Sprou Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Παιδια ο αγορασα μολις, και ειανι στο δρομο προς τον σκληρο μου, αυριο ξεκιναω την πρωτη ωρα μου... Αλλα πειτε αληθεια... πειραζει που δεν εχω παιξει κανενα αλλο witcher στο παρελθον και ξεκιναω απο το 3??? Αργά αργά θα το πας..μη σε δω να γράψεις σε λίγες μέρες τελειωσα το main, δεν ασχοληθηκα με ερωτηματικά..Μακάρι να ήμουν στη θέση σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Παιδια ο αγορασα μολις, και ειανι στο δρομο προς τον σκληρο μου, αυριο ξεκιναω την πρωτη ωρα μου... Αλλα πειτε αληθεια... πειραζει που δεν εχω παιξει κανενα αλλο witcher στο παρελθον και ξεκιναω απο το 3??? Βρες ενα καλο story recap η διαβασε το plot summary των προηγουμενων Witcher και εισαι μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Exει γινει αλλο παιχνιδι με την 1440p oθονη. Ξεκινησα χτες το Blood and wine με ολα ultra 1440p και καμια σχεση με το witcher 3 οταν το επαιξα πριν 1 χρονο με την 1080p oθονη! Δειτε 2 φωτογραφιες που τραβηξα http://i.imgur.com/VPgUzEM.jpg http://i.imgur.com/J2l5onB.jpg... Μιλαμε γραφικαρες! Ενα απο τα παιχνιδια που με εκαναν να συνειδοτποιησω ποσο λαθος εκανα τοσα χρονια που ημουν σε 1080p επειδη φοβομουν οτι οι μεγαλες οθονες δεν χωρανε στο γραφειο μου κατι το οποιο τελικα δεν ισχυει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Με πόσα fps; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δεν μετρησα fps παντως το παιχνιδι ειναι πληρως playble καθως δεν σερνεται ουτε κολλαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Στην χώρα του παραμυθιού σέρνεται το σύμπαν σε 1440P με όλα max. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evts Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Σκέφτομαι να το πάρω κι εγω να προτιμήσω την έκδοση expansion pass? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Εννοειται.Ποσο σου βγαινει ολο το πακετο σε τιμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evts Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 50 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik5163 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Παιδια ο αγορασα μολις, και ειανι στο δρομο προς τον σκληρο μου, αυριο ξεκιναω την πρωτη ωρα μου... Αλλα πειτε αληθεια... πειραζει που δεν εχω παιξει κανενα αλλο witcher στο παρελθον και ξεκιναω απο το 3??? Πρωτότυπο avatar έχεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 50 ευρώ. ναι χτυπα το χωρις δευτερη σκεψη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik5163 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Στην χώρα του παραμυθιού σέρνεται το σύμπαν σε 1440P με όλα max. Το φαντάζομαι, είναι πολύ βαρύς τίτλος και όχι μόνο σαν όνομα (δυστυχώς...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μία 1070 λέτε να σηκώνει 60άρι με όλα high 1440p? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μία 1070 λέτε να σηκώνει 60άρι με όλα high 1440p? Ανετα αφου τοσο ειχα με Gtx 970 σε ολα high(εκτως hairworks). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Με την 970 με ολα max 1440p τρεχει στα 30 fps .Η 1070 ειναι για 1440p 60 fps max σε ολα τα παιχνιδια. Για 4κ απο 1080 και πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα