Προς το περιεχόμενο

Γενικά για 3D Προγράμματα...

evoracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 501
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ωραίος ρε συ φιλε evoracing φτιαχνεις πολύ ωραία αυτοκίνητα και μπράβο σου ,εγώ ξεκίνησα να μαθαίνω εδώ και ενα μήνα το blender γενικά προσπαθώ να μαθω όσο περισσότερα πραγματα μπορω,π.χ

δημιουργία χαρακτήρα, animation,χρησιμοποιησει των particle effect για την δημιουργία ,Μαλίων, β

ροχή,δένδρα, χόρτα κ.λ.π δημιουργία πόλεων, δημιουργία δασών ,motion tracking η όπως λέγεται,facial expression με shape keys κ.λ.π

γενικά χρειάζομαι ακόμα αρκετό διάβασμα ώστε αυτά να τα δουλεύω σε high level

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάθε πρώτα τα βασικά να δεις πως λειτουργεί το πρόγραμμα και την δομή του και μετά τα άλλα είναι σχετικά εύκολα ;)

Καλή αρχή σου εύχομαι και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε :) 

Ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ στο blender. 

Εδώ ένα ρομποτάκι που έφτιαξα μαθαίνοντας το Rhino:

post-283067-0-80492100-1473080296_thumb.jpg

Και εδώ ένα R8 που δεν μπόρεσα να τελειώσω λόγω κάποιας υπερκόπωσης που έπαθα:

post-283067-0-00574300-1473080387_thumb.jpg

post-283067-0-34657900-1473080479_thumb.jpg

post-283067-0-54798000-1473080523_thumb.jpg

• Like 3

και κάτι άλλο φωτογραφιες από που κατεβάζεις π.χ τη φωτο για να φτιαξεις το ρομποτακι απο που το κατεβάσεις? π.χ το βρηκες με μια αναζήτηση στο Google?

ωραίος γενικά δυσκολευομαι να βρω φανταστικές εικόνες που να δείχνουν εναν χαρακτήρα απο front και side view

επίσης αναγκαστικά θα πρεπει να μάθω να φτιαχνω textures στο gimb γιατί δεν θα μπορέσω να φτιάχνω δικά μου project όπως θέλω εγώ

ωραίος γενικά δυσκολευομαι να βρω φανταστικές εικόνες που να δείχνουν εναν χαρακτήρα απο front και side view

επίσης αναγκαστικά θα πρεπει να μάθω να φτιαχνω textures στο gimb γιατί δεν θα μπορέσω να φτιάχνω δικά μου project όπως θέλω εγώ

Εξαρτάται τί είδους μοντέλα σε ενδιαφέρουν. Υπάρχει πολύ υλικό στο net για σχεδόν ό,τι μοντέλο σε ενδιαφέρει. Με ένα απλό search για robot blueprints βρήκα ένα σωρό σε δύο όψεις. Να χρησιμοποιείς ως λέξη-κλειδί το "blueprint". 

https://www.google.gr/search?q=robot+blueprints&biw=1920&bih=965&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwjB0e334_jOAhWKOhQKHWlVAuwQsAQIIA

Επίσης, πολύ υλικό και μάλιστα πρωτότυπο, από όπου μπορείς να εμπνευστείς για 3d μοντέλα, μπορείς να βρείς στο CGTalk. Είναι το μεγαλύτερο site για CG παγκοσμίως.

ωραία σε ευχαριστω

και κάτι άλλο όταν σχεδιάσεις ενα αυτοκίνητο πρωτα ξεκινας τον σχεδιασμο από front view? η απο side view

γενικά με τον σχεδιασμο των αυτοκινήτων δεν έχω ασχοληθεί αλλά με ενδιαφέρει αρκετά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...