evoracing Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μα βρε και εσύ με blender? Δεν έχω ιδέα από blender οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω.. cut line δεν μπορείς να κάνεις? μετά επιλέγεις τα polygon και περνάς άλλο matterial εκεί. Πολύ καλή δουλειά πάντως! συνέχισε!!! Κάτι που το είχα επήσεις καιρό και ξέχασα να το ανεβάσω. Είναι καθαρά preview render για να δω το αποτέλεσμα και για να πάρω και γνώμες. Για τα φώτα μην ρωτήσεις γιατί είναι μοβ, ακόμα το ερευνώ Ferrari F458 Italia #Preview by Angelo M, on Flickr Ferrari F458 Italia #Preview by Angelo M, on Flickr Σκέφτομαι να το κάνω και αυτό army σαν το S3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Τα παράθυρα έτσι τα έκανα, cut line επιλογή phases και αλλαγή material. Στην πόρτα που το προσπάθησα ήθελα να κάνει εξοχή και λόγω του subdivision modifier (smooth) μου άλλαζε τη γεωμετρία (σίγουρα υπάρχει τρόπος να τη φτιάχνω απλά δεν τον έχω βρεί ακόμα ) Οπότε τι έκανα: cut line--> επιλογή phases --> duplicate --> extrude και μετά κόλλησα το καινούριο mesh στο main body) Ξεκινάω νέο project Airbus A320-200 H Φερραρι τα σπάει, ανέβασε και μια κόκκινη να τη δούμε.. Σε παραλλαγή θα είναι ωραία άραγε ? Εσύ τα τζάμια με cut line τα κάνεις?? Πώς στρογγυλεύεις τις γωνίες στα τζάμια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demessakis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Αν μπορείς δοκίμασε πριν το duplicate, και έχοντας επιλεγμένη την επιφάνεια της πόρτας, να κάνεις πρώτα extrude inner και μετά extrude. Οι ορολογίες φαντάζομαι δεν θα διαφέρουν πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Αν θες low poly για παιχνίδια κτλπ καλά το έκανες με material, αν θες για preview θέλει όλα χώρια.. Αν θες να κάνεις και την ζωή σου ποιο εύκολη βέβαια τα κάνεις χώρια. Προσωπικά όλα χώρια τα κάνω, όλα όμως! Για τα τζάμια (που είναι ένα δύσκολο κομμάτι) τα κάνω με HyperNurbs, βασικά μόνο με HyperNurbs δουλεύω. Είναι δύσκολα τα τζάμια γιατί ειδικά στο αμάξι που πρέπει να έχει καμπύλη πρέπει όλο να είναι ομοιόμορφο γιατί μετά στο reflection θα φαίνεται χάλια. Τώρα αν υπάρχει κάποιος τρόπος που το κάνεις πολύ εύκολα και εγώ δεν το ξέρω τότε πάσο.. Για να καταλάβεις πως τα κάνω Έκανα αρκετές αλλαγές (ποιο πολύ στα material). Κόκκινο δεν ξέρω άμα θα το κάνω γιατί παίρνει πολύ χρόνο (1:47) το render. Ίσως να το κάνω μια μέρα που θα είμαι στην δουλειά , να το κάνω και σε μαύρο.. Ferrari F458 Italia #Preview2 by Angelo M, on Flickr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Το Hyper Nerbs δεν το έχω δει στο blender.. μάλλον κάποιο άλλο όνομα έχει... θα το ψάξω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μια προσπάθεια που έκανα από χτες και λόγο του καλού μου συστήματος την ολοκλήρωσα σήμερα... 2 ώρες render στις οποίες τα 20 λεπτά ήταν το freeze του hdd... S3 army6 by Angelo M, on Flickr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 οπότε τα τζάμια τα φτιάχνεις ξεχωριστά ? κάνεις duplicate τα phases και μετά τα κάνεις με hypernerbs? πες μου λίγο τη διαδικασία να το καταλάβω.... Έχει το blender hypernerbs το ονομάζει subdivision modifier... το τζάμι το φτιάνεις από την αρχή με καινούριο Mesh ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Τα πάντα κάνω ξεχωριστά. Άμα κρίνω πως κάτι πάει μαζί (πχ το χερούλι στην πόρτα) εκεί τα βάζω στο ίδιο polygon. Προσωπικά ξεκινάω και κάνω όλο το blueprint με splint και στην ουσία βγαίνει ένα 3D blueprint και μετά ξεκινάω.. Σε προηγούμενες σελίδες έχω γράψει και tutorial.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 I think i'm in love S3_Army HDR by Angelo M, on Flickr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ένα πράγμα θα σου πω... κάθισα και διάβασα όλο το thread από την αρχή ... 18 σελίδες... πώρωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Είσαι άρρωστος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 VAG is coming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 VAG = ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 VAG? κατηγορία αυτοκινήτων? Αυτό είναι Golf R.. Για το R παίζεται ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 458 με νέα ματάκια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα