Formation Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Γι' αυτό είπα φιλε Pnick ότι εξαρτάται τι είδους σκηνές δουλεύει κανείς.Ξέρεις ότι στα 3D, η ραμ μπορεί και να μην είναι και ποτέ αρκετή. Αλλά γενικά με 16gb δουλεύεις καλά. 1
evoracing Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Τώρα δουλεύω στα 90mb project. Από ram το μόνο που μπορώ να κάνω είναι κάτι τέτοιο. Έχω 2 HDD λέτε καλύτερα να έχω το πρόγραμμα στον 2ο HDD?
pnick Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μη κάνεις κίνηση για ddr2. Δεν αξίζει. Ειδικά από e-bay που θα πληρώσεις shipping και τελωνείο. Αν βρείς κάτι από Insomnia σε καλή τιμή πάρ'το, αλλά για προσωρινή λύση. Μια και καλή είναι η γνώμη μου, όταν αποφασίσεις να αναβαθμίσεις γενικότερα (που σε εσένα που το έχεις με το modeling, αξίζει ένα πολύ καλύτερο σύστημα, μην αδικείς τον εαυτό σου). Όσο για τον δίσκο, γνώμη μου είναι να το αφήσεις το πρόγραμμα στον κύριο σκληρό. Χτύπα και έναν ssd και θα έχεις ουσιαστική αναβάθμιση που θα σου μείνει και στο επόμενο pc. Δεν θα δεις διαφορά στο rendering, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα, από το πόσο γρήγορα θα ανοίγει το πρόγραμμα, πόσο γρήγορα θα γίνονται οι διάφορες φορτώσεις, γρηγορότερο caching κ.λπ.
evoracing Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δεν έχω λεφτά για αναβάθμιση αυτή την στιγμή! Περίμενα να βγάλω κάτι από 3DOcean για να πάνε για αυτό τον σκοπό αλλά τόσο καιρό έχω βγάλει 20$ και για να τα βγάλω πρέπει να πάω 50$. Ετοιμάζω τώρα να κάνω κάτι και στο Turbosquid που βλέπω γενικά κίνηση. Το S3 πως σας φάνηκε? το έκανα πολύ βιαστικά (περίπου 4-5 μέρες μου πήρε σύνολο) σε σχέση μετά άλλα. + ότι στο S3 δεν είχα double screen που δουλεύω γενικά και παιδεύτηκα λίγο.
Formation Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Εγώ θα σου πω ότι αν βρεις σε φτηνή τιμή τα 8gb, πάρτα. Θα βοηθήσουν αρκετά το μηχάνημα σε αυτά που κάνεις, κι ας είναι παλιά η πλατφόρμα.Επίσης συμφωνώ για ssd που είπε ο pnick.Έχεις ταλέντο στο 3d modeling. Keep it up.
Silok Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Τί να σου πω; Έχω το 3ds max design 2015 και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Μόνο στην αρχή που ξεκίνησα με 8gb ram. Από τότε που έβαλα 16gb δεν είχα κρασάρισμα. Έχεις αρκετή μνήμη στο pc; AMD 3850-8GB RAM-EVO 940 PRO,δεν έχει τρέξει ποτέ μετά την εγκατάσταση,με το που πάει να φορτώσει παγώνει ο υπολογιστής αλλά ο κέρσορας δουλεύει,έχει συμβεί και σε άλλους και δεν ξέρουν ακόμη τι φταίει,θέλω να πάω στο 3ds,στο μόντελινγκ ακόμη δεν έχω φτάσει σε σεβαστό επίπεδο μιας και η δουλειά μου έχει να κάνει πιο πολύ με typo effects αλλά με ζορίζει αρκετά στα άρματα μάχης το cinema και από διάφορους που συζήτησα θα ήταν ότι καλύτερο να πάω στο smax για τα συγκεκριμένα projects
evoracing Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 AMD 3850-8GB RAM-EVO 940 PRO,δεν έχει τρέξει ποτέ μετά την εγκατάσταση,με το που πάει να φορτώσει παγώνει ο υπολογιστής αλλά ο κέρσορας δουλεύει,έχει συμβεί και σε άλλους και δεν ξέρουν ακόμη τι φταίει,θέλω να πάω στο 3ds,στο μόντελινγκ ακόμη δεν έχω φτάσει σε σεβαστό επίπεδο μιας και η δουλειά μου έχει να κάνει πιο πολύ με typo effects αλλά με ζορίζει αρκετά στα άρματα μάχης το cinema και από διάφορους που συζήτησα θα ήταν ότι καλύτερο να πάω στο smax για τα συγκεκριμένα projects Δεν νομίζω να παίζει κάποια ασυμβατότητα... Ξέρω γενικά πως κάτι τέτοια προγράμματα έχουν θέμα με τα drivers. Σε εμένα τώρα το C4D έχει θέμα με τα drivers της gpu, είναι στιγμές που κολλάνε όλα, κλείνουν οθόνες και μου βγάζει μήνυμα σφάλματος από την κάρτα. Πρέπει να βρω έκδοση που δεν θα έχει θέμα. Τώρα εσύ δεν νομίζω να έχεις θέμα από την gpu. Κάτι από την motherboard πιστεύω. Δοκίμασε να το τρέξεις σε safe mode...
Tsino Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Evoracing, πολύ μου αρέσει η δουλειά σου .. Μπράβο... Έχεις σκεφτεί να ανοίξεις κανάλι στο youtube και να ανεβάζεις tutorials ???
evoracing Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Evoracing, πολύ μου αρέσει η δουλειά σου .. Μπράβο... Έχεις σκεφτεί να ανοίξεις κανάλι στο youtube και να ανεβάζεις tutorials ??? Το έχω σκεφτεί ναι! Το πρόβλημα είναι πως δεν έχω και πολύ σταθερό πρόγραμμα οπότε μπορεί και για 2 εβδομάδες να μην ανεβάζω βίντεο. Αν κάνω κανάλι θα το κάνω καθαρά για έσοδα, οπότε αν ανεβάζω βίντεο μια φορά στο τόσο το ενδιαφέρον του "subscriber" θα χαθεί. Επίσης τα αγγλικά μου δεν είναι και τόσο καλά οπότε τα ελληνικά βίντεο είναι μονόδρομος, που στην Ελλάδα το youtube δεν έχει και τόσο μέλλον. Το έχω πει και σε προηγούμενα post, αν και έκανα ένα μικρό tutorial αν δεις σε προηγούμενες σελίδες, όποιος θέλει βοήθεια σε ότι μπορώ να βοηθήσω με τα χαράς θα ασχοληθώ! 1
evoracing Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Ανέβασα ποιο τακτοποιημένα τις εικόνες στο flickr. Δεν τις έβαλα όλες αλλά αυτές που άξιζαν! https://www.flickr.com/photos/129090940@N04/sets/72157649070167962
evoracing Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Πραγματικά εξαιρετική δουλειά Σε ευχαριστώ πολύ!
evoracing Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Πολύ ωραίο! Κάποιο μοντέλο έχεις κάνει? πως σου φαίνεται το blender?
Tsino Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μοντέλο όχι, έχω δει διάφορα tutorials και μου φάνηκε κάπως πολύπλοκο... Αλλά το έχω στο πρόγραμμα να ξεκινήσω κάποια στιγμή τουλάχιστον με απλά σχήματα και να το επεκτείνω όσο μπορώ Το blender μου αρέσει πολύ ... βέβαια δεν έχω δουλέψει άλλο software αντίστοιχο 3d SM κτλ οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα