Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Εντάξει, είναι πως θα στο παρουσιάσει ο καθένας, αλλά όλα τα χόρτα(Και φύλλα στα δέντρα) είναι 2D στα μέχρι τώρα παιχνίδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 60 fps. Και με τον 2500κ τι γινεται? Ετσι και δεν μου τρεχει στα 60 fps θα του ριξω αγριο overclock στα 5 ghx ετσι για να μαθει!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 60 fps. Και με τον 2500κ τι γινεται? Ετσι και δεν μου τρεχει στα 60 fps θα του ριξω αγριο overclock στα 5 ghx ετσι για να μαθει!! Εσύ με 4K που παίζεις πας για "cinematic experience" στα 24 fps 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Mπα θα το βαλω σε 1440p εκτος και αν δεν πεφτει κατω πο 30 σε 4κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Ok τότε εγώ εννοώ περίπου αυτό που είναι ένα ένα και όχι και όχι το άλλο που είναι σαν πολλά μαζί ένα texture... θυμάμαι το Snake Eater ειχε φοβερο χόρτο για τοτε. Νοσταλγία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellraiser76 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Παρατηρω οτι υπαρχει προοδος στο thread...απο τα χαλικια περασαμε στα χορτα.Αντε και στα δεντρα.... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Εμένα μου τη σπάει πολύ το χώμα, όχι μόνο στο witcher αλλά γενικότερα. Μοιάζει σαν πλαστικό, σαν στάμπα, σαν ζωγραφιά. Θα το ήθελα πιο αληθοφανές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_sl Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Νομίζω αυτό που ζητάς λέγεται tesselation,έτσι δεν είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Νομίζω αυτό που ζητάς λέγεται tesselation,έτσι δεν είναι? Δεν ξέρω αν παίζει στο χώμα. Το έχω δει μόνο σε ταράτσες, πλακάκια και τέτοια. Το έψαξα λίγο, εντάξει, το tessellation βελτιώνει λίγο τα πετραδάκια, το θέμα μου είναι με τα ίδια τα textures. Είναι σαν ζωγραφιά. Μπορούν να φτιάξουν κάτι τέτοιο, να τους παραδεχτώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfinitySurfer Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Φαντάζομαι μόνο τα παράπονα που έχουμε να δουμε για ρεαλισμό, όταν το Virtual Reality έρθει στο προσκήνιο και γίνει καθημερινότητα στο μενου των gamers. Που τότε θα κολάνε τη μούρη τους στο χώμα ή στους τοιχους, και θα εξετάζουν και την κάθε χαραμάδα...lol 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_sl Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δεν ξέρω αν παίζει στο χώμα. Το έχω δει μόνο σε ταράτσες, πλακάκια και τέτοια. Το έψαξα λίγο, εντάξει, το tessellation βελτιώνει λίγο τα πετραδάκι, το θέμα μου είναι με τα ίδια τα textures. Είναι σαν ζωγραφιά. Μπορούν να φτιάξουν κάτι τέτοιο, να τους παραδεχτώ; 7459822850_b379aca4e4_b.jpg Γιατί να μην παίζει,textures δεν είναι και αυτά?Εδώ απέκτησε το skyrim κάτι σαν tesselation(parallax) σε πρόσφατη αναβάθμιση του enb και μέσω mods. Α το θέλεις εντελώς real,αναμένουμε και το kingdome come που ίσως κινείται προς τα εκεί αλλά και πάλι όχι τόσο. Αν και με ανάλυση 4Κ και τον κατάλληλο φωτισμό μπορεί και να πλησιάσεις το αποτέλεσμα της φωτογραφίας,λέμε τώρα... Blame it on consoles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Το Ethan Carter βασικά, σε μερικά σημεία τα textures μοιάζαν unique σαν IRL. Anyways sorry για το offtopic. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Ναι γιατί είχαν τραβήξει φωτογραφίες από την πραγματικότητα και μετά τα πέρασαν στην μηχανή γραφικών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torm23 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 καλησπερα,μια ερωτηση ισως την εχετε απαντησει η μιλησει σε προηγουμενες σελιδες,αλλα δεν μπορω να κατσω να διαβασω 107 σελιδες η nvidia με την αγορα μιας 960,970,980 δινει δωρο το παιχνιδι. εγω που πηρα την 970 απο ελλαδα,υπαρχει καπου ο κωδικος που πρεπει να δωσω στην ιστοσελιδα; Δυστυχώς όχι, δεν ισχύει για αγορές από ελληνικά μαγαζιά. Είχα απευθύνει το ίδιο ερώτημα απευθείας στην nvidia πριν 2-3 μέρες και η απάντησή τους ήταν οτι δεν υπάρχει κανένα ελληνικό κατάστημα που να προσφέρει αυτό το promo Αν θέλεις ψάξ'το παραπάνω μήπως άλλαξε κάτι, αλλά δε το νομίζω Παραθέτω και την απάντησή τους παρακάτω (δεν ξέρω πως μπαίνει το spoiler οπότε ζητώ προκαταβολικά συγνώμη για την μακροσκελέστατη απάντηση) Thank you for contacting NVIDIA Customer Care. My name is Mansoor and I will be assisting you with the query that you have. From the email, I understand that you would like to know if there are any participating retailers in Greece who are offering The Witcher 3 game along with the purchase of NVIDIA GeForce GTX 970 graphics card. Firstly, I thank you for your interest in our Graphics cards and I will be glad to help you with the query that you have. Please note that this promotion is available in many countries and is limited to a few participating Stores. This promotion was just released and below is the list of stores according to the region. http://www.geforce.co.uk/games-applications/pc-games/the-witcher-wild-hunt/bundle Below is the link for the Terms and Conditions of the Promotion. It has the list of cards that have this offer. http://www.geforce.co.uk/games-applications/pc-games/the-witcher-wild-hunt/bundle/terms I do not see any participating retailers in Greece location. However, you may purchase it from any one of the nearest retailers closer to Greece location. Note: This promotion will be provided only by the stores that are participating in this promotion. Hence, it will be recommended to check with the local stores if they have this offer and then purchase the card from them. Please feel free to let me know if you have any questions. Regards, Mansoor NVIDIA Customer Care Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 7459822850_b379aca4e4_b.jpg Βασικά κάπως έτσι νομίζαμε ότι θα ήταν το Witcher 3 όταν ανακοινώθηκε το 2013... Έχουν να πέσουν πάρα πολλές συγκρίσεις με τα παλιότερα builds πάντως όταν βγει. Οι μισοί θα λένε ότι δεν έχει καμία σχέση με τις πρώτες screens και οι άλλοι μισοί ότι είναι το ίδιο απλά φταίει ο φωτισμός.. Ετοιμαστείτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα