Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για εκεί πάμε.

Εγώ από το 2005 που έχω κάνει λογαριασμό, για παιχνίδια μιλάγαμε, αλλά δεν κεντράραμε τόσο στα γραφικά τους, εκτός αν ήταν το Crysis. Τώρα αν είμαστε του στυλ "δεν είναι για παιχνίδια το Insomnia" την στιγμή που το section λέγεται PC Games, ε, τότε κάτι κάνω λάθος που "μένω" εδώ.

Δεν ασχολούμαι με το console section, οπότε ό,τι και να μου λέτε για εκείνο, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Τέσπα, θα ασχοληθώ με τις λίστες μου.

Καλα και για τοτε που λες,ειδικα πριν το 2005 εχε χαρη που υπηρχε ο Βασιλιας των κονσολων που το λεγανε Ps2 και το βαρος επεφτε 100% στα παιχνιδια. Μετα απο αυτο η ολη βιομηχανια του gaming πηγε κατα διαολου με αποκορυφωμα βεβαια αυτα που ζουμε τωρα,που το μονο καλο που εχουν για το Pc gaming ειναι οτι εχουμε πιο πολλα Multiplatform για το Pc απο ποτε.

Για το παραπανω που εγραψα οτι το Insomnia δεν ειναι για παιχνιδια εννοω οτι δεν ασχολειται αποκλειστικα με παιχνιδια και Reviews οπως αλλα ξενα γνωστα Sites τυπου Gamespot,Ign,Destructoid,GiantBomb .

βασικα θα ηθελα να ρωτησω ορισμενους ( δεν αναφερομαι στον οροκου σακι που ενταξει το ατομο ειναι περιπτωση ) δεν βαριεστε να παιζετε ενα παιχνιδι μονο για τα γραφικα του ; δεν το λεω με ειρωνια πραγματικα ρωταω. Εβαλα το ryse τις προαλες με την αγορα καινουργιας καρτας και οκ  πολυ ομορφο οπτικα αλλα στην μια ωρα ειχε φαει unistall καθως ηταν τελειως ριχο. Θα προτιμουσατε ενα παιχνιδι τελειως ουααου γραφικα και να ηταν τελειως ριχο , απο οτι ενα με ωραιo gameplay και καπως χειροτερα γραφικα ;

Προσωπικα το μονο που θελω ειναι να ειναι καλοσχεδιασμενα τα προσωπα των χαρακτηρων και γενικα το περιβαλον να εχει ατμοσφαιρα. Πχ δεν εχουν πολλα παιχνιδι την ατμοσφαιρα του τελευταιου bioshock  . Ειναι κατι το φοβερο χωρις να ειναι τεχνικα κατι ιδιαιτερο. χιλες φορες καλη ατμοσφαιρα και καλο gameplay και ο βραχος ας εχει καμια θολουρα 2013-03-30_00018.jpg

Δεν καταλαβες. Οταν εγω και ολοι εμεις που λεμε δωστε βαση στα γραφικα,δεν εννοουμε να βλεπεις και το νυχι οπως πχ στην πιο πισω φωτογραφικα αλλα γραφικα που να δενουν περισσοτερο με το περιβαλλον και την ατμοσφαιρα.

Κλασσικοτατο παραδειγμα γραφικων ειναι το Resident Evil Remake οταν πρωτοβγηκε σε σχεση με το αρχικο Resident Evil αλλα και αυτα που βγηκαν μετα,ή πχ το Legend of Zelda Windwaker που επειδη χρησιμοποιει πολυ ωραια και δενουν με τον ολο κοσμο τα Cell Shaded γραφικα ακομα και μετα απο τοσα χρονια δειχνει πανεμορφο.

Αλλωστε δεν νομιζω εγω προσωπικα να εχω κατσει ποτε να αναλυσω βραχια,αν φενονται τα σκαθαρια μεσα στα λουλουδια κλπ γιατι οντως τοσο πολυ και εγω δεν τα σκαλιζω :P Και για το Witcher 3 εγω προσωπικα το μονο που θελω ειναι να μην φαει αρχικα αλλο Delay και επισης να μην εχει χοντρα θεματα,οπως μας εχουν συνηθισει τωρα τελευταια με Unity,Dying Light,Crew κλπ.

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα το θεμα ειναι σε τι το τρεχει η πλειοψηφια. Η εταιρια θα κοιταξει να ικανοποιησει το 10 % λεω γω που τα σκαει σε 400αρες gpu η στο υπολοιπο 90% ; Σου λεει εχεις titan z ? ωραια θα το παιζεις στα ultra μας 60 fps αλλα μην περιμενεις να καθησουμε να φτιαξουμε ενα ''καινουργιο'' οπτικα παιχνιδι για σενα γιατι πρεπει να δουμε να το παιζει η πλειοψηφια. 

Στο unity συγκεκριμενα εχεις απο πισω μια μαμα Ubisoft που σου λεει πρεπει να βγαλω τοσα κερδη αυτον τον χρονο βγαζεις το παιχνιδι τωρα εχεις δεν εχεις τελειωσει . Η cd project ειναι η ιδια ο παραγωγος η ιδια και ο δημιουργους . Αν καταφερουν να ''παντρεψουν'' το Open world με τα προηγουμενα παιχνιδια θα μιλαμε οχι για goty αλλα για παιχνιδι 10ετιας 

• Like 1
Δημοσ.

Όλους πρέπει να τους ικανοποιεί, γι' αυτό και υπάρχουν τα Low, Medium, High, Ultra settings. Αλλιώς να βγαίνουν και στο PC όπως στις κονσόλες με στάνταρ ρυθμίσεις, οι οποίες ρυθμίσεις έτσι και αλλιώς στα τελευταία console ports, υπάρχουν έτσι για το γαμώτο. Διαφορές γελοίες(Μεταξύ των settings) σε σχέση με τα παλιότερα παιχνίδια που το έβαζες Medium και έβλεπες ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά στο Ultra μάζευες τα σαγόνια απ' το πάτωμα. Τα 'χουμε πει πολλές φορές αυτά, αλλά αν οι εταιρείες δεν φάνε κράξιμο για αυτές τις συμπεριφορές, θα συνεχίσουν τα ίδια και χειρότερα.

• Like 2
Δημοσ.

Θα γινω γραφικος αλλα γιαυτο που λες φταινε οι κονσολες . Δεν μπορει ο δημιουργους να καθησει να φτιαξει 2 διαφορετικα παιχνιδια . Εκτος αν το βγαλει το παιχνιδι σε 10 χρονια . Ουτε μπορουμε να κατηγορησουμε που δεν το βγαζει μονο στο Pc καθως λογικο ειναι να κοιταει το κερδος. Οσο υπαρχουν κλειστες κονσολες του στιλ one και ps4 δεν θα αλλαξει κατι. Ελπιζω τωρα με τα steam machines να αρχιζει να αλλαζει το σκηνικο σιγα σιγα  

• Like 1
Δημοσ.

Τι πάει να πει φταίνε οι κονσόλες ; Πόσο δύσκολο είναι να το φτιάξεις το παιχνίδι με Lead Platform το PC(Μιλάω γι' αυτά που είναι για Ps4/Xbox One/PC που όλα είναι X86) και απλά να ρίξεις τα γραφικά στις κονσόλες. Βάλε το PC στο Ultra να δείχνει άντε γεια με φοβερή ανάλυση στις υφές(Λέω παράδειγμα) και βάλε τις κονσόλες σε Medium/High μίξη ξέρω 'γω. Δεν το κάνουν γιατί θα χάσουν πωλήσεις από τις κονσόλες και καλά, και πρέπει εγώ με την GPU των 500 ευρώ να βλέπω τα ίδια με το Ps4 που φοράει GPU των 80 ευρώ. Άρα φταίνε οι developers και όχι οι κονσόλες διότι έτσι είπαν πολλές φορές οι devs (BF3 τότε θυμάμαι) και τελικά πετάξαν δικαιολογίες του τύπου ''Δεν προλαβαίνουμε και θα πρέπει να έχουμε το Ps3 ως Lead Platform'' κλπ κλπ.

• Like 4
Δημοσ.

Θα γινω γραφικος αλλα γιαυτο που λες φταινε οι κονσολες . Δεν μπορει ο δημιουργους να καθησει να φτιαξει 2 διαφορετικα παιχνιδια . Εκτος αν το βγαλει το παιχνιδι σε 10 χρονια . Ουτε μπορουμε να κατηγορησουμε που δεν το βγαζει μονο στο Pc καθως λογικο ειναι να κοιταει το κερδος. Οσο υπαρχουν κλειστες κονσολες του στιλ one και ps4 δεν θα αλλαξει κατι. Ελπιζω τωρα με τα steam machines να αρχιζει να αλλαζει το σκηνικο σιγα σιγα  

Να σου θυμισω οπως ειπα και στον Psycho,πιο παλια το φιασκο και το κραξιμο που εφαγε το μεγαθηριο που την λενε EA επειδη εβγαλε το Mass Effect 3 χωρις υποστηριξη για Gamepad γιατι λεει δεν ειχε χρονο και χρημα.Και μιλαμε για ποια για την EA που ουτως ή αλλως το παιχνιδι ηταν που ηταν Console Port δεν μπορουσαν πχ να το εβγαζαν μετα απο ενα μηνα με υποστηριξη για gamepad.

Γιαυτο λενε μερικοι ανθρωποι,θελετε να τιμωρησετε τις εταιριες μιληστε με το πορτοφολι σας και οχι απλα κραζοντας πισω απο ενα Keyboard.

Για το Witcher 3 οτι και να γραφτει το σιγουρο ειναι οτι το παιχνιδακι θα το παιξουμε ειδικα μιας και το 2 ηταν τοσο καλο.Τωρα τα αλλα για τα γραφικα κλπ ειναι κουβεντα να γινεται μεχρι να βγει το παιχνιδι,παιχνιδι το οποιο αν δεν ειχε φαει Delay θα το ειχαμε παιξει ηδη και θα μιλαγαμε για αυτο....

• Moderators
Δημοσ.

Να σου θυμισω οπως ειπα και στον Psycho,πιο παλια το φιασκο και το κραξιμο που εφαγε το μεγαθηριο που την λενε EA επειδη εβγαλε το Mass Effect 3 χωρις υποστηριξη για Gamepad γιατι λεει δεν ειχε χρονο και χρημα.Και μιλαμε για ποια για την EA που ουτως ή αλλως το παιχνιδι ηταν που ηταν Console Port δεν μπορουσαν πχ να το εβγαζαν μετα απο ενα μηνα με υποστηριξη για gamepad.

Όπως επίσης, σενάριο που δεν άλλαξε, παρ' όλο ότι έγινε leaked νωρίς, απλά βάζοντας τον Javik από κεντρικό χαρακτήρα σε DLC.

Μικρό αντίκτυπο στο τέλος από πολλούς στρατούς που βλέπαμε λίγο, ενώ μπορούσε να γίνει σαν το Dragon Age: Inquisition και να τους καλείς ξεχωριστά.

"Artistic integrity" με ότι αυτό συνεπαγόταν (κοινώς η ασπίδα που είχε ο Ηudson για ό,τι είχε υποσχεθεί και τελικά δεν μπήκε στο παιχνίδ, υπάρχουν άπειρα topics περί αυτού στο BioWare forum).

Αλλαγή μουσικής από τον Jack Wall που έκανε πολύ καλή δουλειά σε ME1-2, βάζοντας τον "Requiem for a dream" Clint Mansell που έκανε, αν όχι μόνο, τότε κυρίως το "Leaving Earth".

Και πολλά άλλα που έχουν ειπωθεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι που έδειξε ότι ήταν rushed, τουλάχιστον όχι τόσο όσο το Dragon Age 2 με τα κλωνοlevels.

Πάλι καλά που έβγαλαν το Extended Cut και το Citadel DLC, για να έχουμε μια κατάληξη με το πρώτο και μπόλικο fanservice με το δεύτερο.

Αν το πάμε συγκεκριμένα για PC, ακόμα περιμένουμε τα 60 fps (ναι, εκεί θα πω για γραφικά, μιας και μας το είχαν πει ότι μπορεί να γίνει), για το Need for Speed: Rivals, αλλά όπως γίνεται με κάθε NFS πια, ζήτημα να δούμε 2 patches και μετά το ξεχνάει η ΕΑ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι και για το αν το παιχνιδι τρεχει σωστα οπως λες,πως ακριβως θες να το ξερουμε οταν δεν εχει βγει καλα καλα???Να βγαζουμε υποθεσεις απο το κεφαλι μας???

Και για τα αλλα που λες πως ακριβως θες να σχολιασουμε πχ για το Talent/skill Tree,weapon crafting,story κλπ απο τα ελαχιστα gameplay video που εχουμε δει που πιο πολυ τοπια δειχνουν παρα κατι ουσιωδες???

Ενα αλλο πχ που χρηζει κουβεντας ειναι και οι επιλογες που κανεις και τι αντικτυπο εχουν,αλλο ενα πραγμα που πρεπει παλι να βγει το παιχνιδι να το παιξουμε για να εχουμε γνωμη να μιλησουμε. Και η λιστα μεγαλωνει...

Οσο για αυτο που γραφεις για τις κονσολες εισαι σοβαρος???Θα παω εγω σαν Pc gamer να γραφω για αναλυσεις,Frames κλπ στις κονσολες που ειναι ολα κλειδωμενα????Το μονο που θα κερδιζα αν το εκανα αυτο ειναι δικαιολογημενα Ban απο τον Moderator γιατι και εκτως θεματος θα ημουν(μιας και μιλαμε για το Playstation 4 forum) και θα γινοταν ενα απο τα γνωστα Vs θεματα μεταξυ κονσολας και PC master Race......

Σκεφτειτε λιγακι αυτα που γραφετε.....

Και οπως εχω ξαναπει αν δεν σας αρεσουν αυτα που γραφουμε εμεις οι 5-10 που ειμαστε στο Insomnia(γιατι το Insomnia δεν ειναι gaming forum και δεν μαζευει πολυ κοσμο,ή οι περισσοτεροι ασχολουνται με τα Mmo,τις mob ες και τα Fps παιχνιδια λογω Multiplayer) πηγαινετε σε αλλα Site να σχολιασετε αυτα που θελετε.Αλλα πιο ειναι το αστειο οτι και σε αλλα Sites τα ιδια γραφουν,και μαλιστα οσο πιο μεγαλο ειναι ενα Site πχ τα γνωστα ξενα τυπου Ign,τοσο πιο πολλα σχολια για τα γραφικα και κοντρες και Vs βλεπεις.

Παράγραφος1) Συμφωνω, δεν μπορεις να ξερεις απο την στιγμη που δεν εχει κυκλοφορησει αλλα ολα τα αλλα που σχολιαζουμε για γραφικα τα ξερουμε σιγουρα; Υποθεσεις δεν κανετε και εκει; Ακομα δεν ειμαστε σιγουροι τι settings εχουν στα video που βλεπουμε και μιλαμε frames; Για τα αλλα θεματα επισης συμφωνω οτι δεν μπορουμε να πουμε πολλα αλλα μηπως θα ηταν προτιμοτερο να ψαχνουμε/σχολιαζουμε οποιδηποτε ειδηση εχει σχεση με ολα αυτα;. Επισης θεωρω οτι ολοι σε αυτο το topic συμμετέχουμε επειδη ειμαστε fan της σειρας και λογικα των RPG. Δεν θα ειχε πιο πολυ ενδιαφέρον να συζητησουμε εστω και θεωρητικα για τα skill tree πχ; . Και εγω στο παρελθον και ενας φιλος παραπανω μιλησε γι αυτο το θεμα αλλα προσπεράστηκε

Παράγραφος2&3) Προφανως και δεν μπορεις να πας να τους μιλησεις γι αυτα. Αλλα μην λες να παμε εκει απο την στιγμη που το νο1 Promotion των κονσολων ηταν ανεκαθεν τα ποσο μαματα γραφικα εχει ο ταδε κραχτης τιτλος. Θεωρητικα θα μπορουσα να λεω και εγω "πηγαιντε στα ξενα forums που μιλανε αναλυτικα για θεματα γραφικων και σφαζονται ολη μερα". Καλυτερα ειναι που το forum εδω δεν ειναι καθαρα gaming γιατι συνηθως αυτα ειναι τα χειροτερα.

Γενικα μιλωντας δεν διαφωνω σε μεγαλο βαθμο πχ με τον Psycho_Warhead αλλα τα αλλα στραβα των παιχνδιων/εταιρειών δεν χρειαζετε να τα φερνουμε εδω ,προς το παρον, απο την στιγμη που δεν εχουμε δει στο παρελθον κατι αρνητικο απο την συγκεκριμενη εταιρεια. 

Επισης το θεμα παλαιοτητας εδω ειναι λιγο χαζο. Εγω πρακτικα ειμαι γραμμένος απο το 2008 και εχω πολυ λιγα ποστς αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να σχολιαζω και να πηγαινω αλλου επειδη εσεις αντικειμενικα συμμετέχετε περισσοτερο.Απλα σαν gamer απο την εποχη της Amiga και σαν RPGας απο την εποχη των Baldur's κτλ δεν εχω μαθει να ασχολουμε τοσο πολυ με ενα τομεα που ειναι σημαντικός μεν αλλα οχι και το νο1

Αλλα ας κανω την αρχη αφου το λετε και  εν μερη δεν εχετε αδικο:

1)Γενικα πως σας φενεται το open world θεμα; Σιγουρα αυξανει κατα πολυ την διαρκεια του παιχνιδιου αλλα ελπιζω να μην κανουν το λαθος οπως τα oblivion που οσο ανεβες lvl ανέβαιναν και τα τερατα.Θεωρω οτι πρεπει να φαίνεται ξεκαθαρα η "αναβάθμιση" του Gerrald σε σχεση με οποιονδήποτε εχθρο εκτος καποιον σημαντικων bosses.Στα προηγουμενα δεν υπηρχε τετοιο θεμα. Οσο ανεβαινες εσφαζες ποιο ευκολα. Ελπιζω και τωρα να μεινει ετσι. Επίσης υποθέτω οτι αναγκαστικά θα αρχίζεις απο lvl1; 

2)Εχουμε καποιο info εστω και σαν φημη αν τα skill tree θα εχουν σημαντικη διαφορα; Στο 2 στην πραξη αν ακολουθουσες το swordplay path δεν ειχες κανενα λογο να παρεις κατι απο τα αλλα εκτος απο μερικα συγκεκριμενα που σου εδιναν καποιο boost στα potion ή στο health πχ. Πρεπει να εχεις κινητρο να παιζεις και αλλιως. Επισης νομιζω οτι το alchemy κομματι ηταν καλυτερο στο 1

Επεξ/σία από Soulseeker
Δημοσ.

Παιδια το οτι η συζητηση εστιαζεται πανω στα γραφικα δε σημαινει πως το Witcher θα το παιξουμε μονο για τα γραφικα του αλιμονο

Ωστοσο το θεμα με τα downgrades ειναι hot topic,διοτι ειναι ενα καινουριο και εξαπατητικο marketing tool για να ανεβαζουν το hype του παιχνιδιου,να χτυπανε κοκκινο τα pre-orders και μετα να το κανουν downgrade για να τρεξουν στις αθλιες κονσολες και κατ'επεκταση η διαφορα απο PC να μικραινει ολο και περισσοτερο

Για μενα το Witcher 3 θα ναι game of the year ειτε με τα downgraded γραφικα,ειτε με τα original...ωστοσο το γεγονος οτι με "εξαπατησαν" την περιοδο πριν το release με τα gameplay trailers που καμια σχεση δεν ειχαν με την πραγματικοτητα,μου δειχνει πως δε με σεβονται καταρχην (βλεπε Dark Souls 2,Watch Dogs)

η CD Project μεχρι στιγμης  ειναι η πιο gamer-friendly εταιρια και δεν με εχει απογοητευσει ποτε,ωστοσο αυτη την φορα δεν εχω καλη προαισθηση....Ας ελπισουμε πως τα "downgraded" videos ειναι απλα ενα κολπο για να μην απογοητευτουν οι κονσολαδες με τις επιδοσεις των μετριων hardware τους και πως τα Ultra settings στο PC θα φαινονται οπως τα πρωτα trailer που χαν δειξει...

Επαναλαμβανω πως το Witcher θα το απολαυσω μεχρι τελικης πτωσεως δεν τιθεται θεμα,ωστοσο αν στο final product στο PC υπαρξει downgrade για μενα θα ναι χτυπημα κατω απτη ζωνη απτην CD Project

• Like 2
Δημοσ.

Παράγραφος1) Συμφωνω, δεν μπορεις να ξερεις απο την στιγμη που δεν εχει κυκλοφορησει αλλα ολα τα αλλα που σχολιαζουμε για γραφικα τα ξερουμε σιγουρα; Υποθεσεις δεν κανετε και εκει; Ακομα δεν ειμαστε σιγουροι τι settings εχουν στα video που βλεπουμε και μιλαμε frames; Για τα αλλα θεματα επισης συμφωνω οτι δεν μπορουμε να πουμε πολλα αλλα μηπως θα ηταν προτιμοτερο να ψαχνουμε/σχολιαζουμε οποιδηποτε ειδηση εχει σχεση με ολα αυτα;. Επισης θεωρω οτι ολοι σε αυτο το topic συμμετουχουμε επειδη ειμαστε fan της σειρας και λογικα των RPG. Δεν θα ειχε πιο πολυ ενδιαφέρον να συζητησουμε εστω και θεωρητικα για τα skill tree πχ; . Και εγω στο παρελθον και ενας φιλος παραπανω μιλησε γι αυτο το θεμα αλλα προσπεράστηκε

Παράγραφος2&3) Προφανως και δεν μπορεις να πας να τους μιλησεις γι αυτα. Αλλα μην λες να παμε εκει απο την στιγμη που το νο1 Promotion των κονσολων ηταν ανεκαθεν τα ποσο μαματα γραφικα εχει ο ταδε κραχτης τιτλος. Θεωρητικα θα μπορουσα να λεω και εγω "πηγαιντε στα ξενα forums που μιλανε αναλυτικα για θεματα γραφικων και σφαζονται ολη μερα". Καλυτερα ειναι που το forum εδω δεν ειναι καθαρα gaming γιατι συνηθως αυτα ειναι τα χειροτερα.

Γενικα μιλωντας δεν διαφωνω σε μεγαλο βαθμο πχ με τον Psycho_Warhead αλλα τα αλλα στραβα των παιχνδιων/εταιρειών δεν χρειαζετε να τα φερνουμε εδω ,προς το παρον, απο την στιγμη που δεν εχουμε δει στο παρελθον κατι αρνητικο απο την συγκεκριμενη εταιρεια. 

Επισης το θεμα παλαιοτητας εδω ειναι λιγο χαζο. Εγω πρακτικα ειμαι γραμμένος απο το 2008 και εχω πολυ λιγα ποστς αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να σχολιαζω και να πηγαινω αλλου επειδη εσεις αντικειμενικα συμμετέχετε περισσοτερο.Απλα σαν gamer απο την εποχη της Amiga και σαν RPGας απο την εποχη των Baldur's κτλ δεν εχω μαθει να ασχολουμε τοσο πολυ με ενα τομεα που ειναι σημαντικός μεν αλλα οχι και το νο1

Αλλα ας κανω την αρχη αφου το λετε και  εν μερη δεν εχετε αδικο:

1)Γενικα πως σας φενεται το open world θεμα; Σιγουρα αυξανει κατα πολυ την διαρκεια του παιχνιδιου αλλα ελπιζω να μην κανουν το λαθος οπως τα oblivion που οσο ανεβες lvl ανέβαιναν και τα τερατα.Θεωρω οτι πρεπει να φαίνεται ξεκαθαρα η "αναβάθμιση" του Gerrald σε σχεση με οποιονδήποτε εχθρο εκτος καποιον σημαντικων bosses.Στα προηγουμενα δεν υπηρχε τετοιο θεμα. Οσο ανεβαινες εσφαζες ποιο ευκολα. Ελπιζω και τωρα να μεινει ετσι. Επίσης υποθέτω οτι αναγκαστικά θα αρχίζεις απο lvl1; 

2)Εχουμε καποιο info εστω και σαν φημη αν τα skill tree θα εχουν σημαντικη διαφορα; Στο 2 στην πραξη αν ακολουθουσες το swordplay path δεν ειχες κανενα λογο να παρεις κατι απο τα αλλα εκτος απο μερικα συγκεκριμενα που σου εδιναν καποιο boost στα potion ή στο health πχ. Πρεπει να εχεις κινητρο να παιζεις και αλλιως. Επισης νομιζω οτι το alchemy κομματι ηταν καλυτερο στο 1

Δεν καταλαβες.Εγω οταν εγραψα πηγαινετε στο αντιστοιχο θεμα με τις κονσολες το εγραψα γιατι εδω σε μας στο Pc οι περισσοτεροι αφιερωνουν ουτως ή αλλως περισσοτερο χρονο στα Moba(δειτε ποσες σελιδες εχει φτασει το League και η Dota 2)στα Mmo και συγκεκριμενα το Wow που ξεπερασε τις 1000σελιδες,στα Multiplayer παιχνιδια οπως BF ή CoD,και σε ποδοσφαιρακια(αλιμονο αλλωστε στην Ελλαδα ειμαστε)πχ Pro,Fifa και Manager,αντε και κανα Diablo με την παρεα.

Κοινως για την Ελληνικη μαζα που ασχολειται περισσοτερο με τα παραπανω,δεν θα μπουν καν σχολιασουν ουτε για τα γραφικα του παιχνιδιου,θα το παιξουν ενα Playthrough θα πουν και ενα(ειχε γαματα γραφικα μεχρι και Studio με ιεροδουλες,γιατι μονο αυτα κυριως θα τους μεινουν )και παπαλα το παιχνιδι.Λιγοι ειναι παντα αυτοι στα Ελληνικα Forum που ασχολουνται με παιχνιδια εκτως των παραπανω που ανεφερα(δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι ειμαστε χωρα αποκλειστικα του Playstation και παιχνιδιων απο το θειο).

Στις κονσολες παλι,υπαρχει μεγαλυτερη συμμετοχη ατομων στα παιχνιδια μιας και μιλανε κυριως στο κεντρικο topic και επισης δεν εχουν και τα παραπανω παιχνιδια να τραβανε ολο το ενδιαφερον,εκτως απο τα ποδοσφαιρακια και το GT. Βεβαια οπως αναφερθηκε,επειδη δεν εχει βγει και τιποτα αξιολογο τον 1.5χρονο περιπου κυκλοφοριας του Ps4 γιαυτο και το εχουν ριξει στα γραφικα και τις αναλυσεις(εξου και τα Vs topics για αναλυση και Fps).

Αφηνω λοιπον αυτα τα παραπανω και παω σε αυτα που ρωτας για το παιχνιδι.

1)Παρολο την οποια κουβεντα καναμε γυρω απο τα γραφικα,πετρες,λουλουδια κλπ εμενα ανεκαθες μου αρεσε ο κοσμος του Witcher και απο τα λιγα Video στα ιδια και λιγο καλυτερα επιπεδα φενεται να ειναι και στο 3(δεν ξερω μονο επειδη βλεπω και αλογο μεσα αν θα βαλουν τελικα Fast Travel,Fast path ή οπως θα λεγεται για τις περιοχες που ηδη εχεις εξερευνησει)

Ελπιζω να υπαρχουν πολλα Side Quests τα οποια να μην ειναι ομως ολα επαναλβανομενα γρηγορα,να υπαρχει μια μικρη σχετικα ποικιλια.

Οσο για αυτο που λες,σαν Rpg αν μεταφερεται το save που εχεις απο το Witcher 2 υπαρχει μια λογικη να ξεκινας παραπανω απο Lvl 1,αλλιως αναγκαστικα απο Lvl 1 αναλογα πως το εχουν φτιαξει και το ολο συστημα με τα Upgrades κλπ.

Επισης για αυτο που λες θελω να δω και με τα οπλα τι θα παιζει,πχ Craft,Enchant κλπ

Ενα αρθρο που βρηκα που εχει αρκετα πραγματα μαζεμενα ειναι το

http://www.gamepressure.com/e.asp?ID=4

Δεν ξερω βεβαια αν ολα απο αυτα που γραφει ισχυουν ή θα ισχυουν αλλα αν ισχυουν τα περισσοτερα πχ σου εχει μια πληρη εικονα του τι να περιμενουμε απο το παιχνιδι 

Δημοσ.

Η CDPR δεν θα απογοητεύσει, ακούνε τους fans τους. Ίσως είναι καλό που δεν είναι μεγάλη εταιρεία σαν την Ubisoft/EA και δεν βλέπουν απλά νούμερα(Κέρδη). Μέτα από τόσα delays θα είναι πολύ ικανοποιητικό το αποτέλεσμα γενικότερα(Θέλω να πιστεύω). Αυτό που θέλω είναι να έχει βγει και το Xbox One Wireless για PC ως τότε να παιχτεί μ' αυτό. Το gameplay του δείχνει να συμπαθεί το gamepad περισσότερο από το keyboard/mouse(Και ας είμαι της άποψης ότι third-person = gamepad). Θα έπρεπε να είναι στυλ WoW για να πεις ότι θα 'ναι προτιμότερο με mouse/keyboard, αλλά αυτό είναι η δικιά μου άποψη.

Πάντως και μόνο που λένε DRM-Free από την πρώτη μέρα(Δηλαδή ουσιαστικά σου λένε, όποιος θέλει μας στηρίζει χωρίς να τον εμποδίσουμε στην πειρατική έκδοση) αξίζουν μέχρι και το τελευταίο cent.

• Like 1
Δημοσ.

Ε τώρα, ποιός θα αγοράσει αυτές τις κάρτες, καλήτερα να περιμένεις τις επόμενες.

Οι οποιες εχεις πληροφοριες για το ποτε θα βγουν??

Δημοσ.

Να μοιραστώ κι εγώ κάτι άσχετο:

Βλέπω τελευταία όταν έχω όρεξη έναν τυπά στου youtube να παίζει W1 blind και σε κάποια φάση πετάγεται ειδοποίηση "journal update: information about The Wild Hunt" ή κάπως έτσι τέλος πάντων, ανατριχίλα τελείως.

Αυτό, συνεχίστε. :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...