panther_512 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 H Yennefer είναι ο ένας και μοναδικός έρωτας του Gerald. Η Triss είναι f-buddy. Όλες οι υπόλοιπες είναι περιπετειούλες. 1
noFEARgr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 θα υπαρξει ερωτικο τρίδυμο στο 3 . ολες για χαρη του Γκερατ σφαζονται
Soulseeker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 η Triss εγινε επίσημη και σε μενα στο w2 αλλα απο οτι φαίνεται θα εχει μεγάλο ανταγωνισμό στο 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Έχει κι ένα "λ" μέσα στο όνομα. Εκτός αν θα τον λέμε και "Κέρατ" (χο χο χο ). Κι εγώ για την Yennefer θα πάω, αφού είναι η canon woman του. Σόρρυ Triss, ίσως στο επόμενο playthrough (κι ας την έσωσα κι εγώ στο 2). 1
noFEARgr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Σωστα μπερδευτηκα απο τον τυπο στο Thief . πιστευω μπορει να τις κουμανταρει και τις δυο αυτος
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 It's Garrett btw Μπα Triss και πάλι Triss, η Yennefer είναι πουτανάκι και εκείνη την εποχή ειδικά χωρίς προφυλάξεις....αρκετό mutation έχει υποστεί o Geralt:D 1
Tobajara Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Πάντως στο τελευταίο βιβλίο η Yennefer της το ξέκοψε της Triss, "ό,τι κάνατε κάνατε όσο έλειπα, τώρα που είμαι πίσω κομμένη και αν σε ξαναπιάσω να κοιτάς τον άντρα μου θα στα βγάλω τα μάτια, κατάλαβες τσουλάρα?". Αλλά αμέσως μετά συνέβησαν άλλα γεγονότα που δεν είναι της παρούσης. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Έτσι έτσι, να σφάζονται για τον Λευκό Λύκο
panther_512 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Εγώ πάντως όπως σε όλα τα Witcher μέχρι τώρα, θα κάνω αρκετά playthroughs, ώστε να εξερευνήσω όλες τις επιλογές που προσφέρει το παιχνίδι. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δύσκολοι καιροί για Witchers, αλλά ο Geralt περνάει καλά. 1
Soulseeker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 E ναι. Αν ειναι οπως το w2 τοτε τουλάχιστον 2 playthroughs επιβάλλονται. Δεν θα ξεχασω οταν ενω με την παρεα μου παιζαμε παραλληλα στο τελος δεν μπορουσαμε να συζητησουμε γιατι εγω ειχα παει με τον Roche και οι αλλοι 2 με "τον πως τον λενε" ξωτικο Στην ουσια απο εκεινο το σημειο και μετα παιξαμε διαφορετικο παιχνιδι
kirileman Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ελπίζω να αργήσει λιγάκι το 3, γιατί θέλω να προλάβω να τελειώσω το 2. Από την άλλη, ας βγει και αύριο, να το δοκιμάσουν οι beta testers αρχικά... γκουχου... και να το περιλάβω λίγο αργότερα, όταν θα πέσει στο πισί μου σαν ώριμο φρούτο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δυστυχώς Soulseeker, το 3ο μέρος δεν άλλαζε τόσο, αλλά το ότι η ιστορία πήγαινε ή με την μια εκδοχή (και τα παρακλάδια) ή την άλλη στο 2ο μέρος, είχε φάση. Εγώ πάντως, γενικά με τον Iorveth πάω.
Soulseeker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δυστυχώς Soulseeker, το 3ο μέρος δεν άλλαζε τόσο, αλλά το ότι η ιστορία πήγαινε ή με την μια εκδοχή (και τα παρακλάδια) ή την άλλη στο 2ο μέρος, είχε φάση. Εγώ πάντως, γενικά με τον Iorveth πάω. Ναι εχεις δικιο. Το 2ο μερος ειναι που ειναι ολα διαφορετικα. Παρ'ολα αυτα μεχρι να το ξαναπαιξω δεν ηξερα ποιος ειναι ο δρακος. Οπως επισης δεν δοκιμασα ποτε να σκοτώσω τον Henselt .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα