Προς το περιεχόμενο

Γενικά για 3D Προγράμματα...

evoracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό ακριβώς πήγα να σε ρωτήσω, πως τα περνάω. Κατεβάζει μια εικόνα και άλλη μια συντόμευση που όταν το πατάω μου ανοίγει το Word -_Ο... Έχω και το R13 με το V-Ray αλλά.......

το αρχειο .mat ειναι βιβλιοθηκη υλικων του max

για να την εισαγεις:

- μεσα απο το max πατα το πληκτρο Μ και ανοιγει ο Material editor

- πατας το πρωτο πληκτρο κατω απο τα slots των υλικων (Get Material, ενα με μπλε κυκλακι και βελακι)

- επιλεγεις browse from Mtl Library και μετα File Open

- επιλεγεις το αρχειο mat που μολις κατεβασες, το υλικο που θα εμφανιστει το σερνεις μεσα σε ενα κενο slot στον Material editor και ειναι ετοιμο να το χρησιμοποιησεις

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 501
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αδερφέ είναι καταπληκτικά όλα! μπορείς σε παρακαλώ να με βοηθήσεις να ξεκινήσω και εγώ να δουλεύω το πρόγραμμα αυτό?

πχ πως σχεδιάζεις τα αυτοκίνητα? με digitizer?

για δώσε λιγο info

Λοιπών ξεκινά ψάχνοντας λίγο το πρόγραμμα για να καταλάβεις το θέμα και με λίγα βιντεακια στο Youtube (Cinema 4D Tutorial). Ξεκίνα κάνοντας ένα σχέδιο, 3D γράμματα (υπόψιν θα χρησιμοποιείς και την μπάρα του menu γιατί δεν τα δίνει όλα στις κατηγορίες  και "παίξε" με τον φωτισμό. Τώρα βέβαια είναι πολλα και δεν ξέρω από που να αρχίσω το μόνο που θα σου πω είναι ότι αυτοκίνητα φτιάχνεις με Blueprint που θα βρεις ή στο Google ή στο www.smcars.net και τις εικόνες τις κόβεις στο Photoshop (τώρα για αρχή άμα θες μου λες και σου βρίσκω κόβω). Το χέρι σου το 1 κλασικά στο mouse και το άλλο "κολλημένο" στα κουμπιά Alt(move camera) Ctrl(πάει σε συνδυασμό με το Z που είναι η πίσω κίνηση για τυχών λάθη που θα υπάρχουν + dublicate + unsellect) Shift (επιλογή και άλλων σημειων) θα τα καταλάβεις στην πορεια αυτά. 

Αυτό είναι μαι εικόνα για το πως κάνεις τα αυτοκίνητα:

Στην πορεια θα ασχοληθώ να ανεβάσω βιντεακια με τέτοιου είδους βοήθειες.

• Like 1

Η Volk που σου ειπα χτες,την εκανες κιολας ρε θηριο? :D Γαματη,απλα καντην να χρυσαφιζει λιγο πιο πολυ και θα ειναι ιδια με την πραγματικη :)Λεω και γω να ασχοληθω αλλα ειμαι τεμπελης και το ολο σκηνικο να αρχισεις να το μαθαινεις με κανει να το αναβαλω συνεχεια

:P ναι... Χρυσό μόνο άμα το βρω έτοιμο το χρώμα γιατι να το κάνω δεν πρόκητε να το πετύχω... Χρυσό Matt για την ακρίβεια. Ελα μια απόφαση είναι απλά λίγη υπομονή θέλει μέχρι να μάθεις τα βασικά. <br><br>

Sent from my iPod touch using Insomnia

:blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:

εχω παθει την πλακα μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

χε!...

Πάει και αυτό...!

post-175011-0-91991000-1358363975_thumb.png

Αυτά όταν πάρω νέο pc ;)... για να καταλάβεις η συγκεκριμένη (η τελευταία  για να βγει μόνο αυτή η εικόνα (render) έκανε 42min και το animation θες >100fp (fp=fraps= σκηνές) άρα καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2015 :P 

http://www.youtube.com/watch?v=NOs6OBwTcuA
http://www.youtube.com/watch?v=vIAxDM7KKl4

• Like 1

Αυτά όταν πάρω νέο pc ;)... για να καταλάβεις η συγκεκριμένη (η τελευταία  για να βγει μόνο αυτή η εικόνα (render) έκανε 42min και το animation θες >100fp (fp=fraps= σκηνές) άρα καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2015 :P

για την ακριβεια για ενα αξιοπρεπες animation θελεις 25fps

αν σε ενδιαφερει παντως ο τομεας animation ριξε μια ματια εδω:

http://www.google.gr/search?client=opera&q=render+farms

btw κανε μου αν θελεις ενα απο τα αρχεια σου export σε .obj και στειλτο μου να κανω ενα render με το vray να δουμε διαφορα σε χρονους και αποδοση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...