θα το αρχισω ( δεν εχω παιξει ποτε ομως το 1 ).Δεν ειχα καταφερει τοτε που ειχε βγει να το τερματισω εντελως οποτε τωρα ειναι η ωρα.Επισης δεν θελω να το κανουν το 3 σαν skyrim ή dragon age προτιμω να εχω ενα μεγαλο μερος να εξερευνω αλλα να εχει ορια οπως το TW2 γιατι ετσι δεν ειναι κουραστικο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Blood...gore...mmm @Skull Καλό μου φαίνεται το αίμα για το σπαθί.Στα μπουνίδια όμως, φαινόταν χαζό. Last man fatality, would make sense. Άλλωστε έχουμε chopping στα ενδιάμεσα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Οι higher vampires στον κόσμο του Witcher είναι κορυφαιά έμπνευση, γενικά ο Σαπκόβσκι αναποδογυρίζει τις συμβάσεις και τα στερεότυπα κάνοντας πλάκα στον αναγνώστη αλλά ΕΙΔΙΚΑ σε αυτό χτύπησε φλέβα, όταν διάβαζα τις αναλύσεις του Regis είχα σκάσει στα γέλια. Για δώσε κανένα ψίχουλο παραπάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labrosviz Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=zFfTSs2309kOk hype levels are rising, ξαναπαίζω το TW2 μέχρι να βγει το 3. Το map του 3 συνολικά είναι μεγαλύτερο από το GTAV + RDR ή περίπου 4 φορες το Skyrim... Πάει καήκαμε...μπαίνει που μπαίνει καλοκαίρι θα ανάψουμε για τα καλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Πέτρο Το αίμα έχει την ίδια επίδραση και χρησιμότητα στον οργανισμό ενός βαμπίρ όπως αυτή του αλκοόλ στον άνθρωπο. δεν πίνουν αίμα για να επιβιώσουν αλλά επειδή τους προσφέρει ευφορία, αυξάνει τη δύναμή τους και οπως καταλαβαίνεις υπάρχουν κανονικά στους κύκλους τους οι έννοιες "πάμε για ένα ποτηράκι", "πάμε να τα σπάσουμε", "δικέ μου έγινα ζάντα ναούμ", αλκοολικοί, social drinkers κλπ. Εκτός των άλλων τα περισσότερα κλασσικά στοιχεία με σκόρδα, ασήμι, φωτιά, παλούκια, δάγκωμα που μετατρέπει σε βαμπίρ (είναι ξεχωριστό είδος που αναπαράγεται και γεννιέται σα βαμπίρ) κλπ είναι σκέτο φολκλόρ και δεν έχουν καμία επίδραση πάνω τους. Περισσότερα στο wiki αν θες, έχει κάποια λίγα spoilers για τα βιβλία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 όλε! τερματισμένες ρυθμίσεις και 60 fps σε GTX 980 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 πολυ καλο νεο αυτο! αρα οι 970 ισως και οι 290 να χουν ελπιδες για 40αρια η θα πρεπει να ριξουν καποιο option? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 ρε πραγματικα ποσο ωραιο ειναι να παιζεις σε 60 fps....ολα φαινονται τοσο fluid και σου ξεκουραζει το ματι το game εντελει ειναι οντως πανεμορφο(οχι βεβαια οπως τα πρωτα εξωπραγματικα trailers) και προβλεπεται ΠΟΛΥ καψιμο...το ταιμινγκ πριν την εξεταστικη ειναι οτι πιο σατανικο ειχε να μας προσφερει η CD Project.... Ελπιζω πραγματικα να γραψει ιστορια το παιχνιδι,επισης να σκισει στις πωλησεις η CD Project για να πεσει πολυ budget στο Cyberpunk 2077 24 μερες ακομα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 πολυ καλο νεο αυτο! αρα οι 970 ισως και οι 290 να χουν ελπιδες για 40αρια η θα πρεπει να ριξουν καποιο option? εγω θα προτιμούσα να ριξω για να έχω 60fps, ισορροπια μεταξυ ποιοτητας και frames 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Άρα εγώ που τρέχω αρκετά oced 970 να περιμένω εξηνταριά; ωραία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Αμα το παιζω σε 1080p σε high/medium ή high και 60fps χωρις πολλά AA και ισως κάποια φιλτρα που δεν κάνουν και μεγάλη διαφορα αλλά τρώνε πολύ θα ειμαι ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα