Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πολυ ομορφο στρωσαν αρκετα animation οπως στο τρεξιμο κλπ...τα μονα που θα ηθελα να βελτιωθουν παρα πανω ειναι το sidestep οπου το κανει σαν μεθυσμενος και το κεφαλι του κοιταει παντα αλλου για αλλου και επισης το jump ειναι λιγο awkward...

επισης το γρασιδι μου φανηκε λιγο θολουρα...
φυσικα αναφερω μονο τα αρνητικα γιατι τα αλλα ολα ειναι απο πολυ καλα εως εξαιρετικα.....και το gore ειναι πορωση

και ναι λογικα ειναι xbone η εκδοση

επισης ανεβηκε και στο youtube to gameplay

• Like 2
Δημοσ.

πολυ ομορφο στρωσαν αρκετα animation οπως στο τρεξιμο κλπ...τα μονα που θα ηθελα να βελτιωθουν παρα πανω ειναι το sidestep οπου το κανει σαν μεθυσμενος και το κεφαλι του κοιταει παντα αλλου για αλλου και επισης το jump ειναι λιγο awkward...

επισης το γρασιδι μου φανηκε λιγο θολουρα...

φυσικα αναφερω μονο τα αρνητικα γιατι τα αλλα ολα ειναι απο πολυ καλα εως εξαιρετικα.....και το gore ειναι πορωση

και ναι λογικα ειναι xbone η εκδοση

επισης ανεβηκε και στο youtube to gameplay

Το γρασίδι όπως και πολλά άλλα πράγματα φαίνονται θολά γιατί το βίντεο είναι συμπιεσμένο.

Εγώ εύχομαι να μου αρέσει ο χειρισμός. Μόνο το πρώτο της σειράς έχω παίξει -λίγο- και ήταν οτι χειρότερο σε 3D person (προσωπική μου άποψη). Ελπίζω και το τρίτο να μην είναι έτσι.

• Like 1
Δημοσ.

Είχα την εντύπωση πως ο χάρτης του παιχνιδιού καταλαμβάνει μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου του Witcher, ουσιαστικά το παιχνίδι εξελίσσεται στις εκβολές του Pontar.

Δημοσ.

Θα προτιμούσα να έβαζα το πόδια ψηλά και να άραζα σαν πασάς παίζοντας Witcher και φυσικά τα ηχεία στο φουλ!!!!!

Εννοείτε ο καθένας όπως την βρίσκει, αλλα τα ακουστικά για gaming δεν τα αλλάζω.

Πάντως δεν μου φαίνεται ο χάρτης 20% μεγαλύτερος από skyrim, ίσως γιατί έχει παντού νερό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...