Hellraiser76 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μόνο μελανό σημείο για μένα το Day One patch που ουσιαστικά ακυρώνει την προπαραγγελία μου, άλλο που θα ξηγηθεί η CD Projekt και θα βάλει πλήρη έκδοση στο GOG. Πειράζει που τα θέλω όλα στα CD μου και να μην έχω το μισό παιχνίδι στο ίντερνετ? Ενταξει τα εχουμε διαβασει ολα εδω μεσα απο χαλικια,χορτα μεχρι και τις πανοπλιες αλλα αυτο πρεπει να ειναι το κορυφαιο γκρινιαροσχολιο ολων των εποχων.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δεν είναι καινούριο σχόλιο, το έχω κάνει ακριβώς το ίδιο και παλιότερα Για την ιστορία, θα πλήρωνα ευχαρίστως για ένα επιπλέον CD με το οποιοδήποτε έξτρα υλικό και patches κυκλοφορήσει (συν ταχυδρομικά άμα λάχει), απλά για να το έχω μέσα στη συσκευασία. Με day one patches δεν τα πήγαινα ποτέ καλά, πάντα με εκνευρίζουν, και ειδικά για τη CDP έχω 2 Enhanced Edition στο ράφι που πρέπει πάλι να κατεβάζω καμιά δεκαριά GB για την καθεμία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δεν είναι καινούριο σχόλιο, το έχω κάνει ακριβώς το ίδιο και παλιότερα Για την ιστορία, θα πλήρωνα ευχαρίστως για ένα επιπλέον CD με το οποιοδήποτε έξτρα υλικό και patches κυκλοφορήσει (συν ταχυδρομικά άμα λάχει), απλά για να το έχω μέσα στη συσκευασία. Με day one patches δεν τα πήγαινα ποτέ καλά, πάντα με εκνευρίζουν, και ειδικά για τη CDP έχω 2 Enhanced Edition στο ράφι που πρέπει πάλι να κατεβάζω καμιά δεκαριά GB για την καθεμία. Ουτε το πρωτο παιχνιδι ειναι ουτε το τελευταιο που γινεται αυτο.Εδω πλεον και οι κονσολες με τα ''κουτατα'' παιχνιδια περιμενουν Patch σε πολλα παιχνιδια για να τρεξουν σωστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δεν ξέρω γιατί...λιγάκι άθλια μου φαίνεται η συγκεκριμένη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Είναι συμπιεσμένη κάργα γι' αυτό. To Map: 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Περίμενα πολύ καιρό το monster hunting το go open world, αν έχεις και κάποιο σπίτι να στολίζεις τα trophies θα τα σπάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Κάπου είχε πάρει το μάτι μου έκπτωση στο 3 αν έχεις αγορασμένο το 2 ή και το 1. Ισχύει ακόμα και πού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Και στο steam και στο gog, αν έχεις και τα δύο αγορασμένα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Πραγματικά δεν μπορώ να περιμένω!!Απο την ανυπομονησια μου ξεκίνησα να διαβάζω τα βιβλία και...ηταν worth it! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Πρεπει να χεις παιξει και τα προηγουμενα; Γιατι δεν πολυψηνομαι να τα αρχισω με τα αρχαια γραφικα τους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 οχι και αρχαια γραφικα , ειδικα το 2ο βαζει κατω πολλους σημερινους τιτλους . αν παλι δεν θες να παιξεις το πρωτο μπορεις να δεις αυτο για να ξερεις τι γινεται σεναριακα 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Πρεπει να χεις παιξει και τα προηγουμενα; Γιατι δεν πολυψηνομαι να τα αρχισω με τα αρχαια γραφικα τους.. Ριξε μια ματυα για το Witcher 2 στο Youtube και μετα ελα πες μου αν εχει αρχαια γραφικα Επισης απο οτι ακουσα και στο Witcher 3 θα εξηγει καπου την ιστορια απο τα προηγουμενα παιχνιδια,παρολα αυτα οποιος δεν εχει παιξει τα προηγουμενα ας παιξει εστω το 2. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 The Witcher 3: Wild Hunt – Even More Screenshots Leaked Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα