Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρεπει να χεις παιξει και τα προηγουμενα;

Γιατι δεν πολυψηνομαι να τα αρχισω με τα αρχαια γραφικα τους..

Το είδαμε ΚΑΙ αυτό...το witcher 2 να θεωρείται από κάποιους ότι έχει αρχαία γραφικά...οκ. Το witcher 2 έχει μπόλικα θέματα αλλά τα γραφικά σίγουρα δεν είναι ένα από αυτά. Κατά τα άλλα ακόμα και το πρώτο δεν είναι άσχημο ακόμα και σήμερα και ΝΑΙ πρέπει να ξέρεις την ιστορία από πριν για να καταλάβεις τι παίζει. Από την άλλη το πρώτο παιχνίδι είναι λίγο i not can speak england good best οπότε μάλλον θα σε βοηθήσει καλύτερα ένα walkthrough από youtube ή να διαβάσεις την ιστορία. 

Δημοσ.

Σαν παιχνιδι τι λεει;Γιατι στο youtube κατι βιντεο που ειδα για το 2 ειναι πολυ rpg φαση..

Action Rpg ειναι το παιχνιδι αρα που ειναι το περιεργο σε αυτο :P

Εγω παλι θελω να βαλουν μεσα χαρτη οπως εχουν κανει και στα Elder Scrolls αλλιως No Buy :P :P :P

Δημοσ.

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου έκπτωση στο 3 αν έχεις αγορασμένο το 2 ή και το 1. Ισχύει ακόμα και πού;

Μη φανταστείς κάποια τρελή έκπτωση.

Σε εμένα, με αγορασμένα και τα δύο προηγούμενα (για την ακρίβεια αγορασμένο σε προσφορά το 1 και το 2ο ως free αγορά αφού το είχα ήδη σε hard) από εκεί (μόνο έτσι ισχύει η έκπτωση στο GOG.com), κοντά στα 44€ μου βγαίνει.

Ok, προσφέρει πολλά digital bonuses αλλά το συγκεκριμένο το θέλω οπωσδήοτε σε hard copy (η "απλή" έκδοση του 2 ήταν εκπληκτική).

Δημοσ.

κριμα που οι τεσσερις πρώτες εικόνες δεν ειναι σε μεγάλη ανάλυση, το παιχνίδι δειχνει φοβερό.

Δημοσ.

Μιας και λέμε για τα προηγούμενα της σειράς, δοκίμασα το πρώτο witcher το οποιο το έχω σε jewelcase, αλλά δεν μπορώ να συνιθήσω το interface του. Μου φαίνεται απαρχαιωμένο και περίεργο.

Παρόλο αυτά, σαν concept είναι φοβερό, μαγεία και sword fighting, οπότε και εγώ περιμένω το τρίτο της σειράς. Από θέμα γραφικών που συζητιέται συνέχεια, δεν με αποσχολεί εάν θα φέρει τα πάνω κάτω, αρκεί ο χειρισμός να είναι καλός, να έχει ενδιαφέρων  gameplay και καλό story.

Μετά το DA:I δεν με έχει κρατήσει κανένα παιχνίδι και έχει περάσει σχεδόν 6μηνο ><

Δημοσ.

Ριξε μια ματυα για το Witcher 2 στο Youtube και μετα ελα πες μου αν εχει αρχαια γραφικα :P

Επισης απο οτι ακουσα και στο Witcher 3 θα εξηγει καπου την ιστορια απο τα προηγουμενα παιχνιδια,παρολα αυτα οποιος δεν εχει παιξει τα προηγουμενα ας παιξει εστω το 2.

Επίσης για μένα δεν φτάνει να παίξεις τα 2 πρώτα παιχνίδια για να καταλάβεις πλήρως τι γίνεται σε αυτόν τον κόσμο.

Πρέπει να διαβάσεις και τα βιβλία του Andrzej Sapkowski.

• Like 2
Δημοσ.

Επίσης για μένα δεν φτάνει να παίξεις τα 2 πρώτα παιχνίδια για να καταλάβεις πλήρως τι γίνεται σε αυτόν τον κόσμο.

Πρέπει να διαβάσεις και τα βιβλία του Andrzej Sapkowski.

Έψαξα να βρώ τα βιβλία και δεν τα βρίσκω μεταφρασμένα στα Ελληνικά όλα αν δεν κάνω λάθος μόνο το πρώτο

βρήκα ξέρετε αν υπάρχουν και άλλα του Sapkowski στα Ελληνικά

Δημοσ.

Στα ελληνικά είναι μόνο η πρώτη συλλογή διηγημάτων, το Last Wish, και η μετάφραση είναι αρκετά καλή όσο θυμάμαι. Πολύ αφιβάλλω αν το Blood of elves έχει μεταφραστεί αλλά κοίτα στον εκδοτικό οίκο.

Στα αγγλικά υπάρχουν μεταφρασμένα τα τρία πρώτα (Blood of Elves, Times of contempt, Baptism of Fire) και το Μάιο βγαίνει το τέταρτο, το Sword of Destiny. επειδή μάλιστα ξυπνήσανε, η προπαραγγελία του είναι κοντά στο εικοσάρικο αντί για τα 15 που ήταν τα προηγούμενα.

Δε διαπραγματεύομαι την αξία τους σα βιβλία (από τα καλύτερα fantasy που έχω διαβάσει και ο Sapkowski είναι και πολύ καλός συγγραφέας εκτός από μυθοπλάστης).

EDIT - Για όποιον ενδιαφέρεται, τα δύο τελευταία βιβλία (Sword of Destiny / The Tower of the Swallow) υπάρχουν στα αγγλικά σε fan made μεταφράσεις που και διαβάζονται άνετα και είναι αρκετά καλές, χωρίς να λείπουν τα λάθη. Όποιος θέλει ή/ και βαριέται να ψάχνει στο google, ΠΜ :)

• Like 1
Δημοσ.

Τα Αγγλικά μου δεν είναι σε τέτοιο επίπεδο ώστε να διαβάζω λογοτεχνία οπότε

αν δεν είναι μεταφρασμένα τουλάχιστον τα τρία βιβλία δεν θα τα αγόραζα γιατί

θα είναι μεγάλο ''σπάσιμο'' να διαβάσεις το πρώτο και να μήν μπορείς

να διαβάσεις τα επόμενα. :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...