Προς το περιεχόμενο

Γενικά για 3D Προγράμματα...

evoracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 501
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οοοοο είσαι μεγάλος :).... ty

Ξεκίνα να ψάχνεις για το πρόγραμμα στο google ακόμη και για το πως να παραμετροποιήσεις το layout όχι μόνο για εργαλεία αλλά και άλλα,όπως παράθυρα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχεις κανενα channel στο youtube αν οχι ανοιξε και κανε σειρα με tutorials.Εγω δουλευω το blender για προφανεις λογους ($$$$) αλλα ειχα καποτε και μια δοκιμαστικη του c4d το οποιο ηταν αψογο. Ειμαι ακομα σε πολυ noob σταδιο αν και ετρεχα το truespace 3.2 το 2000. Μετα τα παρατησα...Απλα θα ηθελα να κανεις κανενα low poly μοντελο με uv απο high poly model.Eιναι μια τεχνικη αν δεν απατωμαι για μοντελα στα παιχνιδια ωστε να κραταν την λεπτομερεια αλλα να μην ειναι βαρια.

Δεν έχω καποιο channel στοYouTube αν και θέλω να ασχοληθώ να κάνω.

Αυτο δεν το γνωρίζω αλλά θα το ψάξω γιατί τα μοντέλα μου βγαίνουν αρκετά βαριά.

Sent from my iPod touch using Insomnia

• 3 μήνες μετά...

Καλησπέρα... Πέρασα μετά από format το Cinema 4D R12 και όταν το ανοίγω η οθόνη preview είναι μαύρη. Το έψαξα λίγο και είδα ότι φταίει το OpenGL το οποίο άμα το απενεργοποιήσω τα δείχνει κανονικά αλλά αργεί η εικόνα.

• 1 μήνα μετά...

Καλησπέρα... Μετά από πολύ καιρό είπα να ξανά ασχοληθώ λιγάκι με το 3D Modeling μπας και πουλήσω τα project. Θέλω να μου πείτε, έχω κάνει κάποια λάστιχα για τις ζάντες και θέλω να μου πείτε ποιο φαίνεται καλύτερο και ποιο αληθινό. Δεν κατάφερα να βγει άψογο το αποτέλεσμα αλλά είναι αρκετά καλό.

volk_ce28n___oz_racing_ultraleggera____b

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

πολυ ωραια πραγματα. αληθεια μου αρεσουν

και οσο για το τελευταιο νομιζω οτι η αριστερη ροδα ειναι καλύτερη

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε :)

Θέλω να μου πείτε ιδέες στο τι background θα μπορούσα να βάλω. Ξέρουμε όλοι ότι για να πουλήσει (-τραβήξει το ενδιαφέρον) κάτι παίζει ρόλο και η εικόνα. Τώρα να βάλω να πουλήσω μια ζάντα και να έχει άσπρο φόντο δεν νομίζω ότι είναι και πολύ ελκυστικό. Το πιστεύετε ότι θα μπορούσα να βάλω.??

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Μετά από κάμποσο καιρό απουσίας από το Cinema 4D (για λόγους χρόνου) επέστρεψα φτιάχνοντας ζάντα για την BMW 1M και πειράζοντας κάποια στοιχεία πάνω της. Το αποτέλεσμα νομίζω ότι είναι αρκετά καλό, αν και το render ήταν 3-6h αλλά χαλάλι. Η διαστάσεις της εικόνας είναι 3840×2160 (2*1920X1080) για καλύτερη ποιότητα εικόνας και για να μπορείτε να βλέπετε τις λεπτομέρειες.

Η ζάντα λόγο του χαμηλού φωτισμού και ότι είναι μαύρη matte δεν φαίνεται και πολύ αλλά δεν είναι και κάτι που με ενοχλεί.

BMW 1M (full)

officeroom5_by_evoracing2012-d6z3m11.png

BMW 1M(με ζουμ στην μπροστά ρόδα)

bmw_1m_hq_by_evoracing2012-d6z7ew3.png

Και η ζάντα μόνη της με καλύτερο φωτισμό...

bmw_wheel_by_evoracing2012-d6z7eu7.png

Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ όπου θα ανεβάζω και τα νέα project...

http://evoracing2012.deviantart.com/gallery/43010325

Ευχαριστώ και χρόνια πολλά :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...