Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απο που μπορούμε να κανουμε preorder steam key (όχι vpn);

Το key shop που εβαλε ο xtrmsnpr δεν παίρνει αλλα preorders... 

Για δες εδω http://www.allkeyshop.com/blog/buy-the-witcher-3-wild-hunt-cd-key-compare-prices/

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπερα, 

Για κοιτα εδω

https://www.g2a.com/the-witcher-3-wild-hunt-cd-key-preorder-global.html

Αν δεις και στα sales του g2a το εχει και λιγο ποιο φτηνα

https://www.g2a.com/weeklysale

28 ευρω 

Ευχαριστώ για την απάντηση. 

Το G2A το είχα δει αλλά δεν λέει πουθενα οτι ειναι steam key. Unspecified platform λέει.

Πολύ φοβάμαι οτι θα πουλάνε τα codes απο κάρτες nVidia (GOG).

Γαμώτο, το γουστάρω πολύ το παιχνιδάκι και θα ήθελα να το παίξω τέρμα τα γραφικά αλλά δεν λέει να πάρω άλλη κάρτα γι'αυτό και του χρόνου να βγούνε κάρτες τέρατα.

Γαμώτο, το γουστάρω πολύ το παιχνιδάκι και θα ήθελα να το παίξω τέρμα τα γραφικά αλλά δεν λέει να πάρω άλλη κάρτα γι'αυτό και του χρόνου να βγούνε κάρτες τέρατα.

Δυστηχως δεν ισχυει αυτο που γραφεις.Καθε χρονο βγαινουν αντιστοιχα Witcher και καθε χρονο βγαινουν και θα βγαινουν και καρτες τερατα.

Με την λογικη λοιπον αυτη ή δεν αναβαθμιζεις σχεδον ποτε ή αναβαθμιζεις συνεχεια. Τωρα αν θελεις να το παιξεις σε παρα πολυ υψηλες απαιτησεις ,ε εκει πληρωνεις δυστηχως το Premium μιας και ελαχιστοι ειναι αυτοι που ουτως ή αλλως αγοραζουν τις πανακριβες καρτες και παιζουν σε Ultra settings σε τετοια παιχνιδια,βλεπε 4κ gaming High settings 60fps.

Εγω αν και ημουν σχεδον ετοιμος για Day One αγορα,ξενερωσα ασχημα με την ανακοινωση για expansion(πιο πολυ για το εξτρα κοστος οχι οτι γενικα δεν αξιζει το παιχνιδι),αρα αναγκαστικα θα περιμενω,εκτως αν βρεθει καμια προσφορα πχ για το κανονικο παιχνιδι.

Έχω ένα καρτελάκι(δεν το έχω ξύσει ακόμα για να δω τον κωδικό) nvidia code αν θέλει κάποιος μου λέει :P

Ή αν κάποιος έχει code για το GTA V  για ανταλλαγή 

γιατί ρε γμτ μοιάζει σαν να τον πήραν με magic laso απο Photoshop και να τον πετάξανε σε άλλο background :P ωραίο πράμα όμως.

Το backround είναι θολό λόγω DoF, κάτι το οποίο έχουν οι κάμερες γενικότερα(Εστίαση).

yep, ξέρω τι είναι το depth of field no worries, για τα μαλλιά έλεγα κυρίως στο περίγραμμα, σαν να μην πέτυχε η μάσκα είναι. anyway, stills, λες και θα το δεις ingame.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...