Προς το περιεχόμενο

Γενικά για 3D Προγράμματα...

evoracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τώρα το ανεβάζω απλά καλύτερα θα ήταν να γινόταν σύγκριση c4d-c4d γιατί τώρα δεν υπάρχουν materials, lights κ.α. και είναι ποιο ελαφρύ 

http://www.mediafire.com/?h9ads0fk7xpmc7p

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 501
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

φιλε evo εκανα μερικα ρεντερακια με το αρχειο που ανεβασες, ολα στην ιδια αναλυση με τα δικα σου

τα δυο πρωτα που ειναι γρηγορα settings, δες χρονους που εκανε!

το τριτο ειναι με καλυτερα settings που δινουν καλυτερες σκιες και πιο smooth φωτισμους, με χρονο εφαμιλλο με τα δικα σου

παντως εχεις κανει πολυ καλη δουλεια στο μοντελο, μπραβο!

post-51430-0-11146200-1358507224_thumb.jpg

post-51430-0-28125300-1358507232_thumb.jpg

post-51430-0-37220600-1358507228_thumb.jpg

Να ρωτησω, ειδα το βιντεο που ανεβασες για αρχαριους αλλα ο τυπος (απ οτι καλαβα -μιας και δεν το δα ολο-) δεν τελειωνει το μοντελο ωστε να γινει το render και να βγει η τελικη εικονα. Και τωρα το εχω παρατησει στο blueprint με τα guides (δεν τα ειχε βαλει ο uploader και τα εφτιξα εγω).  

Για να βγάλεις την εικόνα πατάς το 1 αλλά αφού έχεις κάνει και τις ρυθμίσεις στο εικονίδιο 2... σε λίγο θα ανεβάσω βίντεο για κάποια tip 

20127445.png

Βρήκα αυτήν την Rolls Royce είναι αρκετές ώρες βίντεο (δεν τα έχω δει όλα) αλλά σε βοηθάει αρκετά)

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6

Part 7

Part 8

Part 9

Part 10

Part 11

και ένα πολύ γρήγορο αλλά θέλει αρκετή δουλειά μέχρι το τέλος, ότι δεν καταλάβεις μου λες (έκανα ώρες ψάξιμο για κάποια πράγματα)

χαχα και σε εμένα έτσι ήταν αλλά τελικά βρήκα και το έμαθα αρκετά καλά το πρόγραμμα  :)... Τα materials είναι λίγο δύσκολα να τα μάθεις καλά (ούτε εγώ δεν τα ξέρω) θα βρεις αρκετά στο εικονίδιο πάνω δεξιά με μια γη ;)

γιατι δεν τα βαζεις τα μοντελα σου σε καποιο παιχνιδι οπως slr:r lfs κτλπ?θα εκαναν θραυση ειδικα αυτο το evo αμα εφτιαχνες και το voltex bk θα ηταν πενα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...