Formation Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 @Tsino self illumination έχεις βάλει στο material?
teoepi2 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 γειά, μπορείτε να με βοηθήσετε στην αναζήτηση για renderer γιατί δεν έχω ασχοληθεί πολύ με rendering; είμαι σε άγνοια για τις δυνατότητες που προσφέρουν αλλά ξέρω ποιες ακριβώς ζητάω θέλω να προσφέρει εναλλαγή shader βάσει φίλτρου (πχ by shadow, cavity, sss, ao, reflection, specularity) όπως έχω δει σε κάποια preview rendering engines για παράδειγμα στην παρακάτω εικόνα, εναλλαγή δυο shader με και χωρίς reflection, filtered by cavity θα μας δώσει το τελικό αποτέλεσμα χωρίς mapping με τη διαφορά ότι σε ένα animation όπου μπορεί να αλλάζουν οι ρωγμές στο πάτωμα δεν θα χρειάζεται να κάνεις animated map επομένως υπάρχουν τέτοιες δυνατότητες σε κάποιον από τους γνωστούς vray/cycles/keyshot/mray κτλ; ή πρέπει εσύ να του δίνεις συνέχεια νέα map κάθε φορά που αλλάζει κάτι και πρέπει να αλλάξει και τα σημεία κάλυψης από τον κάθε shader;
Tsino Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 @Tsino self illumination έχεις βάλει στο material? οχι δεν εχω βάλει ... τι κάνει αυτό ?
evoracing Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Μετά από καιρό ξανά ασχολήθηκα με το S3 που αυτό που μένει είναι τα taillight (τα οποία βαριέμαι να τα κάνω ) Δοκίμασα μερικούς νέους σχεδιασμούς και κατέληξα στο army style. Θα ακολουθήσουν και άλλες αλλαγές στο μέλλον, αλλά στην ώρα τους Επίσης 4K ανάλυση με 300dpi που τόσο καιρό έκανα στα 72.... #S3_ARMY_4K by Angelo M, on Flickr S3 army4 by Angelo M, on Flickr Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2015 από evoracing
Tsino Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Άλλη μια προσπάθεια... αυτή τη φορά μόνος μου χωρίς tutorials...
evoracing Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Χαχαχα! θα μπορούσες να βάλεις luminace στα γράμματα. Παρ' ολα αυτα πολύ ωραίο Χρήστο! Τα δικά μου νέα μπορείτε να τα βλέπετε στο flickr https://www.flickr.com/photos/129090940@N04/albums/72157649070167962
Tsino Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Εντάξει evo... έχω μείνει άναυδος... champions league παίζεις αυτό με το luminance το ψάχνω ακόμα... που θα πάει θα το βρώ
evoracing Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Χαχαχα σε ευχαριστώ πολύ! Αν ασχοληθείς πραγματικά θα δεις και μόνος σου πως δεν είναι κάτι.. Υπομονή, χρόνο και μυαλό θες.. Τι εννοείς "champions league παίζεις"? Δεν κάνω τίποτα ανταγωνιστικά! για κανέναν λόγο!! Μμμ blender είπαμε εε? το luminance που λέω εγώ είναι αυτό που έβαλες στο κύβο στην προηγούμενη σελίδα. Που ο κύβος φωτίζει τον χώρο.
Tsino Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 επιτέλους το βρήκα !!! δεν εννοώ ανταγωνιστικά... εννοώ ότι είσαι pro και οι γνώσεις σου είναι για champions league 1
evoracing Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Σσοραιος Βάλε και λίγο blur στο reflection.. Σου βάζω challenge τώρα
evoracing Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μμμ δεν ειμαι σιγουρος! θολώτητα εννοώ! νομιζω κατι με τον φωτισμο εκανες.. Νοιωθω σαν να μην ξερω τπτ με το blender
Tsino Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή το reflexion δεν μπορώ να το ελέγξω... έβαλα φίλτρο blur στην επιφάνεια που είναι glass... το φωτισμό δεν τον πείραξα
evoracing Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω πως ακριβώς το έχεις κάνει και ακόμα περισσότερο δεν ξέρω καθόλου το blender. Πάντως συνέχισέ το αν σου αρέσει! μην το αφήνεις.
Tsino Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι μου αρέσει πολύ το modelling.... βλέπω κάτι βίντεο και κάνουνε παπάδες, ειδικά τα δικά σου μοντέλα με έχουν αφήσει άναυδο .... θέλω να μάθω... σιγά σιγά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα