Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όσοι κλείσαμε την Collector's, παίζει να τα πάρουμε free..?

Κομματακι δυσκολο αυτο,διοτι μιλαμε για ξεχωριστα expansion μεροι του παιχνιδιου που θα πωλουνται ξεχωριστα.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσοι κλείσαμε την Collector's, παίζει να τα πάρουμε free..?

Μπορεις αν θες να μιλησεις με την εταιρια αν εχει καποιο Contact center Online,αν και αμφιβαλλω καθως ετσι γινεται παντα με τις Collectors edition και στα αλλα παιχνιδια αλλα δεν εχεις τιποτα να χασεις. Παντως πολλα τα 140ευρω για Collectors και αν δεν καλυπτουν και τα Dlc,το ποσο ξεφευγει στα 165ευρω(με τιμη της Collector απο Media Markt)τα οποια νομιζω οτι ειναι υπερβολικα πολλα χρηματα :)

Ρε μάγκες, έχω παραγγείλει απο το Πλαίσιο την collector's εδω και 6-7 μήνες. Τώρα δεν την βλέπω να υπάρχει για αγορά. Δεν πιστεύω να το ακύρωσε και να μην την φέρει;

Ρε μάγκες, έχω παραγγείλει απο το Πλαίσιο την collector's εδω και 6-7 μήνες. Τώρα δεν την βλέπω να υπάρχει για αγορά. Δεν πιστεύω να το ακύρωσε και να μην την φέρει;

Παρε τους τηλεφωνο και ρωτα τους,που θες να ξερουμε εμεις.

• Like 1

Μια απο τα ίδια, και σκέφτομαι να κλείσω και ένα Public, just in case..

Αν μάθεις τίποτα ενημέρωσέ μας.

Παρε τους τηλεφωνο και ρωτα τους,που θες να ξερουμε εμεις.

Είπα μήπως, μην αρπάζεσαι.

Έκανα και παραγγελία απο το Public για σιγουριά, θα πάρω βέβαια και τηλέφωνο στο Πλαίσιο να ρωτήσω τι παίζει.

εεε...αυτή είναι τιμή του σήμερα δηλαδής; (sic)

Μεχρι προχθες που κοιτούσα στα "γνωστά" μαγαζιά, είχε κανα 50ρικο...Το 27 παλεύεται, το 50...

Εγώ πάλι σκέφτομαι να ακυρώσω το preorder και να περιμένω την Enhanced Edition που θα τα έχει όλα αυτά μαζί...

Τωρα βεβαια απο που προκυπτει οτι η enhanced edition θα περιεχει και τα expansions ειναι αλλο θεμα....χωρια οτι δεν ξερεις ποτε θα κυκλοφορησουν ολα αυτα.

Το 2ο expansion είπανε στο 2016, οπότε την Super Deluxe Game Of The Century έκδοση που θα τα περιλαμβάνει όλα μέσα να την περιμένετε κατα Χριστούγεννα 2016 μεριά.

Καλή υπομονή....

• Like 1

Για όσους έχουνε κλείσει την Collector's απο pl...io, πήρα τηλ. και μου είπαν οτι δεν υπάρχει θέμα ακύρωσης παραγγελίας.

Δεν γνώριζε γιατί το αφαίρεσαν απο το site, αλλά προσωπικά φαντάζομαι για να μην γίνει κανένα φιάσκο όπως είχε γίνει με το Diablo 3 που δεν έφτασαν τα αντίτυπα και αρχίσουν να τρώνε κράξιμο.

Πάντως αν είναι να με ακυρώσουν, ένα έχω να τους πώ : την έκλεισα απο τον Ιούνιο.. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...