Tsino Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Evo έχεις κανένα link για blueprints? έψαξα και βρίσκω πολλά για αυτοκίνητα. Επειδή ακόμα μαθαίνω θα ήθελα να ξεκινήσω με απλά πράγματα... όχι πολύπλοκα όπως αυτοκίνητα η τανκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μμμμ link δεν έχω, ότι βρίσκω το βρίσκω από το google. Απλά πατάω αυτό που ψάχνω και από τα εργαλεία αναζήτησης επιλέγω μέγεθος μεγάλες. Αυτό ποιο πολύ για να είναι ποιο λεπτομερές οι γραμμές. Τώρα για άλλα αντικείμενα δεν έχω ψάξει πέρα από αμάξια. Μπορείς να κάνεις αυτό... Πάντως τα ποιο πολλά blueprint είναι από αμάξια. Γενικά κοιτάς οι γραμμές να είναι όσο ποιο λεπτές γίνεται για να σου βγει ίσιο το project. Πάντως θα σου έλεγα να ξεκινήσεις με το Cinema 4D για να μπορώ να σε βοηθάω κ εγώ. Τώρα για το blender δεν έχω ακούσει και πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Thanx Evo... το cinema4d είναι free ? Για να είμαι ειλικρινής να ξεκινήσω να μαθαίνω άλλο πρόγραμμα μετά από όλο τον αγώνα που έκανα με το blender μου φαίνεται βουνό... Επίσης από ότι κατάλαβα όσο περισσότερες όψεις έχει το blueprint είναι καλύτερο για την ακρίβεια του μοντέλου... μπρός... πίσω... πλάι... πάνω... κάτω... ? το πρώτο μου μοντέλο.. χωρίς tutorials αποκλειστικά μόνος μου ...... και με blueprint με μόνο side view AGM 119 PENGUIN MK2 anti ship missile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δυστυχώς όχι! το βρίσκεις εύκολα όμως.. Είσαι στην αρχή όμως γι αυτό στο λέω .. Και εγώ που δοκίμασα με blender μου φάνηκε ποιο δύσκολο (στην αρχή) Ένα blueprint θα έχει max 4 όψεις. Προφανώς και αν δεν έχει την μια όψη θα σε δυσκολέψει αρκετά οπότε καλύτερα να βρεις ένα με μικρότερη ανάλυση και να έχει και τις 4 παρά μια καλής ανάλυσης και να είναι με 3 όψεις. το πρώτο μου μοντέλο.. χωρίς tutorials αποκλειστικά μόνος μου ...... και με blueprint με μόνο side view Ουόου! άψογος Σε ένα τέτοιο project σου αρκεί και η μια όψη ναι. Ότι και να κάνεις δεν χρειάζεται να είναι ακριβές αντίγραφο! μπορείς και να αυτοσχεδιάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Χαίρομαι που σου άρεσε 3 ημέρες μου πηρε με περίπου 3 ώρες την ημέρα για noob καλά είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι ρε είναι πολύ ωραίος! Εγώ τις πρώτες μέρες δεν ήξερα να βάσω φως τι λες τώρα Τώρα όμως είναι βάλε άλλο ένα light περίπου 30% χωρίς shadow για να μειωθεί το έντονο shadow που έχει από κάτω. Και καλά έχεις lighting studio που θεωρητικά πρέπει να χτυπάει φως από παντού. Οπότε και δεν θα πρέπει να έχεις τόσο έντονο shadow από κάτω ειδικά σε αυτό το ύψος. Αν κάτι δεν κατάλαβες μου λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Αν και καθυστέρησα κάπως, έφτιαξα λίγο το φωτισμό και το έκανα render σε 1080p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ωραίο! πόση ώρα σου πήρε το render? και τι PC έχεις? Δοκίμασε να κάνεις και άλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 1 ώρα και 45 λεπτά στο laptop i5 8GB ετοίμασα και ένα άλλο ποιο advanced με ταλαιπώρησε είναι η αλήθεια αλλά άξιζε τον κόπο... θα το κάνω render και θα το ανεβάσω εσύ έκανες τίποτα καινούριο ? ανέβασε να θαυμάσω... είσαι inspiration δεν σου κρύβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 4 core? για i5 νομίζω πολύ είναι.. βαράει 100αρια? αν οχι για δες το... Αντε αντε αντε!! δειξτο! Μπα στάσιμα όλα.. δουλεύω πλέον και είμαι όλη μέρα σε ένα PC, οπότε όταν γυρνάω σπίτι αν κάτσω στο PC θα είναι ή για ταινία ή για μουσική.. Κάποια στιγμή θα συνεχίσω εννοείτε! Χεχε χαίρομαι πολύ! ΨΕΜΑΤΑ! έκανα κάτι αλλά δεν το ανέβασα εδώ ... https://www.flickr.com/photos/129090940@N04/albums/72157649070167962 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 ναι 4 core αλλά είχα κατεβάσει τη χρήση σε 3 core γιατί ήθελα να κάνω και άλλη δουλειά ταυτόχρονα και δεν ήθελα να μου γονατίσει το pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 ναι 4 core αλλά είχα κατεβάσει τη χρήση σε 3 core γιατί ήθελα να κάνω και άλλη δουλειά ταυτόχρονα και δεν ήθελα να μου γονατίσει το pc Αα οκ τότε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 έτοιμο... ακούω γνώμη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Νταξ ρε... πόσο καιρό δουλεύεις και έμαθες να κάνεις τέτοια? γιατί εγώ στον 1 μήνα κάτι τετράγωνες ρόδες έκανα θυμάμαι XD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Αυτό μου πήρε ένα μήνα.. Το ξεκίνησα μετά τον πύραυλο. με δυσκόλεψαν πολύ τα παράθυρα και η πόρτα. Για να καταλάβεις σε 1 βδομάδα το είχα τελειώσει το μοντέλο. ο υπόλοιπος χρόνος ήτανε τα παράθυρα και η πόρτα. Η πόρτα είναι ξεχωριστό mesh (δε μου αρέσει όπως φαίνεται ) Στα τζάμια δεν μπορούσα να κόψω τα vertices στα σημεία που ήθελα... πολύ σπαζοκεφαλιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα