evoracing Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 χαχαχα LOOL!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Ωραία δεν μπορώ να φτιαξω λάστιχα... :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silok Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Ασχολούμαι περίπου ένα χρόνο με το cinema 4d και θα βοηθήσω όπως μπορώ.Tutorials για αρχάριους μπορείτε να βρείτε στο κανάλι του cinema 4d στο vimeo.com στο http://greyscalegorilla.com/blog/ και στο cgtuts.Για materials μπορείτε να βρείτε αρκετά στο youtube αλλά και στο deviantart.Για vray materials στο http://www.c4dzone.com/en/download/cinema-4d-5/.Επίσης πάλευα κι εγώ μ'έναν core 2 duo και από τότε που πήρα amd 6πύρηνο έγινα άνθρωπος.Άλλη αίσθηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Ασχολούμαι περίπου ένα χρόνο με το cinema 4d και θα βοηθήσω όπως μπορώ.Tutorials για αρχάριους μπορείτε να βρείτε στο κανάλι του cinema 4d στο vimeo.com στο http://greyscalegorilla.com/blog/ και στο cgtuts. Για materials μπορείτε να βρείτε αρκετά στο youtube αλλά και στο deviantart. Για vray materials στο http://www.c4dzone.com/en/download/cinema-4d-5/. Επίσης πάλευα κι εγώ μ'έναν core 2 duo και από τότε που πήρα amd 6πύρηνο έγινα άνθρωπος.Άλλη αίσθηση. Χα εδώ με τον δικό μου σέρνεται στις ζάντες και στον i3 ενός laptop έκανα 10 φορές copy paste στο ίδιο project... και ακόμα λάδι. Σε ποια κατεύθυνση είσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silok Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Χα εδώ με τον δικό μου σέρνεται στις ζάντες και στον i3 ενός laptop έκανα 10 φορές copy paste στο ίδιο project... και ακόμα λάδι. Σε ποια κατεύθυνση είσαι? Όχι ρε αδερφέ,κάνε αναβάθμιση,επειδή θέλει ν'αφιερώνεις πολύ χρόνο το 3d δεν σε παίρνει να τον χάνεις για αυτό το λόγο.συνήθως λογότυπα φτιάχω και τώρα λέω να περάσω σε άρματα μάχης ww ii και σύγχρονα αεροσκάφη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μια χαρά πας για τα δύσκολα ... Μωρέ ξεκίνησα την αναβάθμιση κομματι κομματι αλλά τα λεφτα δεν τα βρίσκω είμαι στις Ram ακόμα... Λες να πουλήσει τίποτα άμα βάλω καμιά από τις ζάντες στο TurboSquid? 15-20$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silok Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μια χαρά πας για τα δύσκολα ... Μωρέ ξεκίνησα την αναβάθμιση κομματι κομματι αλλά τα λεφτα δεν τα βρίσκω είμαι στις Ram ακόμα... Λες να πουλήσει τίποτα άμα βάλω καμιά από τις ζάντες στο TurboSquid? 15-20$ Δεν ξέρω,εγώ έχω το δικό μου πελατολόγιο και τιμές οπότε δεν μπορώ να σου πω,δεν έχεις κάτι να χάσεις αν το προσπαθήσεις πάντως.Κάνε μία έρευνα γενικά να δεις πρώτα που κυμαίνονται οι τιμές,πως τις παρουσιάζουν(φόντο,φωτισμούς,σκηνικό γενικώς) και δοκίμασε να κινηθείς στα ίδια πλαίσια Όσο για τα λάστιχα είναι πολύ εύκολο να γίνουν,υπάρχει κάπου ενα tutorial για ένα απλό λάστιχο και μετά όλα τα άλλα είναι στην ίδια φιλοσοφία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Render time: 25:19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulaki1976 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 ΜΠΡΑΒΟ παιχταρα θα με πορωσεις και θα ξεκινησω παλι κι εγω τα δικα μου με cinema 4D το εφτιαξες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Ναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neokosmitis13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 πλ ωραιες οι δημιουργιες σου ρε ωραιος xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Σας ευχαριστώ που θαυμάζεται τις δημιουργίες μου κύριε neokosmiti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δεν είναι σίγουρο ότι θα το τελειώσω με αυτό το PC γιατί σέρνεται το gamid. Έχει κάποιες ατέλειες ποιο πολύ με το δίχτυα (σύρματα) αλλά θα τα διορθώσω. Render Time 54:17... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 ωραιο evo! τα πλεγματα ειναι ως materials ή σχεδιασμενα? αν ειναι σχεδιασμενα σιγουρα εχουν πολυ γεωμετρια και ισως αυτα οφειλονται για το μεγαλο χρονο render Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστώ... Έχω βάλει και ζάντες αλλά δεν έχω που να την ανεβάσω. Είναι 5,86ΜΒ Όποιος θέλει την νέα εικόνα από μπορεί να την πάρει από εδώ. Materials είναι και με νευριάζει που είναι σαν μια λαμαρίνα με τρύπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα