ZahosDoganos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 8 χρόνια χρήστης cinema 4d, κατέβασα και γω το blender έτσι να δω τι παίζει και μου άφησε πολύ θετικές εντυπωσεις. Σιγά σιγά λέω να το αφήσω το cinema.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimips Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Στο blender στο cycles render γιατί ενώ στο rendering view μου δείχνει το μοντέλο όταν πατάω render μου φτιάχνει μαύρη εικόνα; Τι ρύθμιση πρέπει να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Στο blender στο cycles render γιατί ενώ στο rendering view μου δείχνει το μοντέλο όταν πατάω render μου φτιάχνει μαύρη εικόνα; Τι ρύθμιση πρέπει να κάνω; βαλε την καμερα να εστιασει στο μοντελο Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2017 από nikos5800 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 ακομα δεν το εχω τελειωσει αλλα ας κανω ενα update για το που βρισκομαι,οριστε ο πολεμιστης μας! ολα αυτα χωρις να εχω κανει texturing τον χαρακτηρα, σε καποια σημεια στα ρουχα θελει λιγη δουλιτσα ακομα και ειμαστε ετοιμοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mat_lz Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Γειά σας. Αν μπορείτε να μοιραστείτε μερικές απο τις γώσεις σας μαζί μου σε οτι αφόρα το sketchup και ειδικότερα το rendering. Πιο συγκεκριμένα θα ξεκινήσω σε μια καινούργια δουλειά και θα πρέπει να ανακατευτώ με το sketchup , το κύριο προβλημά μου είναι οτι δεν εχω ξαναασχοληθει με το rendering. Δεν ξέρω τι παίζει απο free renderers και από αυτούς επι πληρωμή ποιον να επίλεξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimips Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Γειά σας. Αν μπορείτε να μοιραστείτε μερικές απο τις γώσεις σας μαζί μου σε οτι αφόρα το sketchup και ειδικότερα το rendering. Πιο συγκεκριμένα θα ξεκινήσω σε μια καινούργια δουλειά και θα πρέπει να ανακατευτώ με το sketchup , το κύριο προβλημά μου είναι οτι δεν εχω ξαναασχοληθει με το rendering. Δεν ξέρω τι παίζει απο free renderers και από αυτούς επι πληρωμή ποιον να επίλεξω. Αναζήτησε αρχικά tutorials στο youtube με το sketcup για τη συγκεκριμένη δουλειά που θέλεις, διότι η κάθε μια είναι διαφορετική. Το rendering θα έρθει στη συνέχεια όπου θα βάζεις το μοντέλο μέσα. Σαν rendering βάζεις το μοντέλο στο blender που είναι δωρεάν και Open source και ξεκινάει το πανηγύρι. Κι αυτό με tutorial από youtube. Μόνο έτσι πλέον αν δε θες να δώσεις λεφτά για να κάνεις εκμάθηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 τελος ο χαρακτηρας μου ,ειναι ετοιμος για rigging και animation! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 ενα ακομα συντομο kick a ball animation https://www.youtube.com/watch?v=wpCxyAJtAvk&feature=youtu.be Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 αλλο ενα! pick a weight Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=dXDlkXoqaR4&app=desktop ελάτε παίδες θέλω να δω και τα δικά σας !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) επεστρεψα!! ως συνηθως να περιμενετε νεο animation video τις επομενες μερες Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από nikos5800 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Ορίστε και το νεο μου animation 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssd93 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Παιδιά θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε κάποιον στην Ελλάδα που να κάνει επαγγελματικά τέτοια animations. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KyrGR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 https://www.google.gr/m?q=vfx+studios+greece&client=ms-opera-mobile&channel=new&espv=1 Υπάρχουν κάποια studio, κυρίως διαφημίσεις κάνουν.Εχουν αξιόλογα παιδιά, κάποιους τους συνάντησα και προσωπικά αλλά οι δουλειές εδώ είναι λίγες, πιο πολύ ζητάνε illustrators για περιοδικά και αφίσες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 ενα ακομα animation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα