Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δεν είπα κάτι διαφορετικό και λάθος κατάλαβες γιατί μάλλον επικεντρώθηκες στα τελευταία post που μιλούσα γενικά όχι συγκεκριμένα ;)

η αληθεια ειναι οτι αναφερομαι στα δυο τελευταια σου ποστ , αν και δεν φαινεται οτι μιλας γενικα ...

Επεξ/σία από noFEARgr
Δημοσ.

Και γιατι να μην τα φτιαχνουνε εξ αρχης για pc και επειτα να τα πετσοκοβουνε για να παιζουν και στις κονσολες;

Γιατι βαριεμαι να εξηγω...ψαξε τι σημαινει baseline configuration στον προγραμματισμο....θα σου λυθουνε ολες οι αποριες

Για να μην δείχνει τόνους καλύτερα στο PC και κλαίνε οι console peasants.

Psycho , χωρις να θελω να σε προσβαλω....αν δεν εχεις ιδεα απο application development....μην λες τετοια πραγματα...

Δημοσ.

Γιατι βαριεμαι να εξηγω...ψαξε τι σημαινει baseline configuration στον προγραμματισμο....θα σου λυθουνε ολες οι αποριες

Δεν χρειάζεται απλά αρκεί να πεις ότι '' αφού εκεί είναι το χρήμα (κονσόλες) '' ποιος ο λόγος να τα φτιάχνουν στα PC πρώτα .  

Δημοσ.

το ενα ριχνει φωτιες και το αλλο σπιθες.

επισης στο απο κατω εχει διαφορετικο μαλλι. ελπιζω να ειναι μουφες.

Επισκέπτης
Δημοσ.

ε μπορει να ειναι console  το δευτερο, έχει και τα buttons :P

Δημοσ.

Ενταξει εικασιες ειναι ολα αυτα. Τα αναφερει και το σαιτ οτι δεν ξερουμε ακομα και πως θα ειναι τα ultra, και αν η γαματη φωτια που μας ειχαν δειξει ηταν με full upgrade του ability whatever.

• Like 1
Δημοσ.

To ψάχνεται ακόμη; αν δεν είχε πέσει downgrade γιατί να μην δείξει τίποτα από τα ultra settings η CD Projekt;

Μόνο καλό θα είχε βγει και περισσότερα sales στην τελική.

Βέβαια μέχρι τον Μάιο έχουμε καιρό οπότε ίσως το κρατάει για το τέλος (το οποίο ελπίζω), θα δείξει.

Δημοσ.

Το ποσοστό που θα μπορεί να παίξει ultra είναι παρα πολύ μικρό οποτε δεν νομίζω ότι τους ενδιαφέρει και παρα πολύ, τώρα άμα εγώ ήμουν ο dev όλα τα video που θα έδειχνα θα ήταν στο ultra, so tbh idk whats up.... :confused:

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ κοιτάω το clipping της κοτσίδας. 
Το ότι υπάρχει διαφορετικό εφέ τελείως (particle count, seriously? :P), το προσπερνώ μέχρι να βγει το game.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...