Προς το περιεχόμενο

Γενικά για 3D Προγράμματα...

evoracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 χρόνια χρήστης cinema 4d, κατέβασα και γω το blender έτσι να δω τι παίζει και μου άφησε πολύ θετικές εντυπωσεις. Σιγά σιγά λέω να το αφήσω το cinema..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 501
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στο blender στο cycles render γιατί ενώ στο rendering view μου δείχνει το μοντέλο όταν πατάω render μου φτιάχνει μαύρη εικόνα;  Τι ρύθμιση πρέπει να κάνω; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο blender στο cycles render γιατί ενώ στο rendering view μου δείχνει το μοντέλο όταν πατάω render μου φτιάχνει μαύρη εικόνα;  Τι ρύθμιση πρέπει να κάνω; 

βαλε την καμερα να εστιασει στο μοντελο 

Επεξ/σία από nikos5800
  • Like 1

ακομα δεν το εχω τελειωσει αλλα ας κανω ενα update για το που βρισκομαι,οριστε ο πολεμιστης μας!

ολα αυτα χωρις να εχω κανει texturing τον χαρακτηρα, σε καποια σημεια στα ρουχα θελει λιγη δουλιτσα ακομα και ειμαστε ετοιμοι!

post-202171-0-28823600-1508607789_thumb.png

post-202171-0-30241100-1508607813_thumb.png

Γειά σας. Αν μπορείτε να μοιραστείτε μερικές απο τις γώσεις σας μαζί μου σε οτι αφόρα το sketchup και ειδικότερα το rendering. Πιο συγκεκριμένα  θα ξεκινήσω σε μια καινούργια δουλειά και θα πρέπει να ανακατευτώ με το sketchup , το κύριο προβλημά μου είναι οτι δεν εχω ξαναασχοληθει με το rendering. Δεν ξέρω τι παίζει απο free renderers και από αυτούς επι πληρωμή ποιον να επίλεξω.

Γειά σας. Αν μπορείτε να μοιραστείτε μερικές απο τις γώσεις σας μαζί μου σε οτι αφόρα το sketchup και ειδικότερα το rendering. Πιο συγκεκριμένα  θα ξεκινήσω σε μια καινούργια δουλειά και θα πρέπει να ανακατευτώ με το sketchup , το κύριο προβλημά μου είναι οτι δεν εχω ξαναασχοληθει με το rendering. Δεν ξέρω τι παίζει απο free renderers και από αυτούς επι πληρωμή ποιον να επίλεξω.

Αναζήτησε αρχικά tutorials στο youtube με το sketcup για τη συγκεκριμένη δουλειά που θέλεις, διότι η κάθε μια είναι διαφορετική.

Το rendering θα έρθει στη συνέχεια όπου θα βάζεις το μοντέλο μέσα. Σαν rendering βάζεις το μοντέλο στο blender που είναι δωρεάν και Open source και ξεκινάει το πανηγύρι. Κι αυτό με tutorial από youtube. Μόνο έτσι πλέον αν δε θες να δώσεις λεφτά για να κάνεις εκμάθηση. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

https://www.google.gr/m?q=vfx+studios+greece&client=ms-opera-mobile&channel=new&espv=1

Υπάρχουν κάποια studio, κυρίως διαφημίσεις κάνουν.Εχουν αξιόλογα παιδιά, κάποιους τους συνάντησα και προσωπικά αλλά οι δουλειές εδώ είναι λίγες, πιο πολύ ζητάνε illustrators για περιοδικά και αφίσες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...