Tsino Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 τέλειο φίλε... όταν τελειώσω το project μου θα ανεβάσω και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Άντε άντε Προχώρισες καθόλου? Βρήκα λίγο χρόνο και ασχολήθηκα μπας και προχωρήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 ωραίος ρε συ φιλε evoracing φτιαχνεις πολύ ωραία αυτοκίνητα και μπράβο σου ,εγώ ξεκίνησα να μαθαίνω εδώ και ενα μήνα το blender γενικά προσπαθώ να μαθω όσο περισσότερα πραγματα μπορω,π.χ δημιουργία χαρακτήρα, animation,χρησιμοποιησει των particle effect για την δημιουργία ,Μαλίων, β ροχή,δένδρα, χόρτα κ.λ.π δημιουργία πόλεων, δημιουργία δασών ,motion tracking η όπως λέγεται,facial expression με shape keys κ.λ.π γενικά χρειάζομαι ακόμα αρκετό διάβασμα ώστε αυτά να τα δουλεύω σε high level Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μάθε πρώτα τα βασικά να δεις πως λειτουργεί το πρόγραμμα και την δομή του και μετά τα άλλα είναι σχετικά εύκολα Καλή αρχή σου εύχομαι και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε Ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ στο blender. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Το projectακι που δουλεύω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Να και το δικο Μού το ξέρω κακασχημο αλλά το εφτιαξα στα γρήγορα χτες Edit για κάποιο λογο δεν ανεβάζει την φωτο https://imageshack.us/i/pnJtfFqaj 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 πολύ ωραίο Nikos συνέχισέ το... ανέβαζε και άλλα project Που φτιάχνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Εδώ ένα ρομποτάκι που έφτιαξα μαθαίνοντας το Rhino: Και εδώ ένα R8 που δεν μπόρεσα να τελειώσω λόγω κάποιας υπερκόπωσης που έπαθα: 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 pnick μπράβο φοβερος φωτορεαλισμός κυρίως στην πρωτη φωτο τι πρόγραμμα χρησιμοποιείς? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 pnick μπράβο φοβερος φωτορεαλισμός κυρίως στην πρωτη φωτο τι πρόγραμμα χρησιμοποιείς? Rhino για modeling και Keyshot 6 για το rendering. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 και κάτι άλλο φωτογραφιες από που κατεβάζεις π.χ τη φωτο για να φτιαξεις το ρομποτακι απο που το κατεβάσεις? π.χ το βρηκες με μια αναζήτηση στο Google? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Το συγκεκριμένο ήταν tutorial από Digital Tutors. Ήταν το πρώτο μου "σοβαρό" μοντέλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 ωραίος γενικά δυσκολευομαι να βρω φανταστικές εικόνες που να δείχνουν εναν χαρακτήρα απο front και side view επίσης αναγκαστικά θα πρεπει να μάθω να φτιαχνω textures στο gimb γιατί δεν θα μπορέσω να φτιάχνω δικά μου project όπως θέλω εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 ωραίος γενικά δυσκολευομαι να βρω φανταστικές εικόνες που να δείχνουν εναν χαρακτήρα απο front και side view επίσης αναγκαστικά θα πρεπει να μάθω να φτιαχνω textures στο gimb γιατί δεν θα μπορέσω να φτιάχνω δικά μου project όπως θέλω εγώ Εξαρτάται τί είδους μοντέλα σε ενδιαφέρουν. Υπάρχει πολύ υλικό στο net για σχεδόν ό,τι μοντέλο σε ενδιαφέρει. Με ένα απλό search για robot blueprints βρήκα ένα σωρό σε δύο όψεις. Να χρησιμοποιείς ως λέξη-κλειδί το "blueprint". https://www.google.gr/search?q=robot+blueprints&biw=1920&bih=965&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwjB0e334_jOAhWKOhQKHWlVAuwQsAQIIA Επίσης, πολύ υλικό και μάλιστα πρωτότυπο, από όπου μπορείς να εμπνευστείς για 3d μοντέλα, μπορείς να βρείς στο CGTalk. Είναι το μεγαλύτερο site για CG παγκοσμίως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 ωραία σε ευχαριστω και κάτι άλλο όταν σχεδιάσεις ενα αυτοκίνητο πρωτα ξεκινας τον σχεδιασμο από front view? η απο side view γενικά με τον σχεδιασμο των αυτοκινήτων δεν έχω ασχοληθεί αλλά με ενδιαφέρει αρκετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα