Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έλα βρε παιδιά μόνο εγώ φτιάχνω project εδώ μέσα? όσοι κάνουν και αυτοί ας ανεβάσουν φώτο και όσοι δεν κάνουν είναι πολύ ενδιαφέρων και να μάθουν έτσι και αλλιώς έχετε το πλεονέκτημα ότι θα έχετε αρκετή βοήθεια :)

Δημοσ.

Έλα βρε παιδιά μόνο εγώ φτιάχνω project εδώ μέσα? όσοι κάνουν και αυτοί ας ανεβάσουν φώτο και όσοι δεν κάνουν είναι πολύ ενδιαφέρων και να μάθουν έτσι και αλλιώς έχετε το πλεονέκτημα ότι θα έχετε αρκετή βοήθεια  :)

τα μηχανακια δεν ειναι μονο για να παιζουμε παιγχνιδια κανουν  και αλλες δουλειες

μολις βρω λιγο χρονο θα σου κανω παρεα και μολις στησω το καινουργιο μηχανημα θα ειμαι πιο ενεργος

μπραβο σου και παλι

• Like 1
Δημοσ.

Enkei RPF1

*ευχαριστώ πολύ τον nike1600 για τα logo enkei που μου έκανε στο photoshop :)

enkei_rpf1_by_evoracing2012-d5w9wsd.png

αυτό το χρώμιο να μην το πετυχαίνω ποτέ.... ήθελα χρωμα σαν και αυτήν αλλά δεεεε

post-175011-0-47723300-1361882075_thumb.jpg

Δημοσ.

Το λάθος σου πιστεύω πως είναι στο χρώμα του backround που διαλέγεις κι απο κεί παίρνει χρώματα και αντανακλάσεις το χρώμιο,δοκίμασε να φτιάξεις ένα room με γκρι ή κατέβασε κάποιο από τα έτοιμα lightrooms που κυκλοφορούν,με vray φώτισες και ρεντάρισες?Αν ναι δοκίμασε με απλό render και με ένα lightroom,αν βρω χρόνο θα σου στείλω λινκς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...