Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Λογικά, ούτε αυτό ήταν Ultra που είδαμε.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Xbone ήταν buddy, εκτος άμα έπαιζε στο pc με gamepad
Alastor192 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 πολυ ομορφο στρωσαν αρκετα animation οπως στο τρεξιμο κλπ...τα μονα που θα ηθελα να βελτιωθουν παρα πανω ειναι το sidestep οπου το κανει σαν μεθυσμενος και το κεφαλι του κοιταει παντα αλλου για αλλου και επισης το jump ειναι λιγο awkward... επισης το γρασιδι μου φανηκε λιγο θολουρα...φυσικα αναφερω μονο τα αρνητικα γιατι τα αλλα ολα ειναι απο πολυ καλα εως εξαιρετικα.....και το gore ειναι πορωση και ναι λογικα ειναι xbone η εκδοση επισης ανεβηκε και στο youtube to gameplay 2
seithan Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 πολυ ομορφο στρωσαν αρκετα animation οπως στο τρεξιμο κλπ...τα μονα που θα ηθελα να βελτιωθουν παρα πανω ειναι το sidestep οπου το κανει σαν μεθυσμενος και το κεφαλι του κοιταει παντα αλλου για αλλου και επισης το jump ειναι λιγο awkward... επισης το γρασιδι μου φανηκε λιγο θολουρα... φυσικα αναφερω μονο τα αρνητικα γιατι τα αλλα ολα ειναι απο πολυ καλα εως εξαιρετικα.....και το gore ειναι πορωση και ναι λογικα ειναι xbone η εκδοση επισης ανεβηκε και στο youtube to gameplay Το γρασίδι όπως και πολλά άλλα πράγματα φαίνονται θολά γιατί το βίντεο είναι συμπιεσμένο. Εγώ εύχομαι να μου αρέσει ο χειρισμός. Μόνο το πρώτο της σειράς έχω παίξει -λίγο- και ήταν οτι χειρότερο σε 3D person (προσωπική μου άποψη). Ελπίζω και το τρίτο να μην είναι έτσι. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μην κρίνετε οπτικά το παιχνίδι από το βίντεο, είναι τέρμα θολό λόγω συμπίεσης. Full Map: 9
BigBOSS Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 έχει "spoilers" το βιντεο σχετικά με την ιστορία;
Tobajara Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Είχα την εντύπωση πως ο χάρτης του παιχνιδιού καταλαμβάνει μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου του Witcher, ουσιαστικά το παιχνίδι εξελίσσεται στις εκβολές του Pontar.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 έχει "spoilers" το βιντεο σχετικά με την ιστορία; Δεν νομίζω αλλα κανε ότι έκανα και εγώ skip τα cutscenes
RPDrummer Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Master Piece!!!!!!!! Κάποιοι που παίζουν στο σαλόνι με το PC θα είναι απόλαυση! 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Η καρεκλα μου είναι πιο ακριβή από τον καναπέ μου! ο καναπές σου κάνει massage?
RPDrummer Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Θα προτιμούσα να έβαζα το πόδια ψηλά και να άραζα σαν πασάς παίζοντας Witcher και φυσικά τα ηχεία στο φουλ!!!!!
Soulseeker Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 έχει "spoilers" το βιντεο σχετικά με την ιστορία; The first 15 minutes of The Witcher 3: Wild Hunt appeared on IGN.com. Don't worry, the footage is spoiler-free.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Θα προτιμούσα να έβαζα το πόδια ψηλά και να άραζα σαν πασάς παίζοντας Witcher και φυσικά τα ηχεία στο φουλ!!!!! Εννοείτε ο καθένας όπως την βρίσκει, αλλα τα ακουστικά για gaming δεν τα αλλάζω. Πάντως δεν μου φαίνεται ο χάρτης 20% μεγαλύτερος από skyrim, ίσως γιατί έχει παντού νερό.
Fulgore Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Τελικα και το W3 θα βγαλει 2 Expansion μετα πληρωμης,βεβαια γραφεται οτι θα ειναι σχετικα μεγαλα αλλα τιμες ακομα δεν εχουν ανακοινωσει http://www.ign.com/articles/2015/04/07/2-massive-expansions-announced-for-the-witcher-3-wild-hunt
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Η καρεκλα μου είναι πιο ακριβή από τον καναπέ μου! ο καναπές σου κάνει massage? Έχω γάτες, είναι και lap warmers. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα