CarbonFibre Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Από τη στιγμή που ξέραμε ότι το αναπτύσσουν ταυτόχρονα σε όλες τις πλατφόρμες ξέραμε ότι θα έτρωγε downgrade στο pc. Και καλά μας το παίζουν ότι κρατάνε κρυφά τα ultra settings για το release αλλά η πραγματικότητα θα αποδείξει αυτό που είδαμε στο Alien colonial marines και το Watch dogs. Λένε ψέμματα για να μην επηρεαστούν οι προπαραγγελίες. Μακάρι να κάνω λάθος. Το Star Citizen μάλλον θα είναι το τελευταίο πραγματικό pc game. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Σε καμία περίπτωση δεν θα 'χει το χάλι του Watch_Dogs ή ακόμα χειρότερα του CM, απλά θα 'ναι κατώτερη η ποιότητα(Σε κάποια πράγματα) από το βίντεο της Ε3 αλλά και πάλι θα 'ναι πολύ καλό σε max settings.
CarbonFibre Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Πολύ καλό θα είναι σίγουρα. Τόσο καλό όσο αν ήταν pc game δεν θα είναι όμως.
Alastor192 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δυστυχως παιδια προκειται περι downgrade....Ποιος dev που ειναι καλα στα μυαλα του θα εκανε showcase του παιχνιδιου σε medium settings? Μακαρι να δειχνουν τις console versions για να μην απογοητευτουν οι peasants με την τελικη διαφορα,αλλα δεν μπορω να πιστεψω πως εχουν φτιαξει στο PC τετοιο οπτικο αποτελεσμα οπως τα πρωτα trailers και απλα το κρυβουν για τακτικους λογους,μου φαινεται απιθανο Αυτες οι κονσολες η μεγαλυτερη γαγγραινα του gaming industry,πραγματικα μου λειπουν τα 90' και τα early 00' που καθε 2 χρονια η διαφορα των παιχνιδιων στο οπτικο(και οχι μονο) αποτελεσμα ηταν αισθητη σε αντιθεση που μεχρι περσι-προπερσι ειχαμε κολλησει σε γραφικα του 2008 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Εγώ πιστεύω ότι όντως το Ultra θα 'ναι φοβερό και θα γονατίσει τα συστήματα, αλλά όχι όσο καλό ήταν το Ε3 βίντεο. Ας είναι πολύ κοντά σ' αυτό έστω, ακόμα και το πρώτο Crysis στην Ε3 ήταν καλύτερο από το τελικό παιχνίδι και γενικά όσα παιχνίδια θυμάμαι να διαφημίζονται για γραφικά τους, πάντα στην Ε3 ήταν ανώτερα.
Anastazio Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δυστυχως παιδια προκειται περι downgrade....Ποιος dev που ειναι καλα στα μυαλα του θα εκανε showcase του παιχνιδιου σε medium settings? Μακαρι να δειχνουν τις console versions για να μην απογοητευτουν οι peasants με την τελικη διαφορα,αλλα δεν μπορω να πιστεψω πως εχουν φτιαξει στο PC τετοιο οπτικο αποτελεσμα οπως τα πρωτα trailers και απλα το κρυβουν για τακτικους λογους,μου φαινεται απιθανο Αυτες οι κονσολες η μεγαλυτερη γαγγραινα του gaming industry,πραγματικα μου λειπουν τα 90' και τα early 00' που καθε 2 χρονια η διαφορα των παιχνιδιων στο οπτικο(και οχι μονο) αποτελεσμα ηταν αισθητη σε αντιθεση που μεχρι περσι-προπερσι ειχαμε κολλησει σε γραφικα του 2008 Κάποτε η κονσόλες φορούσαν high end hardware γιαυτο και τα στάνταρ ήταν ανώτερα,κάποτε υπήρχαν δραματικα περιθώρια για βελτίωση σε ανάλυση κ πολύγωνα,αν θέλουν οι dev να ασχοληθούν με υφές φωτό ρεαλισμό και textures,θα δούμε εντυπωσιακές αλλαγές αλλα με το hardware των next gen αυτο θα ήταν εφικτό μονο σε 320x240.
k_skidrow Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 καλησπερα,μια ερωτηση ισως την εχετε απαντησει η μιλησει σε προηγουμενες σελιδες,αλλα δεν μπορω να κατσω να διαβασω 107 σελιδες η nvidia με την αγορα μιας 960,970,980 δινει δωρο το παιχνιδι. εγω που πηρα την 970 απο ελλαδα,υπαρχει καπου ο κωδικος που πρεπει να δωσω στην ιστοσελιδα;
Alex21121988 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 καλησπερα,μια ερωτηση ισως την εχετε απαντησει η μιλησει σε προηγουμενες σελιδες,αλλα δεν μπορω να κατσω να διαβασω 107 σελιδες η nvidia με την αγορα μιας 960,970,980 δινει δωρο το παιχνιδι. εγω που πηρα την 970 απο ελλαδα,υπαρχει καπου ο κωδικος που πρεπει να δωσω στην ιστοσελιδα; Θα πρεπει να σου εδωσαν καποιο κουπονι απο το καταστημα που την πηρες. Εναλλακτικα θα ειναι καπου ενας κωδικος στο κουτι της gpu καπου στα manuals.
k_skidrow Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 ok σε ευχαριστω θα το ψαξω αυριο το πρωι,αλλιως θα επικοινωνησω με την nvidia.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 The Witcher 3 – Draw Distance Won’t Be Adjustable, No Plans For DX12 Support + 4K Resolution Screenshot 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Όντως το 2d γρασίδι είναι λίγο μούφα πια, είναι όντως τόσο βάρη το 3d?! Τώρα τελευταία είδα τέτοιο γρασίδι σε ένα game αλλα δεν θυμάμαι πιο και φαινόταν πολύ όμορφο. Tουλάχιστον δεν πετάς στο game και εκεί φαίνεται κακάσχημο. Όσο για τα υπόλοιπα αδιάφορα tbh, θα υπάρχει αρκετός χρόνος και χρήμα μετά το release για την ΕΕ p.s. πάντως φαίνεται το game να ανεβάσει τρελα τον πήχη σε epic rpg και το επόμενο TES αργεί απίστευτα...άλλωστε μετά το 2 δεν θυμάμαι κανένα που να μου είπε τίποτα ιδιαίτερο. Ίσως το Kingdom Come.
tidus666 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Mε την enhanced και τα mods υποθέτω όλοι θα μείνουμε ευχαριστημένοι στο τέλος. Εδώ βάλαμε στο Assassins of Kings mods που και vanilla ακόμα ήταν απίστευτο. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Αν κρίνω από το tech demo της Titan X με το παιδάκι το οποίο αν και tech demo δεν είχε τρισδιάστατα χόρτα, θα κάνουμε πολύ καιρό να τα δούμε.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Έχουμε καλά νέα.. The Witcher 3 Runs with 60fps at Ultra Settings on Intel i7-4790 with GTX980, Gets New Screenshot 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Ok τότε εγώ εννοώ περίπου αυτό που είναι ένα ένα και όχι και όχι το άλλο που είναι σαν πολλά μαζί ένα texture...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα