nikos5800 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Για πείτε για πειτε ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Χαχα αγρότης μόνος ψάχνει Πολύ ωραίο, μπράβο! κάτι που δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 πολύ καλό μπράβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 σε ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssd93 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Παιδιά για τη δημιουργία ενός animated video ποιο πρόγραμμα θα προτείνατε? Έχω διαβάσει για πολλά, όπως το cinema 4D, studio max κτλ.αλλά είναι πραγματικά περίπλοκα για κάποιον που δεν έχει γνώσεις σχεδιασμού. Για το μέσο επαγγελματία που χρειάζεται να κάνει πχ. μια παρουσίαση ή κάτι παρόμοιο τι πρόγραμμα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί; Ας πούμε στο βίντεο που παραθέτω στο Site: link αυτό υπάρχουν κάποιες 3D animated σκηνές. Υπάρχει πρόγραμμα για τη δημιουργία τέτοιων εφέ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Κάτι σαν transformers που τελείωσα σημερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZahosDoganos Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 keep it going με το μοντελινγκ παιδια!! πολυ ωραια ολα.. να και μερικα δικα μου Cimena 4D + keyshot renderer Cylinder radial engine, Solidworks+keyshot renderer και μερικές βίδες, cinema 4d+corona renderer Παιδιά για τη δημιουργία ενός animated video ποιο πρόγραμμα θα προτείνατε? Έχω διαβάσει για πολλά, όπως το cinema 4D, studio max κτλ.αλλά είναι πραγματικά περίπλοκα για κάποιον που δεν έχει γνώσεις σχεδιασμού. Για το μέσο επαγγελματία που χρειάζεται να κάνει πχ. μια παρουσίαση ή κάτι παρόμοιο τι πρόγραμμα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί; Ας πούμε στο βίντεο που παραθέτω στο Site: link αυτό υπάρχουν κάποιες 3D animated σκηνές. Υπάρχει πρόγραμμα για τη δημιουργία τέτοιων εφέ? εγω θα σου προτεινα να εδινες μια ευκαιρια στο cinema 4D είναι πολυ φιλικο προς τον χρηστη και έχει και παρα πολλα tutorials ( οχι οσα το 3ds max, αλλα και παλι εχει αρκετα) ειδικα για κατι τετοιο που παρεθεσες στο λινκ ειναι οτι πρεπει. Φαντασια θελει να εχεις και μολις μαθεις τα tools του cinema θα εισαι μια χαρα. Εχει πολλα tutorials στο youtube με cinema για τετοιες σκηνες οπως στο βιντεο που παρεθεσες 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 @zahosdoganos καλά εσύ είσαι σε άλλο level , καταπληκτικά όλα τους ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Αυτόν τον κινητήρα τον χάζεψα για πολύ ώρα. Πολύ ωραίο αποτέλεσμα και προσεγμένο στις λεπτομέρειες. Έχεις κάνει κανένα video animation με την "λειτουργία" του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZahosDoganos Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Ευχατιστώ παιδιά! Animation δεν έχω βρει χρόνο να κάνω γιατί αν και δουλεύει σωστά γενικά, δεν γυρνάει ένα γρανάζι και πρέπει να βρώ που είναι το λάθος να το φτιάξω. Αλλά με τοσα parts που έχει γίνεται λίγο χαμός και βαριέμαι να ψάξω, κάποια στιγμή όμως θα το κάνω. Πρώτα θέλω να μοντελάρω ένα αεροπλάνο του πρώτου παγκοσμίου και να την βάλω πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Αααα έχεις δουλίτσα ακόμα Είναι low poly? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZahosDoganos Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 εχω ακομα ναι αλλα απο χρονο 0 κλασικα χαχα πριν κατι μερες εκανα ολο το assembly export σε fbx να το περασω σε cinema 4d για το κανω render με τον corona και βγήκε 5.444.000 polygons, ειναι too much. Θα πρεπει πολλά parts που δεν χρειαζονται τοσο λεπτομερεια να τα κανω ξεχωριστα export Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Τελειωσα με αυτό και είναι έτοιμο για rigging και animation Ως συνήθως έχω κανει ψιλο λαθάκια ,αλλά βελτιωνομαι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimips Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα στη παρέα. Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Ξεκίνησα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά και αυτοδίδακτα με τη μοντελοποίηση αρχαιολογικού και αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος κτιρίων κλπ, αλλά έχω μεγάλο θέμα μάλλον με το hardware. Όλο κρασάρει και κολλάει το solidworks, το geomagic X και το 3ds max όταν ξεκινάω να πάω από point cloud σε solid. Η διαδικασία είναι να σκανάρω με 3d lasser scanner και drones τα κτίρια, να βγάζω νέφη σημείων, να τη κάνω 3d νέφος 50εκ σημείων(μια βυζαντινή εκκλησία που έχω τώρα), να βγάλω το θόρυβο και να ξεκινήσω να τη κάνω solid. Εσείς που κάνετε τόσο ωραία πράγματα μπορείτε να μου πείτε τι μπορώ να αλλάξω στο hardware; έχω i7-3770k, AMD 7970 3gb-8gb ram 1600ghz. Πρέπει να πάρω κάποια άλλη κάρτα γραφικών; Κάποια quadro; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 το solid work και το 3ds max υποστηρίζουν opencl rendering? ποιο rendering engine χρησιμοποιείς? επίσεις ανάλογα και με την σκηνή τα 3gb ram της κάρτας γραφικών μπορεί να μην επαρκούν δες με το GPUz μέχρι πόσοι μνήμη της κάρτας τρώει η σκηνή σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα