Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το UI για μένα Psycho είναι αρκετά σημαντικό, θα ήθελα να μην κονσολίζει ρε γαμώτο σαν το W2, αλλά δύσκολο δυστυχώς.

Και όντως μακάρι να έχει πέσει δουλεία στο skill tree κλπ, ήταν μεγαλύτερες αδυναμίες για 'μένα του W2.

• Like 1
  • Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά δεν στην είπα, χαλάρωσε, μια κουβέντα είπα απλά γιατί όσα ποστς σου έχω δει αφορούν τα γραφικά ενός παιχνιδιού και τίποτε άλλο και μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Δεν θα κάτσω να ψάξω αν γράφεις και για gameplay/μηχανισμούς/ιδέες ενός παιχνιδιού γιατί βαριέμαι, δεν έχω κάποιο λόγο να μην πιστέψω ότι δεν γράφεις και γι' αυτά.

Επίσης, επειδή δεν έχει βγει το παιχνίδι γιατί δεν μπορούμε να μιλάμε για gameplay; Το βίντεο τόσα πράγματα έδειξε, θα ήθελα να μας πεις πώς σου φάνηκε. Πώς σου φάνηκε το animation; Για το αίμα που πετάει κανάτες ο Γκέραλτ και που ανέφερε κάποιος φίλος σε προηγούμενο ποστ τι έχεις να πεις; Όλα τα βιντεάκια που βγαίνουν pre-release δηλαδή είναι για να σου δείχνουν τα γραφικά και τίποτε άλλο;

Το παιχνιδι ως τωρα απο τα διαφορα gameplay videos που δειχνουν,δειχνει στο μεγαλυτερο κομματι να ειναι πανω κατω το ιδιο  με το 2,βλεπε κινησεις,Animation βεβαια σε αυτο φταιει που δεν εχουμε στα χερια μας καποιο demo να δουμε τις κινησεις,το UI πιο αναλυτικα,το Talent Tree τι διαφορες του εχουν,τι οπλα θα μπορεις να εχεις/craft αρεις κλπ. Μεγαλη κουβεντα πχ σε παιχνιδια Witcher  γινεται και γυρω απο τις διαφορες επιλογες που κανει ο καθενας και τι επιπτωσεις εχουν μετα στο παιχνιδι. Κοινως τοσα πολλα πραγματα που πρεπει να βγει το παιχνιδι για να τα δουμε καλυτερα.

Το UI για μένα Psycho είναι αρκετά σημαντικό, θα ήθελα να μην κονσολίζει ρε γαμώτο σαν το W2, αλλά δύσκολο δυστυχώς.

Και όντως μακάρι να έχει πέσει δουλεία στο skill tree κλπ, ήταν μεγαλύτερες αδυναμίες για 'μένα του W2.

Νομιζω οτι ουτως ή αλλως οι περισσοτεροι με gamepad θα το παιξουμε και επισης πρεπει παλι να βγει το παιχνιδι για να πεσει το συγκριτηκο με τις κονσολες.

Δημοσ.

Ας βγει το παιχνίδι και βλέπουμε, γενικά η CDPR δεν δείχνει πολλά πριν την κυκλοφορία. Τώρα τελευταία κάτι χαζοδείχνει, πριν μερικούς μήνες παρακαλάγαμε να δούμε 2 λεπτά gameplay.

Δημοσ.

Εντάξει, με το ίδιο σκεπτικό δεν ξέρουμε σε τι σκατά μηχάνημα βλέπουμε το παιχνίδι και ΑΝ είναι σε πισί, σε τι settings κλπ, οπότε δεν έχει νόημα να μιλάμε για γραφικά. Τέσπα, μην συνεχίσουμε και βαραίνουμε και το θρεντ.

Άσχετο, αλλά η αγωνία και η αναμονή πλάκα πλάκα χτυπάει κόκκινο σιγά σιγά για τον Γκεραλτάκο μας, ευτυχώς που βγαίνει το έπος το PoE και σίγουρα θα μας απασχολήσει με ποιοτικές ώρες μέχρι το W3. :)

Δημοσ.

Ξέρουμε σίγουρα ότι δεν είναι τα Ultra settings μιας και το ανέφεραν οι ίδιοι, ότι δεν θα τα δείξουν και απλά θα πρέπει να τα δούμε οι ίδιοι στο PC μας. Μπορείς να κρίνεις αυτό που βλέπεις, που λογικά είναι τα settings του Ps4/Xbox One. Επίσης, βλέπεις και άλλα πράγματα που αξίζει να σχολιάσεις όπως την χρήση PhysX(Clothing/Particles).

Δημοσ.

Εντάξει, με το ίδιο σκεπτικό δεν ξέρουμε σε τι σκατά μηχάνημα βλέπουμε το παιχνίδι και ΑΝ είναι σε πισί, σε τι settings κλπ, οπότε δεν έχει νόημα να μιλάμε για γραφικά. Τέσπα, μην συνεχίσουμε και βαραίνουμε και το θρεντ.

Άσχετο, αλλά η αγωνία και η αναμονή πλάκα πλάκα χτυπάει κόκκινο σιγά σιγά για τον Γκεραλτάκο μας, ευτυχώς που βγαίνει το έπος το PoE και σίγουρα θα μας απασχολήσει με ποιοτικές ώρες μέχρι το W3. :)

PoE?

Δημοσ.

Τα γραφικα του παιχνιδιου,περα απτα low res textures στα πετρωματα ειναι πανεμορφα.Ηδη οτι καλυτερο εχει να προσφερει rpg σε visual....

απο κει και περα,το downgrade  στα visuals του παιχνιδιου σε σχεση με τα εξωπραγματικα trailers πριν 1-1μιση χρονο πιστευω πως ειναι πασιφανες

παρακατω ποσταρω το εικονες και gifs απτο πρωτο VGX trailer που χε δειξει in-game graphics για να το συγκρινεται με τα τωρινα gameplay videos...Αποψη μου ειναι πως το downgrade κανει μπαμ

Witcher-3-screenshot-6.jpg

2504401-6535952199-ip9VU.gif

aEw6E6o_460sa.gif

The-Witcher-3-VGX-Trailer_h264_1080p30_5

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω να παίζει downgrade, ίσος τότε φόρτωνε απλά μια περιοχή με ultra και τώρα με τις ίδιες ρυθμίσεις για σηκώσει όλο το χαρτί πάει με 10 fps οποτε τις ρίχνουν :D Το ότι βγαίνει και σε consoles θα έπρεπε να είναι το μοναδικό πρόβλημα μας. Anyways I still believe in them.

• Like 3
Δημοσ.

Και 'γω δεν πιστεύω ότι θα δούμε downgrade, στα Ultra θα 'ναι όπως δείχναν ή και καλύτερο(Αφού επιμένουν ότι θα πάθουμε πλάκα όταν το δούμε). Αλλά η CDPR είναι η μόνη εταιρεία που δεν μας έχει προδώσει ακόμη και ελπίζω να συνεχίσει(Για να παίρνει και τα λεφτά μας :P).

• Like 1
Δημοσ.

Μην ξεχνάμε και τα 16 δωρεάν dlc...

Κατι μου λεει πως θα ειναι αντικειμενα κτλ.Τελευταια φορα που θυμαμαι καλο dlc,τα λεγαμε ακομα expansion

Δημοσ.

Κατι μου λεει πως θα ειναι αντικειμενα κτλ.Τελευταια φορα που θυμαμαι καλο dlc,τα λεγαμε ακομα expansion

την επομενη φορα θα σου δωσουν δωρεαν το παιχνιδι... οι περισσοτερες εταιριες χρεωνουν αυτα τα αντικειμενα πανω απο ενα ευρω το καθενα 

Δημοσ.

Εγω αν δεν φτιαξουν τις κοτρωνες και τις πανοπλιες θα ζητησω τα λεφτα μου πισω!Πραγματα οπως πλοκη,gameplay,μεγεθος παιχνιδιου κτλ με αφηνουν παγερα αδιαφορο ποσο μαλλον σε ενα rpg που δεν εχουν ετσι και αλλιως καμμια απολυτως αξια!!!

Περιμενω και την ολοκαινουρια καρτα γραφικων μου των 10000 ευρω και θελω οταν παταω pause και ζουμαρω στα κοτρωνια να μην λειπει ουτε ενα pixel!!!

Ακουτε βρωμοΠολωνοι;

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...