Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H Yennefer είναι ο ένας και μοναδικός έρωτας του Gerald.

Η Triss είναι f-buddy.

Όλες οι υπόλοιπες είναι περιπετειούλες.

• Like 1
  • Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Έχει κι ένα "λ" μέσα στο όνομα. ;)

Εκτός αν θα τον λέμε και "Κέρατ" (χο χο χο :P).

Κι εγώ για την Yennefer θα πάω, αφού είναι η canon woman του.

Σόρρυ Triss, ίσως στο επόμενο playthrough (κι ας την έσωσα κι εγώ στο 2).

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως στο τελευταίο βιβλίο η Yennefer της το ξέκοψε της Triss, "ό,τι κάνατε κάνατε όσο έλειπα, τώρα που είμαι πίσω κομμένη και αν σε ξαναπιάσω να κοιτάς τον άντρα μου θα στα βγάλω τα μάτια, κατάλαβες τσουλάρα?".

Αλλά αμέσως μετά συνέβησαν άλλα γεγονότα που δεν είναι της παρούσης.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως όπως σε όλα τα Witcher μέχρι τώρα, θα κάνω αρκετά playthroughs, ώστε να εξερευνήσω όλες τις επιλογές που προσφέρει το παιχνίδι.

• Like 1
Δημοσ.

E ναι. Αν ειναι οπως το w2 τοτε τουλάχιστον 2 playthroughs επιβάλλονται. Δεν θα ξεχασω οταν ενω με την παρεα μου παιζαμε παραλληλα  στο τελος δεν μπορουσαμε να συζητησουμε γιατι εγω ειχα παει με τον Roche και οι αλλοι 2 με "τον πως τον λενε" ξωτικο :P Στην ουσια απο εκεινο το σημειο και μετα παιξαμε διαφορετικο παιχνιδι

Δημοσ.

Ελπίζω να αργήσει λιγάκι το 3, γιατί θέλω να προλάβω να τελειώσω το 2. Από την άλλη, ας βγει και αύριο, να το δοκιμάσουν οι beta testers αρχικά... γκουχου... και να το περιλάβω λίγο αργότερα, όταν θα πέσει στο πισί μου σαν ώριμο φρούτο.

• Moderators
Δημοσ.

Δυστυχώς Soulseeker, το 3ο μέρος δεν άλλαζε τόσο, αλλά το ότι η ιστορία πήγαινε ή με την μια εκδοχή (και τα παρακλάδια) ή την άλλη στο 2ο μέρος, είχε φάση. :)

Εγώ πάντως, γενικά με τον Iorveth πάω. :P

Δημοσ.

Δυστυχώς Soulseeker, το 3ο μέρος δεν άλλαζε τόσο, αλλά το ότι η ιστορία πήγαινε ή με την μια εκδοχή (και τα παρακλάδια) ή την άλλη στο 2ο μέρος, είχε φάση. :)

Εγώ πάντως, γενικά με τον Iorveth πάω. :P

Ναι εχεις δικιο. Το 2ο μερος ειναι που ειναι ολα διαφορετικα. Παρ'ολα αυτα μεχρι να το ξαναπαιξω δεν ηξερα ποιος ειναι ο δρακος. Οπως επισης δεν δοκιμασα ποτε να σκοτώσω τον Henselt .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...