Alastor192 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 ακομα δεν προλαβαν να βγαλουν το game και ανακοινωσαν expansions? what are you doing CD project? 1
tidus666 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Για να show how it's done, σε κάτι γαμημένες ούμπι και εα, απλά τα πράγματα.
Liquidsnake Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 http://www.gog.com/game/the_witcher_3_wild_hunt_expansion_pass What the hell? 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Εντάξει, γιατί τρελαίνεστε ; 16 free DLC θα πάρουμε..Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. 1
Silverage Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 10 hour andventure λέει. Τα περισσότερα παιχνίδια έχουν τόσο campaign. 2
tidus666 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Εκτός απ' τα τσάμπα 16 dlcs, 10 ώρες λέει το ένα και 20 ώρες το άλλο. Και για 25 ευρώ. Και όταν θα βγουν είναι πιθανό να μην έχουμε παρατήσει το main game ακόμα. Πω πω, σοβαρά ρε, τι σκατά κάνει ρε η CDPR; 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Συγκριτικά με το game 25 euro είναι πολλά για 30 ώρες gameplay, σε σχέση με όλους τους άλλους είναι τζάμπα. Τα δυο dlc του RΕ5 που χρέωναν 15 euro τώρα πρόσφατα είναι μιση ώρα και τα δυο μαζί.
Tobajara Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Εγώ πάλι σκέφτομαι να ακυρώσω το preorder και να περιμένω την Enhanced Edition που θα τα έχει όλα αυτά μαζί... 1
Alastor192 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 καλα το οτι θα βγει πακεταρα GOTY edition μετα απο κανα χρονο που θα τα χει ολα μαζι κανει μπαμ,ωστοσο ποιος περιμενει μεχρι τοτε 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Εφόσον θα 'ναι DRM-Free από την πρώτη μέρα, το κατεβάζεις από τα γνωστά μέρη και το αγοράζεις όταν βγει σε Enhanced Edition με τα πάντα όλα μέσα.
Tobajara Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μα δε θέλω να το κατεβάσω, και η τιμή του preorder συν τα έξτρα του ήταν πολύ ικανοποιητική. Μιλώ πάντα για την απλή έκδοση. Ίσως βέβαια κάνω το ανάποδο, να κρατήσω το preorder, να αγοράσω στις κλασσικές τιμές - χώμα την Enhanced Edition από GOG και να την περάσω σε ένα stick ώστε να τη φυλάξω στο κουτί. Οι εκδόσεις του GOG κατεβαίνουν πακέτο σα rar, οπότε μπορούν να λειτουργήσουν σαν αυτόνομος installer. Το μόνο που με σώζει είναι πως λόγω συγκυριών είμαι όλο και πιο βέβαιος πως δε θα ασχοληθώ με το παιχνίδι σύντομα. Δεν ξέρω, έχω τις ιδιοτροπίες μου σαν καταναλωτής και αυτή η κίνηση με ανακάτεψε πολύ.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μιλάω για όσους δεν έχουν κάνει pre-order και το σκέφτονται να περιμένουν μέχρι την Enhanced Edition.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Το παίζεις μια όταν βγει και μετά από χρόνο δεύτερο playthrough την Enhanced, στην τελική με τόσα endings ίσως ούτε τα 2 playthrough να μην είναι αρκετά. Ελπίζω να υπάρχουν επιλογές και στα major side mission. 1
Alastor192 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Εφόσον θα 'ναι DRM-Free από την πρώτη μέρα, το κατεβάζεις από τα γνωστά μέρη και το αγοράζεις όταν βγει σε Enhanced Edition με τα πάντα όλα μέσα. και αυτο σωστο υπο μια εννοια,ποσο μαλλον τωρα που καναν και ανοιγμα στον χωρο των κονσολων...αν ηταν PC exclusive για support και μονο ας το αγοραζα και δυο φορες το game,αλλα με το που μυριστηκε ευκολο χρημα στις κονσολες οι CD project αρχιζει και συμπεριφερεται λιγο περιεργα.... για οσους δεν ειναι diehard witcher fans προτεινω την παραπανω μεθοδο
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 πιστεύω είναι καλή τιμή στα 27€,και τα άλλα 2 witcher τα έχω στο gog http://www.gamemafia.pro/category/15601/the-witcher-3-wild-hunt-prepurchase-gog-voucher/ http://www.kinguin.net/category/15601/the-witcher-3-wild-hunt-prepurchase-gog-voucher/ και 30€ εδώ http://www.instant-gaming.com/en/268-buy-key-steam-the-witcher-3-wild-hunt/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα