Darth Revan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα.εχθες συνδέθηκα με cyta vdsl 35/3 double play,ηρθε ο τεχνικός.Ομως δεν συγχρόνιζε σε vdsl απο κάτω απο το κουτί..τελικα με βάλανε σε adsl για να το δουνε και δηλώσανε βλάβη στον οτε.Το router συγχρόνισε και δείχνει πως έχει ιντερνετ αλλά δεν συνδέεται με κανένα site...Mε έχουνε βάλει και στα 4Mbps ...Στο troubleshoot windows 7 μου λέει πως υπάρχει πρόβλημα με τους dns..,η τηλεφωνία δουλευει κανονικά.δήλωσα και βλάβη στην cyta για το ιντερνετ...Δεν αρχίσαμε καλα...
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 βαλε τις IP στο αυτοματο και σιγουρεψου οτι εχεις βαλει τα σωστα στοιχεια και δεν ειναι τιποτα δοκιμαστικα.και προσεχε με τα firewall μην σε κοβει κανα frirewall.απο την cyta Το δοκιμασαν οτι παιζει?
Darth Revan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 βαλε τις IP στο αυτοματο και σιγουρεψου οτι εχεις βαλει τα σωστα στοιχεια και δεν ειναι τιποτα δοκιμαστικα.και προσεχε με τα firewall μην σε κοβει κανα frirewall.απο την cyta Το δοκιμασαν οτι παιζει? Το έχω κάνει ήδη αυτό,εβαλα αυτοματα τις ip.Μετα τις εβαλα χειροκίνητα και καρφωτα τους dns της cyta,καθώς και της google.Τίποτα.Ο τεχνικός της cyta μπήκε στο router μου και δεν μπορούσε ουτε αυτός να μπεί ιντερνετ....Το firewall δεν με κόβει σίγουρα.Μόνο η τηλεφωνία παίζει...Firewall της eset έχω αλλα δεν είναι στο αυτόματο με ρωτάει καθε φορα για inbound k outbound συνδέσεις και το αφήνω όταν πρέπει.
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 τοτε μπορει πραγματι να μην εχουν κανει κατι αυτοι απο εκει.
Darth Revan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 τοτε μπορει πραγματι να μην εχουν κανει κατι αυτοι απο εκει. Το δήλωσε βλάβη...Και έχει δηλωθεί κ βλάβη στον ΟΤΕ για την γραμμή και υποτίθεται σε 3 εργάσιμες πρέπει να το φτιάξει.Παίζει να δώσει νέα γραμμή ο ΟΤΕ αν ειναι όντως τόσο μάπα ή θα μου πούνε αυτη είναι κ τελείωσε..Πριν με ΟΤΕ ειχα 16-17Mbps....
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 κανεις υπομονη.παραξενο να εισαι 17 mbit και να μην παιζει vdsl η εστω να το εβαζαν adsl στα; 17 mbit.εκτος αν το βαλαν επιτηδες στα 4 για να δουν τι γινεται.θα δειξει.
Darth Revan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 κανεις υπομονη.παραξενο να εισαι 17 mbit και να μην παιζει vdsl η εστω να το εβαζαν adsl στα; 17 mbit.εκτος αν το βαλαν επιτηδες στα 4 για να δουν τι γινεται.θα δειξει. Με βάλανε σε adsl k στα 4Μbps επειδή δεν συγχρόνιζε σε vdsl απο κάτω απο το κουτί του οτε.Με βάλανε προσωρινά σε adsl για να έχω υπηρεσίες μεχρι να φτιαχτεί η βλάβη...Είναι καινούρια η γραμμή.
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 ναι το καταλαβα.υπομονη δεν μπορεις να κανεις κατι.τωρα τι φταιει θα το δεις μετα γιατι πολλα μπορει να φταινε.
Darth Revan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 ναι το καταλαβα.υπομονη δεν μπορεις να κανεις κατι.τωρα τι φταιει θα το δεις μετα γιατι πολλα μπορει να φταινε. Υπτίθεται πως το έφτιαξαν το πρωί αλλά τίποτα...Και φυσικα περιμένω ακόμα απο τον οτε...Εγω παντως λεω μήπως φταίει το router...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Εφόσον η cyta δίνει μόνο voip,πως γίνεται να έχεις τηλέφωνο και να μην έχεις ίντερνετ;
Darth Revan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Εφόσον η cyta δίνει μόνο voip,πως γίνεται να έχεις τηλέφωνο και να μην έχεις ίντερνετ; Ελα ντε..Αυτο αναρρωτιέμαι κ εγώ....
Darth Revan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Η γραμμή κάνει συνέχεια dc και σήμερα δεν είχα τηλ το πρωι μέχρι που έκανα ρεσταρτ το router....Φυσικα ιντερνετ δεν έχω καθόλου,δεν παίζει ουτε στα 4 Mbps.Πήρα τηλέφωνο στην cyta k υποτίθεται φτιάχτηκε το πρόβλημα απο τον οτε και θα έρθει τεχνικός της cyta πάλι...Να δούμε τι θα δούμε....
poulinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Εφόσον η cyta δίνει μόνο voip,πως γίνεται να έχεις τηλέφωνο και να μην έχεις ίντερνετ; Ελα ντε..Αυτο αναρρωτιέμαι κ εγώ.... αν εχουν κανει κατι λαθος στα στοιχεια και δεν σε βαζει ιντερνετ δεν σημαινει οτι δεν θα εχεις τηλεφωνο αφου το ιντερνετ ειναι με δικα του Username password και παιζει στο 8/35 ενω το voip με αλλα στοιχεια στο 8/36.οποτε εφοσον συγχρονιζει το ρουτερ οτι δεν εχεις ιντερνετ μπορει να εχουν κανει κατι λαθος αυτοι.αν ηταν θεμα χαλκου ναι δεν θα ειχες τιποτα. Η γραμμή κάνει συνέχεια dc και σήμερα δεν είχα τηλ το πρωι μέχρι που έκανα ρεσταρτ το router....Φυσικα ιντερνετ δεν έχω καθόλου,δεν παίζει ουτε στα 4 Mbps.Πήρα τηλέφωνο στην cyta k υποτίθεται φτιάχτηκε το πρόβλημα απο τον οτε και θα έρθει τεχνικός της cyta πάλι...Να δούμε τι θα δούμε.... εκτος αν ειναι κατι μεσα στο αστικο κεντρο στην καρτα τους αλλα παλι περιμενεις τον τεχνικο να δεις τι θα πει.υπομονη
Darth Revan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 αν εχουν κανει κατι λαθος στα στοιχεια και δεν σε βαζει ιντερνετ δεν σημαινει οτι δεν θα εχεις τηλεφωνο αφου το ιντερνετ ειναι με δικα του Username password και παιζει στο 8/35 ενω το voip με αλλα στοιχεια στο 8/36.οποτε εφοσον συγχρονιζει το ρουτερ οτι δεν εχεις ιντερνετ μπορει να εχουν κανει κατι λαθος αυτοι.αν ηταν θεμα χαλκου ναι δεν θα ειχες τιποτα. εκτος αν ειναι κατι μεσα στο αστικο κεντρο στην καρτα τους αλλα παλι περιμενεις τον τεχνικο να δεις τι θα πει.υπομονη Λοιπόν σήμερα ξαναήρθε ο τεχνικός της Cyta.Δεν συγχρόνιζε σε vdsl k με βάλανε σε adsl πάλι επειδή θέλει πάλι φτιάξιμο η γραμμή,έχει πολύ θόρυβο...Οπότε πάλι πρέπει να περιμένω...Αλλες 3 εργάσιμες απο ΟΤΕ και μετά πάει για συνδυαστικη επιδιόρθωση απο cyta και ΟΤΕ μαζι...Τώρα συγχρονίζω στα 10Mbps down k 1up...Πρίν με οτε ήμουνα στα 16-17Μbps....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα