pnick Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το τελευταίο μου μοντέλο σε περιβάλλον αφαιρετικής αρχιτεκτονικής Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2021 από pnick 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Η τελευταία μου δουλειά, με την βοήθεια κάποιων addons και quixel assets. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 δεν ξέρω εάν είμαι σε καλό μέρος. είχα το fusion360 για να εκτυπωνω χαζομαρες κτλ ποτε ποτε. Πλεον δεν εχει να αποθηκευσω το αρχειο μου και να κανω export με μια γρηγορη αναζητηση ειδα οτι καποια πραγματα αλλαξαν. εχει κανεις ιδεα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Να ξανά ζωντανέψουμε το νήμα μετά από δύο χρόνια!😜 Στο blender με την real time eeve engine Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου από nikos5800 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου λιγο rigging ετσι γιατι μπορουμε😜 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KyrGR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Λίγο ανορθόδοξο αλλά μου αρέσει. Θα δείξω κι εγώ ένα 2d (Grease Pencil), δεν είναι ισχυρός ο υπολογιστής μου και ούτως ή άλλως το 2d με τραβάει περισσότερο. Οι σκιές προστέθηκαν στο BMD Fusion 9. turn.mp4 Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από KyrGR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, KyrGR είπε Λίγο ανορθόδοξο αλλά μου αρέσει. Θα δείξω κι εγώ ένα 2d (Grease Pencil), δεν είναι ισχυρός ο υπολογιστής μου και ούτως ή άλλως το 2d με τραβάει περισσότερο. Οι σκιές προστέθηκαν στο BMD Fusion 9. turn.mp4 1.03 MB · 0 downloads Αρτιστικα είναι κουκλί!! πολύ καλό, μπράβο👍 Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από nikos5800 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα