nickelodeon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 The Witcher 3: Wild Hunt Will Feature An Entire Underwater World For Exploration Fur Tech : Και το νερό τα σπάει άσχημα : 6 νέα screenshots. Αυτή όμως δεν έπρεπε να την βάλουν.. Καλά αυτός είχε κοτσίδα από παλιά αλλά βλέπω από εδώ και πέρα να βάζουν κοτσίδα ακόμα και στο Hitman. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Να δούμε να δούμε...... ΥΠάρχει αισιοδοξία βλέπω στο κοινό και μου το μεταδίδετε και εμένα..... Φοβερές φωτογραφίες. Φαίνονται λες και είναι ταινία.......Βέβαια δεν ξέρω.... Περιμένω να δω και λίγα παραπάνω πράγματα. Να ακούσω και για τις απαιτήσεις κτλ κτλ Όποιος καεί καείς από χυλό φυσάει και το γιαούρτι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Στο amazon έχει ήδη τον κολέκτορα σε αρκετά υψηλή τιμή πάνω από 110 ευρώ. Σε αυτό το σημείο αρχίζουν τα ανέκδοτα. Όντως χθες το βράδυ η τιμή ήταν αυτή. Το είχα κοιτάξει κι εγώ. Σήμερα το αγγλικό amazon την έχει στις *ταρατατζούμ* 130 λίρες... http://www.amazon.co.uk/The-Witcher-Wild-Collectors-Edition/dp/B00I9WV4SS/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1402081459&sr=8-5&keywords=witcher+3+pc Μας είδαν αλευρωμένους και μας πέρασαν για μυλωνάδες??? Ας περιμένουμε και τις εγχώριες να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Ωραία και εντυπωσιακά όλα αυτά αλλά εγώ θέλω και πληροφορίες σχετικά με το αν γίνεται σωστό optimization. Γαμάτο το fur tech πχ αλλά εαν θέλει 3xTitan για να το τρέξεις τι να το κάνεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Τι επικουρα ηταν αυτη ρε παιδες!!! Ηδη στο συρταρακι μου.... Υ.ΓΠρος graphic whores....εχετε καταλαβει οτι μιλαμε για ενα open world rpg με αλληλεπιδραση με παμπολους χαρακτηρες και εναν τεραστιο κοσμο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Νομίζω ότι το game θα ικανοποιήσει κάθε είδους whore now problem με γεια, θα το έχω και εγώ σε 6 μήνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Με έχει πιάσει κρίση άκρατου φανμποϊσμού και βλέπω όλη την ώρα το trailer. Το μόνο που με χαλάει είναι πως τα πρόσωπα της Triss και της Yennefer, στο πλάνο που είναι μαζί με το Geralt, φαίνονται ακριβώς τα ίδια. Αν δεν ήταν τα μαλλιά πιστεύω δε θα τις ξεχώριζα. EDIT: Each choice will lead to a greater evil...Σα να σου λένε "ετοιμάσου να κλάψεις". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γαβριήλ Βελμόντης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Πήρε το μάτι μου την απλή έκδοση στα 60 ευρώ. Ναι, έχει μέσα κάτι καλούδια, αλλά η Σιντι Πρόγιεκτ έχει τη φιλοσοφία πως ακόμα και μια απλή έκδοση πρέπει να έχει μέσα αντικείμενα που σου επιτρέπουν να έχεις επαφή με το παιχνίδι και εκτός υπολογιστή-κονσόλας. Όπως κάποτε . Αν και πηγαίνω για τη συλλεκτική, εύχομαι να πέσει, η κανονική τιμή ενός τίτλου στους υπολογιστές είναι 40, ελπίζω να μην χαλάσει αυτό. Αν και βλέπω τα τελευταία χρόνια πολλά παιχνίδια να ξεκινάνε από τα 50 ή ακόμα και από τα 60 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Προπαραγγελία Amazon.co.uk, φίλε μου. Κάτω από 45€, με τα μεταφορικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γαβριήλ Βελμόντης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Να βρεθεί σε καλύτερη τιμή, βρίσκεται. Αν και δεν προπαραγγέλνω, δύο φορές το έκανα, τη δευτερη με το Rome 2 και από τότε δεν το ξανακάνω.Το πρόβλημα είναι η τάση που δημιουργείται όπου η αγορά ανταποκρίνεται θετικά σε αύξηση 125%-150% της τιμής κάθε θεωρούμενου ΑΑΑ τίτλου. (Καλά, εδώ ανταποκρινόμαστε σε κάθε λογής πρακτική με DLC κλπ... ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Την collectors δεν την βρισκουμε ακομα σε λογική τιμη ε?? Κανα 100Ε υπολογιζα να κανει.. Τεσπα οποίος την βρει σε μικρότερη τιμή απο 120Ε,ας δωσει το λινκ εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Να βρεθεί σε καλύτερη τιμή, βρίσκεται. Αν και δεν προπαραγγέλνω, δύο φορές το έκανα, τη δευτερη με το Rome 2 και από τότε δεν το ξανακάνω.Το πρόβλημα είναι η τάση που δημιουργείται όπου η αγορά ανταποκρίνεται θετικά σε αύξηση 125%-150% της τιμής κάθε θεωρούμενου ΑΑΑ τίτλου. (Καλά, εδώ ανταποκρινόμαστε σε κάθε λογής πρακτική με DLC κλπ... ) Οι retail τιμές γενικά πιέζονται προς τα κάτω όσο πλησιάζει το launch. Από εκεί και πέρα η όποια συζήτηση και διαμαρτυρία περί τιμών αφορά αποκλειστικά το launch και το day one. Λίγους μήνες μετά το παιχνίδι θα βρίσκεται στη μισή τιμή και παρακάτω, με την απλή έκδοση να συνεχίσει να έχει όλα τα καλούδια της μέσα. Τα 40 - 45 - 50 ευρώ μόνο σε αυτό το πλαίσιο έχουν νόημα να τα συζητάμε, και είναι και εύκολο και απόλυτα θεμιτό να αποφευχθούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Χωρίς να θέλω να γίνω ο κακός αλλά θα πω την γνώμη μου... Περιμένετε να βγει κανένα μεγάλο gameplay video και μετά κάντε προπαραγγελία. Απλά λέω, καλού κακού... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Εγώ wazzaa είμαι ρομαντικός, θα στηρίξω την εταιρεία, που ξέρεις πόσα μας έχει προσφέρει και πόσο μας σέβεται, με όποιο τρόπο μπορώ. Το έχω ήδη πάρει στο GOG, επειδή εκεί θα πάνε ΟΛΑ τα λεφτά στους Πολωνούς και θα πάρω και την collector's. Ο καθένας πράττει όπως νομίζει, αλλά ήρθε η ώρα να ανταμείψουμε τους θεούς για όλα αυτά τα χρόνια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Tidus666, δεν έχεις άδικο, αλλά επειδή πολλά games βγαίνουν με προβλήματα στο hardware καλό είναι να περιμένουμε. Ας μη συνεχιστεί η συζήτηση περί εταιρείας, γιατί θα "θολώσουμε" το θέμα χωρίς λόγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα