Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνω σε ολα με τον Hellraiser! Τι να το κανεις το gameplay αμα δεν εχει γραφικα που να μην εχουν καμια απολυτως διαφορα απο την πραγματικοτητα? Αν δεν εχει γραφικα που να δειχνουν του τι μπορει να κανει ενα high pc? Απαιτω να μας δωσουν τα καλυτερα γραφικα που μπορει να αποδωσει το καλυτερο pc που υπαρχει.

Το καταφεραν με το witcher 2 που επρεπε να εχεις high end για να το τρεξεις ultra ε ας κανουν το ιδιο και για το 3 δεν ειναι δυσκολο.

• Like 1
  • Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω αν δεν φτιαξουν τις κοτρωνες και τις πανοπλιες θα ζητησω τα λεφτα μου πισω!Πραγματα οπως πλοκη,gameplay,μεγεθος παιχνιδιου κτλ με αφηνουν παγερα αδιαφορο ποσο μαλλον σε ενα rpg που δεν εχουν ετσι και αλλιως καμμια απολυτως αξια!!!

Περιμενω και την ολοκαινουρια καρτα γραφικων μου των 10000 ευρω και θελω οταν παταω pause και ζουμαρω στα κοτρωνια να μην λειπει ουτε ενα pixel!!!

Ακουτε βρωμοΠολωνοι;

Λες και γράφει ο Τιτανοfighter..  :P

Δημοσ.

Συμφωνω σε ολα με τον Hellraiser! Τι να το κανεις το gameplay αμα δεν εχει γραφικα που να μην εχουν καμια απολυτως διαφορα απο την πραγματικοτητα? Αν δεν εχει γραφικα που να δειχνουν του τι μπορει να κανει ενα high pc? Απαιτω να μας δωσουν τα καλυτερα γραφικα που μπορει να αποδωσει το καλυτερο pc που υπαρχει.

Το καταφεραν με το witcher 2 που επρεπε να εχεις high end για να το τρεξεις ultra ε ας κανουν το ιδιο και για το 3 δεν ειναι δυσκολο.

Φαντάζομαι δεν κατάλαβες την ειρωνεια στο post που έκανες παράθεση,

Δημοσ.

Εσεις που κοροιδευετε αυτα που γραφουμε για τα γραφικα πειτε μου σας παρακαλω τι γνωμη μπορουμε να εχουμε για το gameplay,το Story,το Inventory κλπ απο τα λιγα gameplay video που εχουν ανεβασει τα οποια πιο πολυ θυμιζουν το Witcher 2???

Αλλωστε και η περισσοτερη κουβεντα γυρω απο τον οπτικο τομεα γινεται και στα Site του εξωτερικου απο τους ενδιαφερομενους αγοραστες και υπηρξε αλλωστε και αναλογη απαντηση απο την εταιρια οτι μονο σε μια πλατφορα δουλεψε(προφανως σε κονσολες)κυριως λογω χρονου.

Οποιος δεν θελει να κουβεντιασει λοιπον πανω στα γραφικα,στις ρυθμισεις κλπ(που ειναι αλλωστε και το μονο που μπορεις να κουβεντιασεις μεχρι να βγει το παιχνιδι εκτως αν καποιοι εχουν διαβασει τα βιβλια και μιλησουν για το Story) μπορει να παει στην ενοτητα των κονσολων που εκει θελουν δεν θελουν θα παρουν οτι ακριβως τους δωσει η εταιρια σε ρυθμισεις πχ αναλυση και Frames.(αλλα ξεχασα οτι στις κονσολες κυριως μιλανε μονο στο κεντρικο Forum....)

Εδω λοιπον στο Pc που εχουμε την δυνατοτητα και επιλογη για διαφορετικες ρυθμισεις κλπ ειναι λογικο να γραφουμε καποιοι οτι γραφουμε,και αλλωστε η ιδια η εταιρια με βαση τις προτεινομενες ρυθμισεις που εδωσε(οι οποιες ειναι και οι υψηλοτερες αυτη την στιγμη σε παιχνιδι απο εταιρια βλεπε R9 290)οποιος θελει μπορει να κουβεντιασει πανω σε αυτο,αλλιως μπορει ειτε να μην συμμετεχει καθολου αφου δεν του αρεσουν αυτα που διαβαζει,ειτε να περιμενει να βγει πρωτα το παιχνιδι.

• Moderators
Δημοσ.

Το κακό γενικά σε πολλά topics τελευταία, είναι ότι 90% των posts είναι για τα γραφικά και τα bugs (ok εκεί, γιατί αν δεν μπορείς να παίξεις, υπάρχει θέμα) και πόσο downgrade ή ξέρω 'γω έχει πέσει και 10% (και αν) για το παιχνίδι και πόσο καλό είναι σε όλα τα υπόλοιπα σημεία.

ΥΓ. Και όταν αναφέρεται το στόρυ, πέφτει χωρίς spoilers τελευταία από διαφόρους. -_-

• Like 2
Δημοσ.

Εδώ οι κονσολάδες και ασχολούνται περισσότερο με την ανάλυση και το frame-rate(Πλέον), στο PC είναι και λογικό πιο πολύ εξαιτίας των άθλιων port.

• Like 1
Δημοσ.

@Fulgore αυτο που δεν καταλαβαίνεις/ενετε ειναι οτι αλλο μιλαω και για τα γραφικα και αλλο κατα 90% μονο γι αυτο.

Ο σχολιασμος ,κατα την γνωμη μου, των γραφικων θα επρεπε να περιοριζεται στο αν μας αρεσει αυτο που βλεπουμε ή οχι απο τα video,εικονες που κυκλοφορούν και κατα ποσο θα παιζει ικανοποιητικα απο κάποια καρτα και πανω. Και οταν λεμε ικανοποιητικα εννουμε να το βαζεις πχ στο medium και να μην πηγαινει σπαστά. Απο την στιγμη που το παιχνιδι δεν κολαει στα @@ μας ποσά frames κτλ εχουμε.

Οτι και καρτα να ειχα εμενα με νοιαζει να τρέχει χωρις προβλήματα το παιχνιδι οχι ποσα frames εχω και αν φαίνονται οι ραφες στην στολη του ταδε. Οκ αν μπορώ να εχω και αυτά δεν θα πω οχι, αλλα δεν ειναι αυτοσκοπός. Δεν μας νοιαζει αν ο ταδε επειδη εσκασε 500€ για την καρτα του θεωρει οτι επρεπε το παιχνιδι  να του προσφέρει περισσοτερα. Νομιζω χάνουμε το νόημα

Οσο γι αυτο που γραφεις συνεχεια σαν επιχείρημα οτι "πατε να σχολιάσετε στις κονσολες"... sorry αλλα μαλλον εσυ πρεπει να πας εκει μιας και τους κονσολαδες ανεκαθεν ενοιαζαν μονο τα γραφικα (ασχετως αν παιρνουν οτι τους δινουν).1ον γιατι η πλειοψηφια ειναι μικροτερης ηλικιας και μονο απο αυτο εντυπωσιάζονται και 2ον οι κυριοτερες κατηγοριες παιχνιδιων και κραχτες των κονσολων εχουν τα γραφικα σαν τον βασικοτερο παραγοντα για να πουλησουν.

Edit: Και ολα αυτα ενω μιλαμε για ενα παιχνιδι που και τα ιδια γραφικα να εχει με το w2 παλι θα θεωρούνται ωραια.

• Like 1
Δημοσ.

@Fulgore αυτο που δεν καταλαβαίνεις/ενετε ειναι οτι αλλο μιλαω και για τα γραφικα και αλλο κατα 90% μονο γι αυτο.

Ο σχολιασμος ,κατα την γνωμη μου, των γραφικων θα επρεπε να περιοριζεται στο αν μας αρεσει αυτο που βλεπουμε ή οχι απο τα video,εικονες που κυκλοφορούν και κατα ποσο θα παιζει ικανοποιητικα απο κάποια καρτα και πανω. Και οταν λεμε ικανοποιητικα εννουμε να το βαζεις πχ στο medium και να μην πηγαινει σπαστά. Απο την στιγμη που το παιχνιδι δεν κολαει στα @@ μας ποσο frames κτλ εχουμε.

Οτι και καρτα να ειχα εμενα με νοιαζει να τρεχει χωρις προβληματα το παιχνιδι οχι ποσα frames εχω και αν φαίνονται οι ραφες στην στολη του ταδε. Οκ αν μπορώ να εχω και αυτά δεν θα πω οχι, αλλα δεν ειναι αυτοσκοπός. Δεν μας νοιαζει αν ο ταδε επειδη εσκασε 500€ για την καρτα του θεωρει οτι επρεπε το παιχνιδι  να του προσφερει περισσοτερα.

Οσο γι αυτο που γραφεις συνεχεια σαν επιχείρημα οτι "πατε να σχολιάσετε στις κονσολες"... sorry αλλα μαλλον εσυ πρεπει να πας εκει μιας και τους κονσολαδες ανεκαθεν ενοιαζαν μονο τα γραφικα (ασχετως αν παιρνουν οτι τους δινουν).1ον γιατι η πλειοψηφια ειναι μικροτερης ηλικιας και μονο απο αυτο εντυπωσιάζονται και 2ον οι κυριοτερες κατηγοριες παιχνιδιων και κραχτες των κονσολων εχουν τα γραφικα σαν τον βασικοτερο παραγοντα για να πουλησουν.

Ναι και για το αν το παιχνιδι τρεχει σωστα οπως λες,πως ακριβως θες να το ξερουμε οταν δεν εχει βγει καλα καλα???Να βγαζουμε υποθεσεις απο το κεφαλι μας???

Και για τα αλλα που λες πως ακριβως θες να σχολιασουμε πχ για το Talent/skill Tree,weapon crafting,story κλπ απο τα ελαχιστα gameplay video που εχουμε δει που πιο πολυ τοπια δειχνουν παρα κατι ουσιωδες???

Ενα αλλο πχ που χρηζει κουβεντας ειναι και οι επιλογες που κανεις και τι αντικτυπο εχουν,αλλο ενα πραγμα που πρεπει παλι να βγει το παιχνιδι να το παιξουμε για να εχουμε γνωμη να μιλησουμε. Και η λιστα μεγαλωνει...

Οσο για αυτο που γραφεις για τις κονσολες εισαι σοβαρος???Θα παω εγω σαν Pc gamer να γραφω για αναλυσεις,Frames κλπ στις κονσολες που ειναι ολα κλειδωμενα????Το μονο που θα κερδιζα αν το εκανα αυτο ειναι δικαιολογημενα Ban απο τον Moderator γιατι και εκτως θεματος θα ημουν(μιας και μιλαμε για το Playstation 4 forum) και θα γινοταν ενα απο τα γνωστα Vs θεματα μεταξυ κονσολας και PC master Race......

Σκεφτειτε λιγακι αυτα που γραφετε.....

Και οπως εχω ξαναπει αν δεν σας αρεσουν αυτα που γραφουμε εμεις οι 5-10 που ειμαστε στο Insomnia(γιατι το Insomnia δεν ειναι gaming forum και δεν μαζευει πολυ κοσμο,ή οι περισσοτεροι ασχολουνται με τα Mmo,τις mob ες και τα Fps παιχνιδια λογω Multiplayer) πηγαινετε σε αλλα Site να σχολιασετε αυτα που θελετε.Αλλα πιο ειναι το αστειο οτι και σε αλλα Sites τα ιδια γραφουν,και μαλιστα οσο πιο μεγαλο ειναι ενα Site πχ τα γνωστα ξενα τυπου Ign,τοσο πιο πολλα σχολια για τα γραφικα και κοντρες και Vs βλεπεις.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ε ναι, στο τέλος πρέπει να πηγαίνουμε στο forum του κάθε παιχνιδιού και στα ανάλογα sections.

Αντί όμως να κάνω ignore τους πάντες, θα έπρεπε να είχε λίστα με το να μου δείχνει πότε ποστάρουν συγκεκριμένα άτομα και να διαβάζω μόνο αυτούς.

• Like 2
Δημοσ.

Ε ναι, στο τέλος πρέπει να πηγαίνουμε στο forum του κάθε παιχνιδιού και στα ανάλογα sections.

Αντί όμως να κάνω ignore τους πάντες, θα έπρεπε να είχε λίστα με το να μου δείχνει πότε ποστάρουν συγκεκριμένα άτομα και να διαβάζω μόνο αυτούς.

Θα σου αρεσε πχ αν και στο Pc ειχαμε ενιαια topic οπως αυτο των PS4 και XboxOne,και να το γεμιζαμε με σχολια για Benchmarks Cpu,benchmarks gpu,σχολια για καθε Driver που βγαινει για Nvidia και Amd κλπ περισσοτερο αντι για τα παιχνιδια???

Ουτως ή αλλως οπως ειπα το Insomnia δεν ειναι Gaming Site οπως πολλα αλλα γνωστα(βασικα τωρα βλεπουμε και ξεκινησε μετα απο τοσα χρονια και τα Review σε παιχνιδια),οι δε κατοχοι κονσολων δεν εχουν την ορεξη ουτε για να βγαλουν μια ενοτητα για παιχνιδι της χρονιας οπως εχουμε πχ στο Pc ....

Δημοσ.

Εγώ όμως δεν βλέπω και αυτούς που γκρινιάζουν ότι δεν μιλάμε για gameplay/story, να θίγουν οι ίδιοι το θέμα. Παρά μόνο να κράζουν γιατί και καλά εμείς(Οι πιο active χρήστες) δεν μιλάμε γι' αυτά. Γράψε εσύ κάτι γι' αυτό και θα γίνει η κουβέντα, αλλιώς καθίστε και διαβάστε εμάς τους 5-10 να λέμε για γραφικά/αναλύσεις/frame-rate. Και για να λέμε και την αλήθεια, προσωπικά υποστηρίζω πολύ το PC section ποστάροντας συνεχώς νέα για τα παιχνίδια, φτιάχνοντας νέα νήματα για παιχνίδια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν κλπ. Οπότε ο καθένας ας κοιτάξει τα του οίκου του λέω εγώ, και μετά να κρίνει.

• Moderators
Δημοσ.

Θα σου αρεσε πχ αν και στο Pc ειχαμε ενιαια topic οπως αυτο των PS4 και XboxOne,και να το γεμιζαμε με σχολια για Benchmarks Cpu,benchmarks gpu,σχολια για καθε Driver που βγαινει για Nvidia και Amd κλπ περισσοτερο αντι για τα παιχνιδια???

Για εκεί πάμε.

Εγώ από το 2005 που έχω κάνει λογαριασμό, για παιχνίδια μιλάγαμε, αλλά δεν κεντράραμε τόσο στα γραφικά τους, εκτός αν ήταν το Crysis. Τώρα αν είμαστε του στυλ "δεν είναι για παιχνίδια το Insomnia" την στιγμή που το section λέγεται PC Games, ε, τότε κάτι κάνω λάθος που "μένω" εδώ.

Δεν ασχολούμαι με το console section, οπότε ό,τι και να μου λέτε για εκείνο, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Τέσπα, θα ασχοληθώ με τις λίστες μου.

• Like 1
Δημοσ.

βασικα θα ηθελα να ρωτησω ορισμενους ( δεν αναφερομαι στον οροκου σακι που ενταξει το ατομο ειναι περιπτωση ) δεν βαριεστε να παιζετε ενα παιχνιδι μονο για τα γραφικα του ; δεν το λεω με ειρωνια πραγματικα ρωταω. Εβαλα το ryse τις προαλες με την αγορα καινουργιας καρτας και οκ  πολυ ομορφο οπτικα αλλα στην μια ωρα ειχε φαει unistall καθως ηταν τελειως ριχο. Θα προτιμουσατε ενα παιχνιδι τελειως ουααου γραφικα και να ηταν τελειως ριχο , απο οτι ενα με ωραιo gameplay και καπως χειροτερα γραφικα ;

Προσωπικα το μονο που θελω ειναι να ειναι καλοσχεδιασμενα τα προσωπα των χαρακτηρων και γενικα το περιβαλον να εχει ατμοσφαιρα. Πχ δεν εχουν πολλα παιχνιδι την ατμοσφαιρα του τελευταιου bioshock  . Ειναι κατι το φοβερο χωρις να ειναι τεχνικα κατι ιδιαιτερο. χιλες φορες καλη ατμοσφαιρα και καλο gameplay και ο βραχος ας εχει καμια θολουρα 2013-03-30_00018.jpg

Δημοσ.

Για τράβα δες τι έχουμε γράψει όσοι παίξαμε το Ryse και ξαναέλα. Οι Xbox-άδες μας έλεγαν ότι το λέμε μέτριο επειδή δεν θα βγει για PC, έλα που βγήκε για PC και λέγαμε τα ίδια και πάλι..Btw, Ghost, έχει καμία σχέση η σημερινή περίοδος με την περίοδο 2005-2008 ας πούμε ; Το λέω επειδή το έφερες ως παράδειγμα, για θυμίσου πως ήταν τα παιχνίδια τότε και πως είναι σήμερα. Τα περισσότερα βγαίνουν μισοτελειωμένα (Unity) με αποτέλεσμα να πέφτει γκρίνια για το ότι έχει ένα σωρό bugs, άθλιο frame-rate, υποστήριξη από οδηγούς γιοκ κλπ. Εγώ δεν θυμάμαι να είχαμε τέτοια θέματα τότε, έβγαιναν παιχνιδάρες με βαρβάτα γραφικά (Far Cry/Doom 3 κλπ) και όταν είχες το κατάλληλο σύστημα, απολάμβανες. Πλέον δεν ισχύει αυτό, αλλά η κατάσταση με μερικές εταιρείες (Ubisoft) έχει ξεφύγει μιας και το Unity στις αρχές ήταν τελείως unplayable για τους περισσότερους κόκκινους (AMD owners).

Προσωπικα το μονο που θελω ειναι να ειναι καλοσχεδιασμενα τα προσωπα των χαρακτηρων και γενικα το περιβαλον να εχει ατμοσφαιρα. Πχ δεν εχουν πολλα παιχνιδι την ατμοσφαιρα του τελευταιου bioshock  . Ειναι κατι το φοβερο χωρις να ειναι τεχνικα κατι ιδιαιτερο. χιλες φορες καλη ατμοσφαιρα και καλο gameplay και ο βραχος ας εχει καμια θολουρα 2013-03-30_00018.jpg

Κανένας δεν παίζει παιχνίδι μόνο και μόνο για τα γραφικά του, θα πρέπει να σ' αρέσει και το παιχνίδι σαν παιχνίδι για να το παίξεις. Απλά μην ξεχνάμε ότι το Witcher 3 έχει διαφημιστεί ως Next-Gen, άρα έχουμε και τις αντίστοιχες προσδοκίες. Δεν μπορεί να μου το παρουσιάζεις με γραφικάρες στην Ε3 και να μου το βγάζεις με τα μισά details κομμένα. Θα το παίξω και πάλι, αλλά την γκρίνια και το κράξιμο στην εταιρεία θα το ρίξω. Για το λόγο αυτό έφαγε και τόσο κράξιμο η Ubisoft με το Watch_Dogs το οποίο δεν ήταν ούτε και σαν παιχνίδι κάτι το ιδιαίτερο σύμφωνα με τους περισσότερους (Προσωπικά μου άρεσε). Και μετά μπαίνει και στην εξίσωση του πόσα έχεις δώσει/δίνεις για το PC σου, όταν σκας 400-500άρες για GPU, περιμένεις και Eye-Candy, αλλιώς θα ήμασταν όλοι με R7 260X.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...